ICE-Shop.dk Anmeldelser

1.217

3,5

Fin service ifm. svar på spørgsmål inden købet og hurtig levering. Desværre kunne det bestilte multimediesystem ikke umiddelbart monteres i min bil, da både antennestik og ISO kabel ikke passede til... Se mere

Totalt kikset service og produkt. Først sender de et forkert produkt og prøver at bilde mig ind at deres screen mirror app er Apple CarPlay så tager det uger at få det rigtige for blot at konstater... Se mere

Levering hurtigere end forventet. Beskrivelsen af produktet lovpriste dog radioen noget mere end den fortjener. Den passede næsten i min Ford, selvom den skulle være lavet bilspecifik. Enheden e... Se mere

Både før og efter mit køb af Android anlæg til min bil modtog jeg virklig god service. Jeg fik vejledning af Nikolaj som vidste alt hvad der skal vides ang. de specifikke modeller og da jeg havde nogl... Se mere

Middel

1 t anmeldelser

(1.217)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig og god Service

Hurtig og god Service
Købte et produkt hos ICE-Shop og fik det dagen efter
Jeg kunne desværre ikke bruge produktet og sendte det retur. Der gik 5 dage så fik jeg mine penge retur.
Helt igennem et professionelt Firma. kan klart anbefales

12. november 2020

Multimediesystem passede ikke til min bil

Fin service ifm. svar på spørgsmål inden købet og hurtig levering.
Desværre kunne det bestilte multimediesystem ikke umiddelbart monteres i min bil, da både antennestik og ISO kabel ikke passede til min bilmodel. Meget ærgerligt når der på hjemmeside står at modellen skulle passe til min bil. Efterfølgende var der desværre ikke meget hjælp at hente til f.eks at finde det rette kabel. Nu bliver det så ekstra dyrt at få den monteret.

28. oktober 2020

Hej Andreas

Jeg er meget ked af at læse, at du oplever problemer med monteringen af din radio. :(

Vores kundeservice vil straks kontakte dig, og finde en løsning på det. For vi skal selvfølgelig nok få fundet en løsning! :)

Du vil modtage et opkald fra en kundeservice medarbejder, som vil gå hele sagen igennem med dig.
Skulle der fortsat være problemer med radioen, så vil vi meget gerne tilbyde en refundering på din ordre. For du skal selvfølgelig ikke sidde tilbage med en radio som ikke passer til din bil.

ICE-Shop.dk

Efter to forsøg er det ikke lykkedes…

Efter to forsøg er det ikke lykkedes mig at få de rette kabler til mit anlæg, men de er vældig flinke og hurtige i kundesupport 🤥

22. oktober 2020

Hej Ulrik

Jeg beklager meget at høre, at der ikke har været fundet de rette kabler til dit anlæg. Det skal vi selvfølgelig nok få løst!

Jeg har bedt vores kundeservice om at kontakte dig på mail, så i kan få fundet en løsning på det hele. De vil gøre alt hvad de kan, for at finde det rette kabel til dig. :)

Henning
ICE-Shop.dk

Venlige, kompetente medarbejdere, god service

Venlige og hjælpsomme medarbejdere. Besvarer hurtigt spørgsmål vedr. produkter. Jeg foretog desværre et fejlkøb - et andrid anlæg til min bil octavia 2014, som ikke var helt så integreret med mit infotainment system som jeg havde forventet og håbet.
Jeg fik god support og vejledning fra ice shop men endte dog med at returnere varen.
Jeg ville absolut handle hos iceshop igen som generelt har gode produkter😊og kompetente og venlige medarbejdere.

20. oktober 2020

👍🏻

Har bestilt en auto radio med Android system. Den er overtroligt produkt, som man kan købe for sin bil.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Og et sort ros for deres Kundeservice medarbejdere, som har været meget tålmodig ved mig, efter en misforståelse om min ordre.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

2. oktober 2020

Varerne kom meget hurtigt

Varerne kom meget hurtigt , men var defekte så har sendt dem retur og får refunderet pengene ...

1. oktober 2020

Hej Sus

Jeg er ked af at høre, at dine varer var defekte. Det er selvfølgelig ikke optimalt!

Du må meget gerne kontakte vores kundeservice på service@ice-shop.dk. Du kan også kontakte dem på 71 99 01 41, hvor de på mandag sidder klar til at tage i mod dit opkald.

Hvis en vare er defekt ved modtagelse, så vil vi selvfølgelig gøre alt hvad vi kan for at finde en tilfredsstillende løsning.