Horseshop Anmeldelser

2,4

Købte fine læderridestøvler, men efter seks måneder går lynlåsen konstant op på den ene støvle både oppefra og nedefra. Horseshop vil ikke lade os bytte til nye. Så vi kan i stedet værsgo købe nogen n... Se mere

Elendig service. Og elendigt produkt. Grimmeste støvler ever,som slet ikke ligner dem på billedet i deres salgsannoncer. Elendigt plastik produkt som de sælger som værende læder. Efter 2 timer var... Se mere

Faktisk noget sf den bedste online-shop jeg nogen sinde har handlet hos. De er lyn-hurtige til at sende mine varer, og kundeservicen er helt i top. Jeg kan på det varmeste anbefale at shoppe her, så... Se mere

Super dårlig kundeservice - mit produkt kunne først ikke leveres på trods af bekræftelse af ordre, og derefter ingen alternativer. Da jeg så selv måtte finde et dyrere alternativ, var der ikke meget s... Se mere

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Horseshop.dk tilbyder kvalitets rideudstyr til både heste, børn og voksne, alt sammen til overkommelige- og konkurrencedygtige priser. Med over 20 års erfaring inden for ridesport, samt en inderlig passion for heste, sørger vi for at du får en personlig service, et stort- og eksklusivt udvalg samt lynhurtig levering når du handler med os.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Super service og mega hurtigt levering…

Super service og mega hurtigt levering ♥️👍👍👍

21. oktober 2020

Hej Bettina,

Hvor er jeg glad for at høre at alt gik som det skulle. Det gør mig og mine kollegaer super glade at høre, at du synes om vores service!

Tusind tak for dine søde ord og din fine anmeldelse. 👌😉

Vi glæder os til at handle med dig igen på shoppen. 🌺

Nanna / Horseshop

Godt produkt til en god pris og hurtig…

Godt produkt til en god pris og hurtig levering

18. oktober 2020

Hej Rikke.
Tusinde tak for din søde anmeldelse.

Det glæder mig at du kan lide varen og at prisen var god, er jo helt perfekt. 🤩
Skønt at du er tilfreds med vores super hurtige lyn-levering!

Tak for dine fem flotte stjerner, de betyder rigtig meget for os. ⭐

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen, næste gang du besøger vores webshop!

Fuldt tilfreds

Overskuelig hjemmeside, fine priser og hurtig leverance. Derudover et godt produkt der lever op til forventningerne indtil videre. Så jeg er fuldt tilfreds.

16. oktober 2020

Hej Sarah!

Skønt at du har haft en god oplevelse. Dét er jeg super glad for at høre. Tusind tak 🙌🤝

De bedste hilsner,
Sandra

Ok produkter

Fin hjemmeside, umiddelbart gode produkter, dog manglede den ene høpose som jeg havde bestilt en karabinhage men ellers er varene fine.

12. oktober 2020

Kære Hanne.

Det glæder mig at du kan lide vores hjemmeside og vores produkter. 🙏

Jeg er dog ked af at høre, at den ene høpose har manglet en karabinhage, det er selvfølgelig ikke i orden. Sådan ønsker vi ikke at vores kunder skal modtage vores varer. Jeg vil derfor bede dig sende en mail til info@horseshop.dk, med en uddybelse af problemet.

På den måde har vi også mulighed for at hjælpe dig, og gøre det endnu bedre til næste gang, så vi muligvis kan få den 5 stjerne ⭐😍
Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Lisa / Horseshop.dk

Lynhurtig både svartid og levering

Lynhurtig både svartid og levering. Kan absolut anbefale Horseshop.dk 😊

29. september 2020

Kære Berit.
Tak for din positive anmeldelse.

Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og svartid. Så dejligt at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os. ❤ Det betyder rigtig meget, at du deler din oplevelse med os.

Jeg takker for dine 5 fantastiske stjerner, dem er vi meget glade for. ⭐

Vi glæder os til at byde dig velkommen, næste gang du ligger vejen forbi vores webshop eller butik! 🤗

Super service 👌🏻 .

Super service 👌🏻 .. Super varer 👍🏻

27. september 2020

Kære Kunde!
Tak for din søde anmeldelse! 🐴

Det glæder mig meget at du kan lide vores gode behjælpelige service og ikke mindst vores super lækre varer.

Det er bare super skønt at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os!
Det er jo netop sådan at vi ønsker det skal være! ❤🤩

Jeg takker mange gange for dine 5 skønne stjerner, dem er vi meget glade for! ⭐😁

Vi glæder os til, at byde dig velkommen på vores webshop, næste gang, du mangler lækkerier til dig selv eller hesten! 🐴❤

Fremragende at handle hos Horseshop

Fremragende at handle hos Horseshop. Bestilte varer om eftermiddagen og næste formiddag inden kl. 11, var min pakke klar til afhentning i lokal pakkeshop. Fantastisk service

23. september 2020

Kære Merete.
Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er jeg bare glad for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse ved at handle hos os!
Det glæder mig at du er tilfreds med vores hurtige levering, og at du kan lide vores super fantastiske service. 😍

Jeg takker mange gange for dine 5 vidunderlige stjerner, de betyder rigtig meget for os. ⭐

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på webshoppen igen, næste gang du har brug for nyt lækkert udstyr! 😍🌸

Lisa / Horseshop.dk

fede støvler, god og hurtig service & gratis fragt

Jeg fandt et par vindtætte støvler til en meget rimelig pris og så var fragten oven i købet gratis

20. september 2020

Kære Siham.
Tak for din søde anmeldelse.

Det glæder mig at du har fundet et par vindtætte støvler, som netop var passende til dig, og at prisen var rimelig er jo fantastisk! 🤩

Jeg er vild med at vi kan tilbyde gratis fragt til dig, så du får en super god handle oplevelse ved os, uanset ordre størrelse 🎁😍

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen, ved anden lejlighed!

Hurtig levering :-)

14. september 2020

Kære Trine.

Hvor er jeg glad for, at du er tilfreds med vores hurtige levering, og at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos Horseshop. ❤ Det betyder rigtig meget, at du deler din oplevelse med os.

Jeg takker for dine 5 fantastiske stjerner, dem er jeg meget glad for. ⭐

Vi glæder os til at byde dig velkommen, næste gang du ligger vejen forbi vores webshop. 🤗

Lisa / Horseshop.dk

Hurtig leveting og gode priser.

2. september 2020

Kære Camilla!
Tak for din søde anmeldelse! 🐴

Det glæder mig meget at høre, at du kan lide vores super fantastiske og hurtige levering - Det varmer at læse, at din oplevelse har været god ved at handle hos os. ❤🤩

Vi glæder os til, at byde dig velkommen på vores webshop, næste gang, du mangler lækkerier til hesten eller dig selv. 🐴❤

Gode priser

Gode priser, jeg skulle købe nogle børnestøvler og var i tvivl om størrelsen, jeg fik hurtig hjælp via e-mail og pakken blev leveret allerede dagen efter, støvlerne passede perfekt. 👍

27. august 2020

Kære Helena!
Tak for din søde anmeldelse! 🐴

Det glæder mig meget at du kan lide vores gode behjælpelige betjening og ikke mindst vores super hurtige levering. Det er bare super skønt at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os!

Det er jo netop sådan at vi ønsker det skal være! ❤🤩

Problemfri bestilling og meget hurtig…

Problemfri bestilling og meget hurtig levering 👍

24. august 2020

Kære Charlotte.
Tak for din søde anmeldelse.

Det er dejligt at høre, det har været en god og problemfri bestilling, ved at handle hos os. 😍
Dejligt at du også kan lide vores lynhurtige levering 🚚⚡

Jeg takker mange gange for dine 5 skønne stjerner - dem er vi bare glade for.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen, næste gang du ligger vejen forbi vores webshop. 🥰

god hjælp og betjening

21. august 2020

Kære Anders!
Tak fordi at du deler din oplevelse med os - Det er vi glade for!

Det glæder mig at du har fået god hjælp og betjening hos os 😍 Det er lige det vi ønsker at høre!

Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner - det betyder meget for os. ⭐

Jeg glæder mig til at se dig på webshoppen igen, ved anden lejlighed! 🙌

Lisa / Horseshop.dk

Super hurtigt og fri fragt selv hvis…

Super hurtigt og fri fragt selv hvis det kun var 120kr 😁👍🏻🔝

19. august 2020

Kære Jörgen!
Tusind tak for din positive anmeldelse - Hvor er det dejligt du deler den med os 😍

Det glæder mig at du har haft en nem og god oplevelse ved at handle hos os, og at du også kunne lide vores lyn-hurtige og gratis levering! Så er alt jo som det skal være. 🙌

Tusinde tak for din 5 skønne stjerner! Dem er vi glade for. ⭐

Vi glæder os rigtig meget til at hilse på dig igen, næste gang du ligger vejen forbi vores webshop!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. Alt i orden;)

18. august 2020

Kære Joanna!

Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering, og at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os. ❤ Det betyder rigtig meget, at du deler din oplevelse med os.

Jeg takker for dine 5 fantastiske stjerner, dem er vi meget glade for. ⭐

Super hurtig leveret

Super hurtig leveret. varen er som den skal være. god indpakning. tak til horseshop :)

17. august 2020

Kære Nadine.
Tak for din super søde anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Jeg er glad for at du kan lide vores lynhurtige levering og at det har været en god oplevelse ved at handle hos os! 😍
Tusinde tak for dine 5 skønne stjerner, de varmer ⭐

Jeg glæder mig rigtig meget til, at byde dig velkommen igen en anden god gang. 🙌

Lisa / Horseshop.dk

Hurtig levering - super service.

12. august 2020

Kære Trine.
Tak for din positive anmeldelse.

Hvor er vi glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering, og at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os. ❤ Det betyder rigtig meget for os, at du deler din oplevelse med os.

Jeg takker for dine 5 skønne stjerner, dem er vi meget glade for. ⭐

Lisa / Horseshop.dk

Fantastisk service og lynhurtigt…

Fantastisk service og lynhurtigt levering

10. august 2020

Kære Anja!
Tusinde tak for din positive og søde anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, du har været tilfreds med din oplevelse, ved at handle hos os og at du kan lide vores hurtige og gode service!
Tak for dine rosende ord, vi er meget glade for at du deler din oplevelse med os. 😊

Mange tak for dine 5 skønne stjerner. Dem er vi meget glade for! ⭐

Vi glæder os meget til et gensyn på vores webshop, en anden god gang.
Vi er altid klar til at hjælpe dig. 🐴😊

Sød og dygtig betjening

Sød og dygtig betjening, og meget hurtig levering😁

5. august 2020

Kære Karina.
Tak for din søde anmeldelse! 🐴

Det glæder mig meget at du kan lide vores gode betjening og ikke mindst vores super hurtige levering. Det er bare super skønt at du har haft en god oplevelse ved, at handle hos os! Det er jo netop sådan at vi ønsker det skal være! ❤🤩

God og hurtig service

3. august 2020

Kære Ilse.
Tak for din søde anmeldelse! 🐴

Det glæder mig meget at høre, at du kan lide vores super fantastiske og hurtige service - Det varmer at læse, at din oplevelse har været god ved at handle hos os. ❤🤩