Elendig service. Og elendigt produkt. Grimmeste støvler ever,som slet ikke ligner dem på billedet i deres salgsannoncer. Elendigt plastik produkt som de sælger som værende læder. Efter 2 timer var... Se mere
Faktisk noget sf den bedste online-shop jeg nogen sinde har handlet hos. De er lyn-hurtige til at sende mine varer, og kundeservicen er helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, så... Se mere
Super dårlig kundeservice - mit produkt kunne først ikke leveres på trods af bekræftelse af ordre, og derefter ingen alternativer. Da jeg så selv måtte finde et dyrere alternativ, var der ikke meget s... Se mere
Horseshop.dk tilbyder kvalitets rideudstyr til både heste, børn og voksne, alt sammen til overkommelige- og konkurrencedygtige priser. Med over 20 års erfaring inden for ridesport, samt en inderlig passion for heste, sørger vi for at du får en personlig service, et stort- og eksklusivt udvalg samt lynhurtig levering når du handler med os.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Meget venlig og opfyldende betjening. Meget fine kvalitetsvarer har jeg købt og er tilfreds med. Særdeles god pris

Besvarelse fra Horseshop
Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, sålænge butikken har åbent.. (Desværre ophørsudsalg, men det er lidt win-win, da det giver en stor besparelse på produkterne)
Tak jer og især stor tak til det hurtige pakke-hold og kundeservicen. 💖

Besvarelse fra Horseshop
Virkelig ikke et sted, som er værd at handle.
Først og fremmest var der længere behandlingstid på min ordre, end hvad de angiver på hjemmesiden og fair nok, det kan ske. Da jeg endelig hører fra dem, har de desværre haft en lagerfejl, der gør, at jeg ikke kan få en af de bestilte varer. Igen, fair nok, det kan ske.
Jeg får en mail d. 14/11 om, at min pakke færdigpakket og at mailen er bekræftelse på, at alt er i orden. Hertil modtager jeg en ny mail om, at min pakke er på vej med Postnord.
D. 15/11 modtager jeg en ny mail, da de har endnu en lagerfejl (hvordan pakken kan være klar til afsendelse uden at være pakket, er mig en gåde). Nå, der bliver fundet en løsning på problemet, og jeg får en ny mail om, at pakken er på vej med Postnord.
Da jeg så modtager pakken, har de hvide ridebukser pletter ikke bare ét sted, men tre steder og der ikke tale om små pletter... Da jeg kontakter kundeservice, får jeg at vide, at det skyldes, at jeg har fået udstillingsmodellen fra butikken. Dette stod der ikke noget om, da jeg bestilte bukserne. Jeg bliver lidt irriteret nu og skriver til kundeservice at det ikke er i orden. Jeg får en mail tilbage, hvor de kalder mig Torben (?), hvilket er sket to gange og det virker ærlig talt bare som en shady butik. Jeg bliver spist af med undskyldningen om, at de er ved at lukke butikken og jeg jo allerede har fået bukserne til en god pris (½ pris, ligesom alle andre varer, som ikke fejler noget), så de kan refundere mig 50 kr. og ellers kan jeg sende dem retur og få refunderet hele beløbet. Dertil skriver jeg, at jeg simpelt er dårlig stil, og at de gerne må kreditere mig (de manglede i forvejen at kreditere for ombytning til en anden vare ved deres lagerfejl nr. 2). Derefter modtager jeg en mail fra Lisa med en meget flabet tone, hvor hun primært bare gentager sig selv og kort efter modtager jeg kreditnotaen.
Priserne på deres varer er attraktive, men det kan ikke kompensere for deres dårlige forretning og behandling af kunder. Øv!

Besvarelse fra Horseshop
Gode tilbud og hurtig levering. Det lå i pakkepost dagen efter bestilling

Besvarelse fra Horseshop
Varen kom som ventet og lovet, varen var perfekt og passede heldigvis og kvaliteten var som beskrevet, er yderst tilfreds👍😊

Besvarelse fra Horseshop
Solgte en varer de ikke havde
Ingen kompensation for fejlen

Besvarelse fra Horseshop
Dejlig med masser af tilbud og elsker man kan mærke ting af man godt kan lige

Besvarelse fra Horseshop
Købte fine læderridestøvler, men efter seks måneder går lynlåsen konstant op på den ene støvle både oppefra og nedefra. Horseshop vil ikke lade os bytte til nye. Så vi kan i stedet værsgo købe nogen nye, men det bliver i hvert fald hos et andet firma. Træls kundeservice.

Besvarelse fra Horseshop
Virkelig hurtig levering. Afventer effekt af produktet, da det er en kur.
Men håber på mirakler i hestemaven🙏.

Besvarelse fra Horseshop
Super nemt at finde rundt på hjemmesiden og virkelig gode kvalitetsvare til virkelig gode priser!
Nem og hurtig lavering 1-2 dage og fin sikker lukket pakke