ICE-Shop.dk Anmeldelser

1.217

3,5

Fin service ifm. svar på spørgsmål inden købet og hurtig levering. Desværre kunne det bestilte multimediesystem ikke umiddelbart monteres i min bil, da både antennestik og ISO kabel ikke passede til... Se mere

Totalt kikset service og produkt. Først sender de et forkert produkt og prøver at bilde mig ind at deres screen mirror app er Apple CarPlay så tager det uger at få det rigtige for blot at konstater... Se mere

Levering hurtigere end forventet. Beskrivelsen af produktet lovpriste dog radioen noget mere end den fortjener. Den passede næsten i min Ford, selvom den skulle være lavet bilspecifik. Enheden e... Se mere

Både før og efter mit køb af Android anlæg til min bil modtog jeg virklig god service. Jeg fik vejledning af Nikolaj som vidste alt hvad der skal vides ang. de specifikke modeller og da jeg havde nogl... Se mere

Middel

1 t anmeldelser

(1.217)

Levering hurtigere end forventet

Levering hurtigere end forventet.

Beskrivelsen af produktet lovpriste dog radioen noget mere end den fortjener. Den passede næsten i min Ford, selvom den skulle være lavet bilspecifik. Enheden er også MEGET langsom, så det er ikke det fedeste at skulle sidde og vente 2 minutter på at GPS app'en får tænkt færdig og man kan køre.

Der er tale om en XTRONS PC70QSF-B.

3. juni 2020

Jeg købte en formstøbt Radio til min…

Jeg købte en formstøbt Radio til min dejlige vw. Leveringstiden er lidt lang, men helt klart værd at vente på!
Jeg fik en radio som blev sat i formen i min bil, radioen passede helt perfekt. Jeg fik sat det hele til, og alting virkede næsten...
Jeg kunne ikke forstå hvorfor bluetooth signalet ikke var vanvittigt stærkt, derefter henvendte jeg mig til Ice-shop som lavede en "fejlsøgning" ved hjælp af mig selv og hvad jeg kunne tage af billeder.
Efter en længere god dialog og et par billeder senere, fandt Ice-shop ud af at jeg manglede en wifi/bluetooth forstærker, som medfølger i pakken..
Jeg fik at vide om Mandagen at den selvfølgelig ville blive sendt til mig og om Onsdagen havde jeg forstærkeren til bluetooth.
Nu virker alting præcis som det skal og er vanvittig glad for min radio!

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det!
Kundeservice = 10+ stjerner.
Produkt = 10+ stjerner.

Tak for fantastisk service!

29. maj 2020

Stjerne siger alt

Stjerne siger alt. Ingen fingre at sætte på hverken levering eller information fra ICE - shop.
Det eneste der var lidt ærligt var at der ikke var tilstrækkelig brugervejledning til produkterne, men ikke noget der ikke kunne løses

12. maj 2020

Rigtig god service og hurtig levering

Min levering blev forsinket grundet en fejl på deres lager men de fik sendt en mail og undskyldte samt en rabat på min ordre. De var også meget gode til at svare når man skrev til dem, og gode til at vejlede.

Vigtigst af alt så beskriver de deres produkter rigtig godt på hjemmesiden og man for det man har bestilt :)

12. maj 2020

Køb af autoradio

Købte en autoradio gennem ice-shop.dk
Produktet kom inden for den planlagte leveringstid, så det var jo meget godt.
Desværre manglede der en del ifølge salgsopslaget, og grundet Corona var kundeservice lidt svære at få fat i telefonisk.
Så jeg sendte en mail og Nicky fra kundeservice var hurtig svare.
Han sørgede for at jeg fik den manglende del sendt afsted med det samme.

Super og forstående service ! Det er klasse.

6. maj 2020

Radioen stod som lagerført

Radioen stod som lagerført, men efter bestilling måtte jeg vente i 3 uger på levering. Jeg fik ikke et trackinglink i forbindelse med leveringen, idet Iceshop havde sat sig selv på som modtager. Efter 3 måneder stoppede radioen med at virke og lugtede brændt. Returnering af produktet forløb ikke uden problemer og jeg må konstatere at kundeservicedelen halter gevaldigt bagefter.
På Iceshops værksted kunne man ikke konstatere en fejl og produktet blev returneret. Jeg har selv måtte bypasse canbussen, fordi den er brændt af! Det melder fejlfindingen på værkstedet ikke noget om. Mage til amatørfirma skal man lede længe efter. Hvis du har masser af tålmodighed, er glad for standardskrivelser og ikke ønsker nogen nævneværdig service, så køber du bare et produkt i Iceshop.

6. maj 2020
ICE-Shop.dk-logo

Besvarelse fra ICE-Shop.dk

Hej Ronny

Jeg er meget ked af at læse om din oplevelse hos os. Det er selvfølgelig noget rigtig rod!

Vi har kontaktet dig, for at finde en løsning på det hele, da du selvfølgelig ikke skal sidde tilbage med en radio som fortsat ikke virker optimalt.

Vi ønsker altid at yde en god kundeservice, og ønsker på ingen måde, at vores kunder skal sidde tilbage med en "øv oplevelse".
Derfor håber vi også at vi kan finde en løsning på det hele, så du kan sidde tilbage med ro i maven om, at det alligevel blev løst.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi hurtigst muligt kan finde en god løsning på din situation!

Henning
ICE-Shop.dk

SUPER service

SUPER service
Fik en ganske god og kompetent service i forbindelse med køb af mediecenter.
Det virker...!!! .....og det virker SUVERÆNT..😁

30. april 2020

Jeg har købt et et modeltilpasset…

Jeg har købt et et modeltilpasset ledningsnet til en Volvo C70 fra 2001 men det passede ikke????

24. april 2020
ICE-Shop.dk-logo

Besvarelse fra ICE-Shop.dk

Hej Preben

Jeg er ked af at høre, at din nyindkøbte ISO adapter ikke passer til din bil.

Hvis kablet ikke passer selvom det stemmer med årgangen, så skal vi selvfølgelig have fundet en løsning på det!
Jeg vil råde dig til at kontakte vores kundeservice på service@ice-shop.dk. Oplys meget gerne dit ordrenr, samt en beskrivelse af fejlen.
Du kan med fordel sende et billede af stikket fra din bil. Så vil de gøre alt hvad de kan, for at finde et kabel som passer! :)

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst problemet.

Henning
ICE-Shop.dk