Horseshop Anmeldelser 321

2,4

Elendig service. Og elendigt produkt. Grimmeste støvler ever,som slet ikke ligner dem på billedet i deres salgsannoncer. Elendigt plastik produkt som de sælger som værende læder. Efter 2 timer var... Se mere

Faktisk noget sf den bedste online-shop jeg nogen sinde har handlet hos. De er lyn-hurtige til at sende mine varer, og kundeservicen er helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, så... Se mere

Super dårlig kundeservice - mit produkt kunne først ikke leveres på trods af bekræftelse af ordre, og derefter ingen alternativer. Da jeg så selv måtte finde et dyrere alternativ, var der ikke meget s... Se mere

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Horseshop.dk tilbyder kvalitets rideudstyr til både heste, børn og voksne, alt sammen til overkommelige- og konkurrencedygtige priser. Med over 20 års erfaring inden for ridesport, samt en inderlig passion for heste, sørger vi for at du får en personlig service, et stort- og eksklusivt udvalg samt lynhurtig levering når du handler med os.

2,4

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Meget venlig og opfyldende betjening

Meget venlig og opfyldende betjening. Meget fine kvalitetsvarer har jeg købt og er tilfreds med. Særdeles god pris

7. december 2022

Hej Lone.

Tak for din dejlige anmeldelse.
Vi er alle hos Horseshop så glade for, at du kan lide vores fine varer, og gode priser 🙏

Vi gør vores allerbedste for at hjælpe vores kunder, og vi er så glade for at vi lykkedes med at hjælpe dig 🤩

Tak for den flotte topkarakter og 5 skønne stjerner 😍

Camilla - Horseshop.dk

Hurtig levering. Hurtig returnering og kreditnota

1. december 2022

Hej Iben.

Tak for den funklende stjernehimmel ✨
Hvor er det bare dejligt at du har haft en god oplevelse hos os og alt har været nemt hele vejen igennem.

Jeg vil glæde mig til dit næste besøg ❤

Camilla - Horseshop.dk

Faktisk noget sf den bedste online-shop…

Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, sålænge butikken har åbent.. (Desværre ophørsudsalg, men det er lidt win-win, da det giver en stor besparelse på produkterne)
Tak jer og især stor tak til det hurtige pakke-hold og kundeservicen. 💖

27. november 2022

Besvarelse fra Horseshop

Kære Christina. Tusind tak for din positive anmeldelse- hvor er det dejligt du deler den med os 😍

Det glæder mig at du har haft gode oplevelser ved at handle hos os, og at du også kunne lide vores lynhurtige pakkehold.

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Ja vi har desværre ophørsudsalg, men at vide du har haft en god oplevelse varmer rigtig meget! Tak. 🐴🤩

Ha en super skøn dag!

Venlige hilsner team Horseshop

Handl et andet sted

Virkelig ikke et sted, som er værd at handle.

Først og fremmest var der længere behandlingstid på min ordre, end hvad de angiver på hjemmesiden og fair nok, det kan ske. Da jeg endelig hører fra dem, har de desværre haft en lagerfejl, der gør, at jeg ikke kan få en af de bestilte varer. Igen, fair nok, det kan ske.
Jeg får en mail d. 14/11 om, at min pakke færdigpakket og at mailen er bekræftelse på, at alt er i orden. Hertil modtager jeg en ny mail om, at min pakke er på vej med Postnord.

D. 15/11 modtager jeg en ny mail, da de har endnu en lagerfejl (hvordan pakken kan være klar til afsendelse uden at være pakket, er mig en gåde). Nå, der bliver fundet en løsning på problemet, og jeg får en ny mail om, at pakken er på vej med Postnord.

Da jeg så modtager pakken, har de hvide ridebukser pletter ikke bare ét sted, men tre steder og der ikke tale om små pletter... Da jeg kontakter kundeservice, får jeg at vide, at det skyldes, at jeg har fået udstillingsmodellen fra butikken. Dette stod der ikke noget om, da jeg bestilte bukserne. Jeg bliver lidt irriteret nu og skriver til kundeservice at det ikke er i orden. Jeg får en mail tilbage, hvor de kalder mig Torben (?), hvilket er sket to gange og det virker ærlig talt bare som en shady butik. Jeg bliver spist af med undskyldningen om, at de er ved at lukke butikken og jeg jo allerede har fået bukserne til en god pris (½ pris, ligesom alle andre varer, som ikke fejler noget), så de kan refundere mig 50 kr. og ellers kan jeg sende dem retur og få refunderet hele beløbet. Dertil skriver jeg, at jeg simpelt er dårlig stil, og at de gerne må kreditere mig (de manglede i forvejen at kreditere for ombytning til en anden vare ved deres lagerfejl nr. 2). Derefter modtager jeg en mail fra Lisa med en meget flabet tone, hvor hun primært bare gentager sig selv og kort efter modtager jeg kreditnotaen.

Priserne på deres varer er attraktive, men det kan ikke kompensere for deres dårlige forretning og behandling af kunder. Øv!

18. november 2022

Besvarelse fra Horseshop

Kære Nadia. Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os.

Vi lukker Horseshop - både butikken og webshoppen.
Grundet ophørsudsalg har vi haft ekstra ordinær travlt på hjemmesiden, hvilket har resulteret i at flere kunder har bestilt på én og samme tid, derfor har vores hjemmeside ikke kunne opdatere hurtigt nok.

Nu er det mig (Lisa), som har hjulpet dig langt hen af vejen, og som du skriver har vi fundet løsninger på problemet.
Vi er naturligvis rigtig kede af fejlene, der har været omkring din ordre - men vi har fundet løsninger i samarbejde med dig.

Desværre modtager du dine hvide ridebukser med pletter på, sammen med billeder af bukserne - vi er selvfølgelig virkelig kede af at der er pletter på, men vi vurdere også at de kan vaskes af med en klud eller i vask. Det er naturligvis ikke meningen at modtage en vare med pletter og derfor med det samme tilbyder jeg at vi kan tage dem tilbage (uden beregning) og du kan få ALLE pengene retur for ridebukserne. Jeg tilbyder dig også som alternativ løsning - et afslag på 50 kr. i det du har fået dem til 50% kan vi ikke slå mere af prisen, og derfor er vores to løsninger til dig - at vi - kan tage dem tilbage og du får alle pengene retur for dem, eller 50 kr. i afslag.

Du vælger løsningen med 50 kr. i afslag - og jeg kreditere dig med det samme, selvfølgelig.

Jeg vil gerne tilføje at du ikke har fået en udstillingsmodel? Jeg skrev at vi kunne se på vores lagerstatus at de var taget fra vores butik (butikslageret) dette er ikke en betydning for at det er en udstillingsmodel - blot at de har hængt i butikken på en bøje / lagt på et bord.

At du synes jeg har haft en flabet tone, er jeg virkelig ked af at høre. Jeg har i bund og grund kun forsøgt at hjælpe dig, og jeg kan selvfølgelig godt se det har været en rigtig uheldig oplevelse med lagerfejl og pletter på de hvide ridebukser - Vi prøver kun at hjælpe dig med løsninger på problemerne.

Vi beklager fejlene endnu engang - og at du har haft en øv oplevelse. Jeg håber trods alt at du bliver glad for de fine varer du har modtaget.

Ønsker dig en rigtig dejlig weekend, Nadia. 😊

Venlige hilsner Lisa, Horseshop.dk

Gode tilbud og hurtig levering

Gode tilbud og hurtig levering. Det lå i pakkepost dagen efter bestilling

3. november 2022

Tak for den funklende stjernehimmel.
Hvor er det bare dejligt at du har haft en god oplevelse hos os - Jeg vil glæde mig til dit næste besøg. ❤

Dejligt ting

8. november 2022

Tak for den funklende stjernehimmel.

Varen kom som ventet og lovet

Varen kom som ventet og lovet, varen var perfekt og passede heldigvis og kvaliteten var som beskrevet, er yderst tilfreds👍😊

8. november 2022

Besvarelse fra Horseshop

Det glæder mig at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Sikke en flot topkarakter vi har fået fra dig, det betyder rigtig meget. 🙏

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du kigger forbi vores webshop.

Solgte en varer de ikke havde

Solgte en varer de ikke havde
Ingen kompensation for fejlen

24. oktober 2022

Besvarelse fra Horseshop

Kære Julie. Vi er kede af at du har givet os en dårlig trustpilot baseret på en udsolgt vare.
Det sker desværre, selvom det er uheldigt og vi virkelig ikke ønsker det, at 2 kunder køber på præcis samme tid.

Her kan hjemmesiden ikke følge med, og derfor vil varen nu være "over solgt" det er virkelig ærgerligt, og beklageligt.
Men desværre kan tekniske fejl kan ske. Jeg kan ikke se, hvilken kompensation du ønsker vi skal give dig?

Varen er helt udsolgt - i og med vi også lukker Horseshop, kan vi heller ikke bestille noget hjem.

Vi undskylder selvfølgelig for fejlen, men håber også på forståelse for dette er en fejl der desværre kan ske.

Ha en god dag!

Altid god service

Altid god service, hurtig levering og god og overskuelig hjemmeside

7. oktober 2022

Tak for den funklende stjernehimmel.

Hurtig levering, gode vare til en fornuftig pris,sød personale

29. september 2022

Festlige hilsner
Lisa, Temashop.dk

Ingen reklamationsret

Købte fine læderridestøvler, men efter seks måneder går lynlåsen konstant op på den ene støvle både oppefra og nedefra. Horseshop vil ikke lade os bytte til nye. Så vi kan i stedet værsgo købe nogen nye, men det bliver i hvert fald hos et andet firma. Træls kundeservice.

26. september 2022

Besvarelse fra Horseshop

Kære Mia. Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse i forhold til dine ridestøvler.

Vi har været i korrespondance på mail, og jeg vil gerne uddybe ud fra din anmeldelse, hvordan vi har håndteret din klage.

Vi modtog billederne af støvlerne fra dig, og kan ud fra billederne se, at de er meget brugte og dermed er lynlåsen desværre almindelig slidt af at blive brugt.

Fordi man bruger en støvle, så sker der almindelig slidtage og vi har både været i korrespondance med leverandøren omkring dine ridestøvler - vi begge kan se ud fra dine billeder at støvlerne er meget brugte, og derved vurdere vi at lynlåsen er almindelig slidt efter brug.

En reklamation på en produktionsfejl vil som regel vise sig efter en månedstid, og ikke efter 6 måneders brug. Vi giver ikke garanti på lynlåse, knapper mm.

Vi kan sagtens forstå at det er meget ærgerligt, men dette er ikke en produktionsfejl af lynlåsen. Derfor kan vi ikke tilbyde at kompensere dig med et par nye.

Vi håber på forståelse for dette og ønsker dig en god dag.

Bedste hilsner, Lisa Horseshop.dk

Hurtig levering og fine priser

Hurtig levering og fine priser. Super god oplevelse.

8. september 2022

Hej Natia!

Tak for din dejlige feedback!
Hvor er det bare fantastisk at du har haft en så god oplevelse, og at vores lynhurtige levering er værdsat!
Tak for den høje nominering - Det betyder meget for os. ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi vil glæde os helt vildt til, at se dig på shoppen igen😍🎈

//Pernille - Temashop.dk

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Afventer effekt af produktet, da det er en kur.
Men håber på mirakler i hestemaven🙏.

10. september 2022

Kære Mette.

Bedste hilsner Lisa, Horseshop.dk

Hej Birgit.

Det varmer at læse sådan en anmeldelse fra dig, vi på kontoret sidder alle med et stort smil.
Tak for den høje nominering af os - Det glæder mig, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os.😍
Jeg vil glæde mig til, at byde dig velkommen på shoppen igen!

Camilla - Horseshop.dk

Super nemt at finde rundt på…

Super nemt at finde rundt på hjemmesiden og virkelig gode kvalitetsvare til virkelig gode priser!
Nem og hurtig lavering 1-2 dage og fin sikker lukket pakke

8. august 2022

Kære Caroline. Det varmer at læse sådan en anmeldelse fra dig. ❤

Jeg vil glæde mig til, at byde dig velkommen på shoppen igen!

Bedste hilsner fra Lisa, Horseshop.dk

God kundeservice

1. august 2022

Besvarelse fra Horseshop

Hej Johanne. Tak for den funklende stjernehimmel.

De bedste hilsner fra Lisa, Horseshop.dk 🐴