Horseshop Anmeldelser

2,4

Købte fine læderridestøvler, men efter seks måneder går lynlåsen konstant op på den ene støvle både oppefra og nedefra. Horseshop vil ikke lade os bytte til nye. Så vi kan i stedet værsgo købe nogen n... Se mere

Elendig service. Og elendigt produkt. Grimmeste støvler ever,som slet ikke ligner dem på billedet i deres salgsannoncer. Elendigt plastik produkt som de sælger som værende læder. Efter 2 timer var... Se mere

Faktisk noget sf den bedste online-shop jeg nogen sinde har handlet hos. De er lyn-hurtige til at sende mine varer, og kundeservicen er helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, så... Se mere

Super dårlig kundeservice - mit produkt kunne først ikke leveres på trods af bekræftelse af ordre, og derefter ingen alternativer. Da jeg så selv måtte finde et dyrere alternativ, var der ikke meget s... Se mere

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Horseshop.dk tilbyder kvalitets rideudstyr til både heste, børn og voksne, alt sammen til overkommelige- og konkurrencedygtige priser. Med over 20 års erfaring inden for ridesport, samt en inderlig passion for heste, sørger vi for at du får en personlig service, et stort- og eksklusivt udvalg samt lynhurtig levering når du handler med os.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Jeg fik hvad jeg bestilte

Jeg fik hvad jeg bestilte - og hurtigt!!!
Produktet var bedre end jeg havde forventet.

22. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hejsa Gunilla! Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at din oplevelse har været super god!
Det glæder mig at produktet var endnu bedre end du havde forventet - Så er det jo bare ekstra godt!

Dine 5 flotte stjerner betyder mere end du tror - Så glæder jeg mig til at se dig igen en anden god gang!

Ha en fantastisk Jul! 🎅🎁⭐

Super fin

Super fin, hurtig levering

21. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hej Jeanette! Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige levering. 😊
Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os. Jeg takker mange gange for dine pæne ord.

Jeg kunne dog godt tænke mig, at vide hvad vi kunne have gjort bedre for at modtage den femte stjerne fra dig, så vi kan gøre det endnu bedre til næste gang, du får lyst til at handle lækre hestesager. 🤞
Du må derfor gerne sende en mail med et uddybende svar af din oplevelse til info@horseshop.dk!

// Lisa, horseshop.dk

Hurtigt og nemt

21. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hej Sanne! Skønt at vide, at du har været så glad for vores hurtige ekspedition og levering😊. Vi gør, hvad vi kan for, at ingen kunder skal vente længere end højest nødvendigt på deres herligheder fra os. Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter.

Godt sted at købe hesteting

Godt sted at købe hesteting - dejligt med gratis fragt uanset hvor små beløb du handler for. Har handlet her flere gange og fortsætter gerne med det.

18. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hej Rikke! Super dejligt, at du op til flere gange har oplevet vores gode service. Det er altid dejligt at få af vide, når vi har gjort et godt stykke arbejde, og at vi har levet op til dine forventninger. Vi glæder os til i fremtiden at kunne gøre, hvad vi kan, for at beholde den gode service du har modtaget.😍

Nemt og god og venlig kundeservice

Nemt at bestille og hurtig afsendelse - desværre blev min pakke væk da den var i Post Nords varetægt. Men fantastik kundeservice hos Horseshop!! Nu har de overtaget sagen og sender min ordre igen 😀😀😀

18. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Lotte. Tusinde tak for din søde anmeldelse.

Jeg er virkelig ked af, at pakken gik tabt under transport - men jeg er glad for, at du trods alt kan vente på en ny forsendelse, som jeg håber du bliver glad for, at modtage. 😊
Tak for dine 5 smukke stjerner, dem er vi meget glade for at have fået fra dig. 🙏

Du må have en fantastisk dag og glædelig jul!

Lisa / Horseshop.dk

Rigtig fine ridestævler og hurtig…

Rigtig fine ridestævler og hurtig levering !

17. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hej Susanne! Tusind tak for din bedømmelse, den bliver taget imod med åbne arme!
Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med vores varer og gode service.

Vi prøver så godt vi kan med at opfylde alles ønsker, hvis dette er muligt, så alle får det de skal bruge.
Vi glæder os til at kunne betjene dig igen en anden gang. Endnu engang takker jeg for din tilbagemelding og 5 funklende stjerner.🤩👌

Hurtig levering og info

11. december 2020

Hej Pernille,

Tusind tak for din herlige tilbagemelding. Det er godt at vide du har været glad for vores hurtige levering og information.
Herligt at vi har kunnet dele vores glæde med dig, og at det har værdsat. Jeg håber vi ses snart igen på webshoppen eller i butikken :-)

Nanna / Horseshop.dk

Super hurtig levering

Super hurtig levering, trods Black friday 👍🏻

9. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Tenna - Tak fordi du deler din oplevelse med os!
Hvor er det bare skønt at du har fået din pakke leveret lynhurtigt også i en meget travl periode - Det er da så skønt!
Tak for dine fem smukke stjerner, dem er vi meget glade for.

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen!
Ha en skøn dag og rigtig glædelig jul.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt, hjælpsomt personale.

9. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Hej Gitte - Tak for din anmeldelse!

Det glæder mig at det har været hurtigt og nemt at handle hos os - Skønt at du også er blevet hjulpet godt, af vores søde personale.
Tak for dine fem smukke stjerner, dem er vi glade for. ⭐😊

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen, en anden god gang. 🙌

Ha en rigtig glædelig jul!

Lisa / Horseshop.dk

Super service, billige priser, og hurtig levering på trods af BF og corona (den ene bare der skulle sendes fra fjernlager kom også relativt hurtigt)
Jeg er kæmpe fan 😊

7. december 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Line. Tusind tak for din super dejlige anmeldelse.
Det er så SKØNT at du kan lide vores super gode service, priser og lynhurtige levering! 🙏🚚

Tak for dine fem skinnende stjerner - dem er vi glade for!
Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen.

Rigtig glædelig jul! 🎅🎁

Lisa / Horseshop.dk

Er meget tilfreds med varen og hvor…

Er meget tilfreds med varen og hvor hurtigt den kom frem :)

4. december 2020

Hej Maria.

Herligt du synes godt om både den hurtige ekspedition og du er tilfreds med din vare 👍
Rigtig god fornøjelse med varen. Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den funklende stjernehimmel ✨

Super udvalg

Super udvalg, god service og gratis fragt 😊

1. december 2020

Hej Maria.

Det er herligt at høre, du er glad for vores hurtige levering og store udvalg 😊
Vi har også over 125.000 varenumre at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag og pris.
Mange tak for din fine tilbagemelding og den smukke stjernerække ✨

Camilla - Horseshop.dk

Rigtig hurtig levering og fragtfrit

Rigtig hurtig levering og fragtfrit. Dét er lige mig 😊

1. december 2020

Hej Jane.

Det er dejligt at du er en ud af vores mange tilfredse kunder, som har lagt mærke til, at vi gør hvad vi kan for at i får jeres varer hurtigst muligt!
Det er vigtigt for os at kunderne kommer i første række, og at de får den bedst mulige behandling.
Og så er det jo bare ekstra lækkert at kunne få sine varer leveret fragtfrit, hvem siger ikke ja til det 🤩
Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den flotte topkarakter ✨

Fantastisk service

Fantastisk service. Absolut ikke sidste gang jeg handler hos jer.

30. november 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Majken! Tak for din søde anmeldelse.
Det gør mig rigtig glad, at du har haft en god oplevelse hos os, og at servicen har været helt i top! 😍
Jeg glæder mig allerede til, at du kigger forbi webshoppen igen!

Tak for dine 5 smukke stjerner, dem er vi meget glade for. ⭐🙏

Kære Janni!
Tusinde tak for din søde anmeldelse! 🌸

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse, og at vores levering har været super hurtig er jo bare helt perfekt. Det er jo lige sådan det skal være! 😍

Jeg er meget glad for, at du kan lide den gode kvalitet - Tak for dine 5 smukke stjerner. ⭐

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen!

17. november 2020

Hej Pernille
Jeg takker mange gange for dine pæne ord og herlige topkarakter 😍.

Ermonda / Temashop

Hurtig levering, også varen med længere tid levering får man også besked inden man bestiller. Varer og priser matcher hinanden. Meget tilfreds

12. november 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Kim. Tusinde tak for din anmeldelse!

Hvor er jeg bare glad for, at vi har fået 5 skønne stjerner fra dig - De betyder meget for os. ⭐
Det glæder mig at du har været tilfreds med din oplevelse, og vores hurtige levering og super service. 😊

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på webshoppen igen. 🐴

Lisa / Horseshop.dk

Altid gode varer,og ekstrem hurtig…

Altid gode varer,og ekstrem hurtig levering 🥳🥳🥳

6. november 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære AnneMarie. Tak for din søde anmeldelse.

Det glæder mig rigtig meget at du kan lide alle varerne du har modtaget og, at de kom til dig lynhurtigt, er jo bare fantastisk!
- Så er alt jo lige som det skal være. 😍

Tusinde tak for dine 5 skønne stjerner, dem er vi meget glade for at få. ⭐

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen, ved anden lejlighed! 🐴

Hurtig og god service

2. november 2020

Besvarelse fra Horseshop

Kære Jytte. Tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at du kan lide vores hurtige og gode service - Det er jo lige sådan det skal være. 😍

Tak for dine 4 smukke stjerner - Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvad vi har kunne gøre bedre for at modtage den sidste stjerne fra dig. 🙏⭐

Jeg glæder mig til, at se dig på webshoppen igen. 😊

Hej Madelaine,

Det er herligt at vide, du har været glad for vores hurtige ekspedition, og følt dig godt hjulpet af vores kundeservice.

Vi sidder altid klar hvis du har nogen har spørgsmål. Jeg takker mange gange for din fine anmeldelse og den flotte topkarakter.

Nanna / Horseshop.dk