ICE-Shop.dk Anmeldelser

1.217

3,5

Fin service ifm. svar på spørgsmål inden købet og hurtig levering. Desværre kunne det bestilte multimediesystem ikke umiddelbart monteres i min bil, da både antennestik og ISO kabel ikke passede til... Se mere

Totalt kikset service og produkt. Først sender de et forkert produkt og prøver at bilde mig ind at deres screen mirror app er Apple CarPlay så tager det uger at få det rigtige for blot at konstater... Se mere

Levering hurtigere end forventet. Beskrivelsen af produktet lovpriste dog radioen noget mere end den fortjener. Den passede næsten i min Ford, selvom den skulle være lavet bilspecifik. Enheden e... Se mere

Både før og efter mit køb af Android anlæg til min bil modtog jeg virklig god service. Jeg fik vejledning af Nikolaj som vidste alt hvad der skal vides ang. de specifikke modeller og da jeg havde nogl... Se mere

Middel

1 t anmeldelser

(1.217)

Jeg er en meget tilfreds kunde

Jeg er en meget tilfreds kunde, jeg er altid blevet behandlet godt, selvom et af produkterne ikke har været optimalt har iceshop gjort alt for at hjælpe mig, de seneste produkter jeg har købt lever fuldtid op til forventningerne og jeg glæder mig til at kunne udnytte det fulde potentiale.
Venlig hilsen Bob Adly

13. april 2020

Super hurtig levering men desværre mangler

Super hurtig levering - modtog pakke til afhentning allerede dagen efter, at jeg havde bestilt varen.
Desværre manglede receiver til bakkameraet, så montering må udskydes.
Derfor kun 2 stjerner.

4. april 2020

Hej Karen

Jeg er meget ked af at læse, at du ikke har modtaget alt på din ordre.

Vores kundeservice har kontaktet dig, for at finde en løsning på det. For du skal selvfølgelig modtage den mangelende del.
Vi har derfor tilbudt at sende et helt nyt sender/modtager sæt, som du gerne skulle modtaget snart.

Som kompensation for fejlen, har vi også fjernet din fragtomkostning.

Har du yderligere spørgsmål til din ordre, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice igen.

Wish varer med et ekstra 0 bag beløbet

Når der står at deres radioer er bil bestemt og man tilmed snakker med dem fra kundeservice for at få styr på ordren finder man hurtigt ud af at der ikke er helt styr på det. Modtager radio og montere. Kan for det første ikke halvdelen af de ting man bliver lovet, radio hyler konstant når der ikke er musik, kan ikke samarbejde med eksisterende rat betjening og jeg ku blive ved. Min tillid til ice-shop.dk er ret så meget i bund som overhovedet muligt. in99mtvpl er ikke prisen værd. Har fået professionelle til at kigge på den og det eneste de ku sige at jeg er blevet snydt og at det stortset er noget skrammel identisk med det skrald man kan få på wish bare med en dansk hjemmeside med falsk eller ukorrekt vare beskrivelse. Handler aldrig der igen!

28. marts 2020

Hej Philip

Jeg beklager meget at høre, at du har oplevet en masse problemer med din radio.

Det er aldrig vores intention at man som kunde, skal sidde tilbage med en radio der ikke fungerer optimalt.
Vi ønsker altid at de bare kører som det skal, så man kan være glad og tilfreds med sit produkt.

Desværre har du været meget uheldig med din vare, hvor tingene ikke har fungeret som forventet. Det er vi meget kede af!
Vores kundeservice har kontaktet dig, for at finde en løsning på problemerne. For vi skal selvfølgelig nok finde frem til en løsning!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Alt som det skal være

Hurtig levering - produktet levede op til forventningerne, support hurtige til at svare på produktrelaterede spørgsmål, og ligeledes også information vedr. returnering såfremt produktet ikke var som man ønskede. Her handler jeg gerne igen :)

14. marts 2020

Varerne kom rimelig hurtigt

Varerne kom rimelig hurtigt , men der var lidt begynder vanskeligheder mht adapterledning, men det blev løst. Jeg havde bestilt en ny ramme til radioen, men den passer ikke, ikke engang til størrelsen på radioen som ellers er 1 din størrelse. Selve rammen passer fint til hullet omkring radioen

12. marts 2020

Hej Tommy

Jeg beklager at høre, at der har været vanskeligheder i forbindelse med dine adaptere og rammer.

Jeg kan se at en kundeservice medarbejder har været i kontakt med dig omkring de forskellige problemer. Heriblandt rammen.
Der har været henvist til en Xtrons ramme, som måske kan løse problemet.

Da vi selvfølgelig ønsker at du får en ramme som passer, så vil jeg foreslå at vi bestiller Xtrons rammen hjem til dig. For du skal selvfølgelig have et fuldt funktionelt system i bilen. :)
For at kunne bestille den hjem, så skal du blot bekræfte det over for vores kundeservice på mail. Så får de sat det i gang.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Solid service

Bestilte en headunit til bilen på Blackfriday og efterfølgende noget ekstraudstyr (DAB modul, ekstern mikrofon og den slags).
Headuniten viser sig efter lidt tid at være defekt fra fabrikkens side og kan ikke repareres hos ice-shop.

Servicen har igennem hele forløbet været godt, shipping af headuniten fra og tilbage har været hurtigt og jeg er blevet holdt "I loopet" hele vejen.

ice-shop.dk valgte endda at tage alle tilbehørs delene tilbage og give en fuld refundering, selvom de ikke fejlede noget, og var på en anden ordre end headunit'en.

Da det her er et review af ice-shop og ikke den ene headunit jeg købte kan jeg kun anbefale dem. Vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg skal prøve at skifte radioen ud igen.

9. marts 2020

produktet er fint,men servicen halter…

produktet er fint, men der mangler bare lige en monteringsvejledning,
ellers fint.

3. marts 2020

Hej Joachim

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores service.

Vi har i dag talt sammen over telefonen omkring din sag, og gennemgået hele situationen.
Det er selvfølgelig beklageligt, hvis du har siddet med nogle spørgsmål til opsætningen, og vi ikke har kunne give alle svar med det samme.
Grundet problemerne har vi dermed også tilbudt en rabat, da vi selvfølgelig ikke ønsker at du skal sidde tilbage med en komplet "øv oplevelse".

Det glæder mig dog at høre, at radioen er blevet monteret og fungere som den skal. :)

Hvis du har spørgsmål eller problemer med produktet, så er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Medarbejderen meget hjælpsom

Medarbejderen, som jeg var i kontakt med, gjorde et stort stykke arbejde, for at få de forskellige dele jeg havde modtaget, til at passe sammen, på trods af at de ikke helt passede sammen. Så alt i alt en god oplevelse.
Leveringstid også ok, i forhold til det lovede.

28. februar 2020

Godt tilfreds

Bestilte autoradio - fik god vejledning - varen kom før varslet. Radioen er trods sin meget rimelige pris en virkelig god radio med mange funktioner. Fik et stik til ratstyring, som desværre ikke passer til min bil, men det lever jeg med :-) Alt i alt et godt indtryk af forretningen, og kan godt finde på at handle der igen.

22. februar 2020