God og fin betjening. Vi lavede lidt om på datoerne, men det gik godt. Leveringen - vi blev ikke ringet op inden levering - men det foregik prima og meget tilfredsstillende. Den manglende sidste stjer... Se mere
God kommunikation med sælger - dog en lille hage - han sagde at møblerne var på lager, da vi dagen efter ville hente/købe - skulle de først tages hjem
TAK Ilva for en rigtig rar modtagelse i butikken i Helsingborg. Södeste og mest hjälpsomme ansatte. Ikke kun en men 4 opmärksomme piger. Stort PLUS i en tid hvor god service er en mangelvare!
Hurtigt betjening og så har vi handlet fra Danmark og vi glæder os til st få leveret de møbler vi har købt så det er nemt og hurtigt og ingen problemer med at betale her fra Danmark
Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.
Nornegatan 1, 21586, Malmö, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Varerne et af høj kvalitet og servicen er helt i top

Besvarelse fra ILVA Sverige
Hurtig leverance og varerne var pakket meget forsvarligt ind (glas).

Besvarelse fra ILVA Sverige
God service, levering som aftalt, prissikkerhed uden problemer da varen blev nedsat 2 dage efter mit køb. Handler absolut gerne i Ilva igen.
Mette

Besvarelse fra ILVA Sverige
Har købt en sofa med skum hynder/puder
Efter par måneder begynder skumhynderne, at blive bløde og sætter sig unaturlig
Efter henvendelse til Ilvas kundeservice kommer der en tekniker ud og ser på sofaen
Han oplyser mig at den form for skum der er brugt er den dårligste af de skum typer der findes
Dette har den sælger der solgte sofaen jo ikke oplyst
Svaret fra Ilva var at sofaen havde fundet sit “normale” sætning (efter et par måneder)
Jeg har sendt svar til Ilva at jeg fremover ser andre steder at handle møbler fremover ind hos Ilva

Den 22/11-2017 bestiller vi sofaen
Den 23/11-2017 får vi bekræftelsen
Den 5/12-2017 spørg jeg om vi kan få leveret sofaen til vores nye adresse den 8/2-2018.
Den 6/12-2017 får jeg bekræftet, at vi kan få leveret sofaen til vores nye adresse, + at vi vil blive kontaktet for nærmere aftale.
Den 8/12-2017 får vi bekræftet, at vores nye RIA sofa vil blive leveret på vores nye adresse den 8/2-2018
Den 8/2 bliver vi ringet op af chaufføren af sofaen, som leverer sofaen den 8/2, men til vores gamle adresse.
Jeg informerer at den skal leveres til vores nye adresse, som aftalt. Jeg bliver selv bedt om at ringe til kundeservice og korrigere dette.
Jeg taler med en af ILVAs medarbejdere, som siger vi ikke har en aftale om, at sofaen skal til vores nye adresse, men bekræfter herefter, at han finder mailen fra den 8/12-2017.
Da ILVA ikke kan levere sofaen til den nye adresse som er 2 km væk, så får vi aftalt, at sofaen skal komme den 20/2-2018 i stedet,
Den 8/2 får jeg en mail fra en af ILVAs medarbejdere, at levereingen på 550,- Sek vil blive fratrukket det fulde beløb, som kompensation.
I dag har vi den 6/3, sofaen kom som aftalt den 20/2, og med super service, men dog er det fulde beløb på 4.949 Sek blevet trukket og der er intet sket med kompensationen på 550 Sek.
Kære ILVA, jeg håber denne TrustPilot skrivelse er nok for, at få mine penge retur.
Tusind tak for forståelsen.
Dette opslag er redigeret grundet misbrug af TrustPilots reglement, da jeg nævnte ILVAs medarbejder ved navn. Jeg beklager at jeg har personligt forulempet denne person, dette var absolut ikke min hensigt, jeg er blot en kunde der gerne vil have sine penge retur.
Anders.

Besvarelse fra ILVA Sverige
Der var ingen, som havde fortalt mig at sengebordene kom USAMLET.
Det tog over2 timer at samle et sengebord.

Besvarelse fra ILVA Sverige
Jeg anbefaler at ilva bruger professional fragtfirma til levering af møbler

Besvarelse fra ILVA Sverige
Fint ekspedition men vareudvalget ikke som tidligere ILVA

Besvarelse fra ILVA Sverige
Har købt flere Ilva ting gennem årene. De fleste er returneret eller smidt ud. Kvaliteten er virkelig ringe og det er blevet værre de seneste to år. Det er nærmest som om der ikke er nogen kvalitetskontrol, men til gengæld er det dyrt. Så køb dine møbler et andet sted.
Senest købte jeg et Madison bord. Endte med at bytte til trädgårdsbord, da de andre var for ringe kvalitet. Regnede med at det ville holde. Allerede ved leverancen var der en forhøjning af den ene bordplade i den ene ende. Jeg valgte at se tiden an og kontaktede Ilva, da problemet blev værre. Først kunne de ikke se problemet. Det var for dem helt normalt at et bord ikke var plant. Derefter oplyste de, at det skyldtes at bordet havde stået indenfor og derfor ikke havde fået det fugt niveau som var påkrævet for at bordet skulle holde !!!!
Tak til Michael for at videresende mig klage til Ilva i Sverige, som nærmest blev sure og nu igen oplyste, at min klagesag var lukket med hevisning til at man ikke havde gjort nogen fejl - underforstået kunden lyver. Til gengæld har jeg haft mulighed for at oplyse dem om alle mine klagedele til ARN, som de så nu ha fået indsigt i !!!