Itskitchen Anmeldelser 219

TrustScore 1 ud af 5

1,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanlige tyver har svindlet meg for 3500 kroner. Det var snakk om falske fakturaer utstedt i navnet til et firma fra Trondheim, med organisasjonsnummer. Alt så ekte ut, men pengene ble stjålet. In... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalt useriøs bedrift! Vi bestilte et skap i januar, og betalte. Varene har aldri blitt levert, jeg har prøvd å kontakte dem på deres chat, og enten svarer de ikke eller svarer generelt om at de b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte et konsollbord i mars 2025. Et halvt år etter, er bordet ikke kommet. Forsøkt å få kontakt gjentatte ganger, men disse pengene anser jeg som dessverre tapt. Rart de får holde på sånn, uten at... Se mere

Virksomheden har svaret

Kontaktoplysninger

1,2

Dårlig

TrustScore 1 ud af 5

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

SVINDEL - FÅR IKKE VARE, SKYLDER OSS NESTEN 8000,- POLITIANMELDELSE PÅ MANDAG

Har bestilt- og betalt en terrasse markise til den nette sum av 7738,-. Den tenkte vi at skulle bli kjekk å ha i sommer. Sommeren går mot slutten og vi har ikke mottatt den, ei heller informasjon. Har skrevet utallige henvendelser. Eneste stedet en får kontakt med han, ser ut til å være her på Trustpilot. Vi er leie av dette nå. Har brukt hele sommeren på dette tullet. Er ikke pengene på kontoen vår i løpet av morgen dagen, blir det politianmeldelse på mandag. Anbefaler dere å lese saken som er skrevet om its kitchen på Lister24 (Farsunds Lokalavis, foretaket holder til i Farsund). Der står bl.a. at Forbruker rådet har fått ca. 50 henvendelser om its kitchen i løpet av kort tid. Vi skal og ta kontakt med de. Nå har vi fått nok. Gi oss- og alle andre fortvilte kunder, pengene våre tilbake

13. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Sigbjørn, Takk for at du tar kontakt med oss. Vi vil ta kontakt med deg i løpet av dagen slik at vi kan finne ut hva som har skjedd

Svindel

Jeg ser at det eneste stedet jeg får svar fra itskitchen er på Truspilot. Fikk beskjed her om å ta kontakt. Jeg sendte nok en epost [ tror det var den 11 henvendelsen. Eposten ble sendt med navn og ordrenummer, fra samme epost de var lynraske på å sende ordrebekreftelse og faktura. Dette til tross klarer de altså ikke å finne ut av det. Dette i tillegg til at de tydeligvis ikke har oversikt over utestående ordre. Jeg tenker skam dere. Skal dere kommunisere med meg, ta det på epost.

2. juni 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Kjerstin, Vi besvarer alle henvendelser som kommer inn. dersom du ikke finner svar fra oss så vil jeg anbefale deg å sjekke i "SPAM" filteret i mailboksen din

SVINDEL!!! (Oppdatert)

SVINDEL!!!
Jeg skrev en anmeldelse for ca en måned siden, pga en bestilling jeg gjorde i mars. Ikke sett noe varer enda, ei heller pengene i retur. De svarte på anmeldelsen min at de ikke hadde noen bestilling i mitt navn. Tror det er standard-svaret deres.
Et kjapt googlesøk sier:
ItsKitchen eies av Nordic Vital AS, et selskap basert i Trondheim.
Dette selskapet har også kontaktpersoner med tlfnummer. Bare å søke på en eller annen bedriftsinfo-side.
Oppdatering 23/7-25: ser de har svart meg på denne meldingen med beskjed om å sende de mail direkte. Dette har jeg gjort relativt mange ganger nå, selvfølgelig uten at de gidder å svare. Samt sendt inn utallige chat- meldinger på hjemmesiden deres som de heller ikke har svart på. Jeg kommer til å fortsette å melde dette inn som svindel der det er mulig, til de gjør opp for seg.

Snakket med politiet om dette de sier at de anbefaler alle som er utsatt for disse svindlerne; å anmelde forholdet. Jo flere, jo bedre. Og større sjanse for at de faktisk blir tiltalt og straffet.

21. juli 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Jon Lennart, Du kan kontakte kundeservice på post@itskitchen.no så vil en av våre kundebehandlere hjelpe deg. Vi har ikke kundeservice på truspilot sin side. Når du kontakter oss er det viktig at du oppgir hvem som eventuelt har bestilt noe og ordrenummer om mulig. Det er dessverre mange som ikke har bestilt som skriver på denne plattformen til truspilot som ikke krever noen restriksjoner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte Tv- benk i februar som jeg…

Bestilte Tv- benk i februar som jeg ikke har fått av Itskitchen og rapporte til Trust pilot at jeg ikke har fått varen. Ser at de nå svarte at de ikke har mottatt noen bestilling og det gjelder de fleste som har rapportert Itskitchen. Har dere mistet ordreoverdikten deres? Betalte 7.2 men fortsatt ikke fått varen. Trist at dere prøver å redde skinnet deres ved å lyve slik. Aldri bestill varer fra Itskitchen, det er svindel!!!!

18. juli 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Ber om at du tar kontakt med post@itskitchen så vil vi hjelpe deg her.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

It's kitchen ber meg hele tiden og sende mail til dem. Men de svarer jo ikke på mine henvendelser. Det samme sier andre misfornøyde kunder. Når det er så mange som skriver det samme, må det jo være f

Jeg skrev i likhet med mange andre en anmeldelse der jeg brukte ordet svindel. Jeg har sendt bekreftelse på betaling til dette svindelforetaket. Nå ser jeg at vi som har klagd har fått nærmest likelydende svar alle sammen.
Dessverre så kan ikke vi finne noe ordre på ditt navn. Dersom du mener du har en uoppklart sak så må du sende en mail til oss.Husk og oppgi ordrenummer eller navn på den som har foretatt bestilling

18. juli 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Svei, Vi synes du skulle kontakte oss på mail slik vi ber om. Det er dessverre mange som kan skrive på Truspilot selv om de aldrig har vært kunder hoss oss. Truspilot er en åpen plattform som alle som ønsker det kan skrive og det finnes personer som sitter å lager slike autogenererte anmeldelser. Ber om at du kontakter oss på post@itskitchen.no så vil vi hjelpe deg

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

10 av 10

Veldig fornøyd med den elektriske paella pannen jeg kjøpte. anbefales på det sterkeste.

14. april 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Dårlig opplevelse

Dårlig opplevelse, er sykelig svindel! Har kjøpt vare fra februar aldri fikk varene. Har snakket med de mange mange ganger via chat og mail og de hadde forskjellige forklaringer. Til slutt har regnskapet tatt kontakt med meg. Han ga meg en kjema som jeg må fylle på. Og ser at behandling tid tar 2-5 dager og skal komme tilbake pengene. Men etter 2 måneder aldri fikk pengene tilbake. Så til og med i dag 6 måneder siden jeg har bestilt og fikk aldri varene ågso aldri komme tilbake pengene!This is creazy people. Dårlig folk som jobbe, og ingen ansvar . Dette jeg kan bekreftet rett og slett er svindel!!!!
Har tatt kontakt med politiet. Sann de kan lære.

10. februar 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Hei Ima Alb Ima, Dersom du har spørsmål som gjelder en ordre du har bestilt så må du kontakte kundeservice på post@itskitchen.no så vil de hjelpe deg.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte en putekasse til nesten kr2000 i…

Kjøpte en putekasse til nesten kr2000 i slutten av mai, ikke mottatt produkt og intet svar fra selger. Mitt råd hold dere unna, useriøse folk

27. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Dersom vi skal kunne hjelpe deg så må du skrive til oss og oppgi ditt kundenummer

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ikke bestill noe på its kitchen!!!

Ikke bestill noe på its kitchen! Som de andre skriver. Ren svindel. Selv har vi tapt ca. 7700,-...Får ikke varen. Hører heller ikke noe om når tid vi kan vente å få den. 18. juli: I dag har de endelig svart her, på trustpilot. Nå har vi gjort som det ble bedt om og sendt alle opplysninger nok en gang, så får vi se om vi får de 7700,- (som er våre tilbake). Kommer til å skrive her inne hva som skjer 22. juli: har fortsatt ikke hørt noe fra de.... Som en annen her inne skrev, kan en finne navnene på disse familiemedlemmene hvis en søker på Nordicvital AS. Ser ut som at disse har hatt adresse i Trondheim? og nå Farsund?.. Har nå ringt et telefon nr. som hører til Domingo.no. Traff en dame som arbeider på et sentralbord? i Oslo. De selger for han, som har drevet-/og driver både det ene og det andre.. Jeg fortalte henne hva alt går i og at de må vite hvem de selger for. Hun skulle ta det videre til sjefen sin. Nå hadde de kampanje på grytesett... Svar til deg nå: Vi har skrevet alle opplysninger utallige ganger! Der skjer jo ingenting! Få tilbake pengene våre og få dere en ærlig og redelig jobb! Nå har vi fått nok! Kommer til å fortsette å oppdatere her inne helt til pengene VÅRE er tilbake på VÅR konto, så gå igjennom alle uoppklarte saker og la folk få tilbake pengene sine! Vi har arbeidet på ærlig vis for å tjene disse pengene! Its kitchen siden er ikke tilgjengelig lenger...?

13. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

22.07.25 Kl.15:43, Viser til di henvendelse i dag.
Synes det er helt utrolig hva du kan få deg til å skrive. Fortsatt så går du under navnet Kunde 1 som ikke forteller hvem du er, Vi har informert tidligere at dersom du henvender deg med navn og/eller ordrenummer så kan vi hjelpe deg Kunde 1.
-----------------------------------------------------------------
Hei Kunde! Dessverre så kan ikke vi finne noe ordre uten ditt navn. Dersom du mener du har en uoppklart sak så må du sende en mail til post@itskitchen.no. Husk og oppgi ordrenummer eller navn på den som har foretatt bestilling

Svindel!

Ikke noe annet å si enn ekstrem svindel!

30. juni 2025

Svindel

Oppdatering: De har nå stengt ned nettsiden sin. Dette kan tyde på at de forbereder konkurs. Jeg har pratet med Politiet. De anbefaler alle å anmelde selskapet. Desto fler som anmelder, desto mer alvorlig vil Politiet ta det.

Svindel. Dette er en nettside som drives av en familie fra Trondheim-området som tidligere har drevet med svindel, brukt navnet til veldedige organisasjoner ulovlig for å grafse til seg penger blant annet. De sender deg ikke varen, og de ber deg betale på faktura for at du skal miste rettigheter du har ved betaling med kort.

Dersom det er flere som ønsker å ta tak i dette, meld deg inn i gruppen på Facebook som heter «svindlet av itskitchen.no». Sammen kan vi anmelde dem til forbrukerrådet og politi og sørge for rettferdighet.

De ber oss ta kontakt, men de svarer ikke uansett. Har bedt dem refundere, og har sendt dem formell mail med heving av kjøp, med Forbrukerrådets mal. De svarer ikke og de refunderer ikke. Tyver.

20. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

ber om at du tar kontakt med oss på post@itskitchen.no så vil du motta hjelp

Varen kom aldri

Varen kom aldri. Nettsiden lokker med gratis levering og kort leveringstid. Når varen er betalt blir det stille. Ikke mulig å få kontakt med firmaet.

23. maj 2025

STYR UNNA!!!!! OPPDATERT!!!!

Skulle ønske jeg leste ALLE disse advarslene FØR jeg betalte for en dør jeg aldri har fått! Og jeg er enig med alle dere andre som også har blitt svindlet, vi MÅ anmelde! Som så mange andre sier, firmaet ignorerer alle henvendelser på både chat og mail! Jeg har fått ett eneste svar på mine utallige henvendelser. Da fikk jeg beskjed om å fylle ut ett skjema for å få refundert pengene MINE og beskjed om å slutte å mase! Toppen av frekkhet! Styr LANGT unna. Jeg anmelder i morgen.

Ser nå de har svart..jeg har sendt titalls mail….kanskje nærmere 100 uten ETT eneste svar!!!! Ser nettbutikken « desverre ikke er tilgjengelig for øyeblikket» heller!! @itskitchen: dere har fårt ordrenummer, fakturanummer og kontonummer pengene skal utbetales til….mange ganger!! Løgn og bedrag!!!! Dere svindler kundene deres bevisst, helt uten samvittighet!! Men tro meg, jeg kommer ALDRI til å gi meg før dere utbetaler MINE PENGER!!!! Svindlere!!!
Svar kundene deres!!!!
@itskitchen…svar på mailene deres?
@itskitchen…hvorfor svarer dere her, men IKKE på mailene utallige kunder sender dere med både ordrenummer, navn og all annen info dere ber om?? SKAM DERE!!!!!
Tilbakebetal pengene våre, er vel ganske enkelt….eller? Vi har betalt for noe dere IKKE gir oss!!!
Alle som har blitt svindlet, anmeld som så mange andre her sier!! Og ring avisen Lister…Disse menneskene, denne familien i Farsund kan ikke slippe unna med å stjele folks penger på dette viset!

@itskitchen
Fakturanummer 102579
Kundenummer 193194
Ordrenummer 802840
Hvor er tilbakebetalingen min??
Sendt dere ALL info flere ganger!!!

2. april 2025

Styr unna!!!!!!!!

Styr unna!!!!!!!!! For all del!!! Aldri aldri tro att du får varene du bestiller. Bare svindel!! Bestillte Seng i januar, enda ikke fått, umulig å få tak i kundeservice… 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ser dere har svart meg her inne😂 men umulig å få tak i ellers🤦‍♀️ finner ikke bestillingen min? Dere må være idioter,for dere finner jo ingen sine bestillinger🤦‍♀️ godt siden deres er sperret!!

2. juli 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skulle helst ha gitt de null stjerner

Skulle helst ha gitt de null stjerner, men det går dessverre ikke. Får ikke varene og umulig å få kontakt med de. Aldri kjøp noe fra denne "butikken"

31. maj 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Dessverre så kan ikke vi finne noe ordre på uten navn. Dersom du mener du har en uoppklart sak så må du sende en mail til post@itskitchen.no. Husk og oppgi ordrenummer eller navn på den som har foretatt bestilling

Kjøpt vitrineskap

Kjøpt vitrineskap. Betalt og ALDRI levert. Snakka med dei på chat og dei sa dei skulle senda den på nytt. No har dei lagt ner alle kommunikasjon. Takk og farvel te dei pengene. ALDRI KJØP NOKE HOS its.kitchen.no ikkje e da da eit kundeservice nr du kan ringe heller!

10. marts 2025

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte en vare 8.4.25 og betalte…

Bestilte en vare 8.4.25 og betalte 9.4.25. Purret mange ganger. Fikk endelig svar 3.6. at varen var utsolgt i ønsket farge men kunne erstattes med en annen farge. Ikke hørt noe siden, får ikke kontakt. Advarsel, Useriøst firma.

25. juni 2025

Svindlet av de jævlene

Svindlet av de jævlene! Bestilt 12/2 en skjenk og ikke fått noe vare ennå. Bedt om refusjon men ikke fått noe svar. Jeg synes vi alle som har blitt svindlet her burde gå sammen å anmelde de!!

24. juni 2025

Besvarelse fra Itskitchen

Dessverre så kan ikke vi finne noe ordre på ditt navn. Dersom du mener du har en uoppklart sak så må du sende en mail til post@itskitchen.no. Husk og oppgi ordrenummer eller navn på den som har foretatt bestilling. Vi synes det er leit at truspilot lar folk få skrive slike stygge anmeldelser

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.