Jamen ved ikke helt hvor jeg skal starte, men risikere jo også bare, at min anmeldelse bliver fjernet på "trustpilot". Sådan er livet. Jeg stiller gerne op til intervies.

Nu ville jeg prøve min viden om sundt/usundt, men da jeg havde svaret på de seks spørgsmål dukkede næste side op hvor jeg skulle udfylde e-mail adresse og tlf. nr. Samme skete da jeg ønskede en "gr... Se mere

Måske en ok forening, men hold da op en agressiv markedsføring. Ringer fra flere forskellige numre flere gange om dagen. Jeg hørte rigtig længe på sælger, så kunne hun da ikke genere andre så længe.... Se mere

Intet positivt at sige her. De ansatte må ikke hjælpe til med, at skaffe masser af penge til foreningen. Dem der leder det er så sløve, at hvis de ansatte er professionelle bliver de fyret. Man skal j... Se mere

1,7

Dårlig

Spam Spam Spam

Spam Spam Spam
Kimer os ned døgnet rundt flere gange daglig fra mange forskellige numre. Det foregår døgnet rundt.
Jeg har gemt alle de numre der bliver ringet fra og den liste er helt enorm 😪
Føj

13. januar 2022

Charlotte fra Hjerteforeningens…

Charlotte fra Hjerteforeningens rådgivningsteam er jo bare verdens rareste menneske.

Utrolig sød at snakke med, dygtig faglig og personlig - bare så omsorgsfuld <3

Skønt menneske! Charlotte - håber de sender rosen videre :)

Dbh
Kenneth 194 cm. høj + en del børn og et lidt for højt BMI :)

7. juli 2021

Jeg er så r** træt af jeres kold…

Jeg er så r** træt af jeres kold kanvas-tosser som piskes til at ringe rundt. Den allerførste fik - på den allerpæneste måde - at vide at jeg ikke var interesseret. Dagen efter ringer en ny fra samme nummer. Det ender med at jeg må blokere nummeret.

Et par dage senere ringer endnu en, denne gang med reel info på selve nummeret (der står Hjerteforeningen), så jeg kan se, at jeg ikke behøver at tage opkaldet. Det bliver også blokeret. Og så prøver I en sidste gang fra et andet nummer.

Hold nu op, ikke? Smid nummeret væk. Jeg er ikke interesseret – og det kan kun siges på så mange forskellige måder.

26. marts 2021

Telemarketing

Svindel og humbug : TELEMARKETING! Vil aldrig støtte jer med en eneste krone!
Hvis i havde reelle hensigter ville ikke synke så dybt!

3. februar 2021

Vulgærlig tv reklame

Jeres tv reklame er det mest begærlige og uetiske jeg nogensinde har set på tv.
Hvorfor ikke skrive:
Nu skal i ældre der alligevel er ved at kradse af give os jeres opsparing...
Føj siger jeg bare at i kan synke så lavt..
Hele familien er ude fra jer nu...

25. september 2020

Woodo

Woodo
Mit hjerte talte i morges direkte med min kones hjerte og resultatet er, at jeg føler at Hjerteforeningens Woodoo projekt er helt ude i hampen, og jeg vil ikke være medlem af en forening, der bruger penge på dette projekt. Derfor melder jeg mig ud.

9. juli 2020

Kunne jeg give jer et minus fik i det.

Præcis samme besked som denne nedenstående, har i lige så lige modtaget på Facebook. Jeg gør klar til at sende en forespørgsel om agt indsigt, hvor jeg har i henseende at dele den indsigt med pressen - hvis i ikke stopper omgående og respektere at jeg er på robinsonlisten og har oplyst i skulle fjerne mine kontaktoplysninger og tilladelser hver gang i har kontaktet mig i løbet af de sidste 2 år!!!!

Hej.

Jeg prøver her nu, da jeres telemarketing samarbejdspartnere åbenbart ikke fatter hvad 'nej tak, og jeg er på robinsonlisten og adressebeskyttet og næste gang i ringer får i en politi anmeldelse' betyder. Dette har jeg vel at mærke kun valgt at blive fordi jeg simpelthen har fået nok af JER, INGEN andre!

Jeg har tidligere været støtte person til jeres forening, men efter jeg er stoppet har i kimet mig ned i snart 2 år. Og nej, overdriver ikke engang. De første par gange sagde jeg bare pænt nej tak, og sagde i skulle fjerne kontakt-tilladelserne til mig. De næste par gange i ringede fik jeg i perioder 3 opkald på en dag og flere på en uge, nogen tog jeg slet ikke fordi jeg vidste det var jer, men da i stadig ikke fattede hentydningen måtte jeg jo tage den til sidst og oplyse om jeg altså havde bedt jer fjerne mine kontakt-tilladelserne, overfusede ærlig talt en stakkels pige, der blot sagde mange gange undskyld og tror hun blev så snot forvirret over min vrede at hun ikke fik gjort mere.
3 mdr. senere begynder i sørme igen, og da jeg selv fornyligt (I might add) har været i telemarketingsbranchen i flere år, kender jeg reglerne fuldt ud, men også tricksene, så 3 mdr. efter den lille knap der hedder 'kontakt om 3 mdr.' eller 'udsæt kontakt' er blevet trykket på, begynder i igen, denne gang tager jeg den mere med ro og oplyser IGEN at jeg ikke vil kontaktes. Denne gang for jeg at vide at jeg skal sende en mail på dette. Bliver i første gang umiddelbart lidt sur over at hvis det er jeres procedure, at jeg skal kimes ned i flere uger af gangen uden at få dette at vide når jeg på daværende tidspunkt som min. har bedt om dette 3 gange.
Men skidt pyt, gør det.
Men i bliver ved, også så mange gange at jeg blot i dette år er blevet ringet op ikke mindre end 8 gange. Jeg er dog først kommet på Robinsonlisten indenfor de sidste 3 gange, men her har jeg, den ene gang taget telefonen og oplyst jer dette, og at næste gang jeg tager den bliver det med optagelse af samtalen og en anmeldelse for det er simpelthen for groft det her!

I skal regne med en dårlig anmeldelse på Trustpilot og at jeg offentliggøre denne besked, for dette er chikane og jeg vil ikke finde mig i det mere. 2 år er lang tid når man ikke ønsker at tale med jer, eller ringes op af jer, og dette har jeg ytrer HVER GANG.

De mest harme hilsner
Pernille K. Ravnsbæk

3. juli 2019

Det er nemt at komme ind i men svært at…

Det er nemt at komme ind i men svært at komme ud af😠
Synes I selv at det er rimeligt overfor jeres kunder.
Jeg vil sige jeg var rigtig glad i starten men jeg var godt nok sige at Det har trukket tænder ud. Nu er det 2. Gang jeg får en regning fra jer efter I har sagt at jeg er Meld ud er det rimeligt. I skal leve Jeres kunder for at støtte en god sag, men jeg vil opfordre dem til inden de melder sig at tænke sig om to gange før du trykker på knappen. Jeg håber I vil give mig en klar tilbagemelding om hvad det er i laver inde på kontoret. Det er det i får jeres penge for. Elendig service siger jeg bare.
Så 0 stjerner til jer.

31. maj 2019

I ringede til min søns telefon

I ringede til min søns telefon, fra tlf. 33669917 sagde ingenting. Jeg kontrolleret nummeret, og det kommer fra Hjerteforeningen.

Jeg ringede så op til deres nummer, kun for at hører en reklame fra jeres forening, for at fremme jeres brand - eller for at lokke min søn el. indirekte forælderende aka. mig selv. Så telefonnummeret var åbenbart dedikeret / bundet til en telefonisk reklame.

Smart slagstrick tænkte, imens jeg kontaktede forbrugerombudsmanden som var interesseret i at vide mere. De var ret sikker i deres sag omkring i udføre ulovlig forretning i jeres fremgangsmåde, så jeg tænker det er sidste i kontakter min søn - som i øvrigt ikke er myndig. Så forvel og tak for altid.

28. marts 2019

Året 2018 slutter med en udmeldelse af…

Året 2018 slutter med en udmeldelse af Hjerteforeningen og dermed også Hjerteforeningens Børneklub. Jeg kan ikke være medlem af en forening, der forlanger klubvedtægter overholdt og ikke selv skal overholde dem. Trist efter 27 års medlemskab at sige farvel til Børneklubben.

10. januar 2019

Respektløst og aggresivt.

Respektløst og aggresivt.
I stedet for at være tilfreds med de donationer, som jeg giver når jeg føler for det, er det nu blevet til uetiske midler af irriterende "telefonsælgere", som lige vil appellere til, at dobbelt så mange penge nytter dobbelt så meget - så om ikke man har økonomiske ressourcer til at sende en ekstra skilling.

Jeg er ikke bekendt med på noget tidspunkt at have givet samtykke til at må kontaktes - måske findes der undtagelser for almennyttige foreninger.

I hvert fald bryder jeg mig ikke om metoderne, og I burde skamme jer at blive ved med at tigge - i stedet for at være taknemlig for de bidrag, I modtager. Jeg vil overveje nøje, om jeg ønsker at sende penge næste gang jeg føler for det!

16. juli 2018

Er dette din virksomhed?