Jamen ved ikke helt hvor jeg skal starte, men risikere jo også bare, at min anmeldelse bliver fjernet på "trustpilot". Sådan er livet. Jeg stiller gerne op til intervies.
Nu ville jeg prøve min viden om sundt/usundt, men da jeg havde svaret på de seks spørgsmål dukkede næste side op hvor jeg skulle udfylde e-mail adresse og tlf. nr. Samme skete da jeg ønskede en "gr... Se mere
Måske en ok forening, men hold da op en agressiv markedsføring. Ringer fra flere forskellige numre flere gange om dagen. Jeg hørte rigtig længe på sælger, så kunne hun da ikke genere andre så længe.... Se mere
Intet positivt at sige her. De ansatte må ikke hjælpe til med, at skaffe masser af penge til foreningen. Dem der leder det er så sløve, at hvis de ansatte er professionelle bliver de fyret. Man skal j... Se mere
I lokkede- i vandt 100.- om måneden, i dummede jer- nu har i TABT. FARVEL
Ringer til mig utidigt. ER/ VAR medlem. Jeg holder med dette abonnement , eftertænkt at det bare er som red barnet, kræftens bekæmpelse mv. EN pengemaskine hvor frygt og manipulation med ingen skrupler bruges. I lokkede- i vandt 100.- om måneden, i dummede jer- nu har i TABT. FARVEL
forfor bliver I ved med at ringe når …
forfor bliver I ved med at ringe når man har sagt nej????
er det virkeligt så svært at forstå?
Bliver ringet op i tide og utide..
Bliver ringet op i tide og utide... STOP...
STOP med jeres telefonchikane nu!!
Hvorfor ringer I til mig? Jeg er INDTIL VIDERE medlem af Hjerteforeningen og jeg deltager i de lotterier, jeg har lyst til, så I behøver IKKE at ringe til mig, for at opfordre mig til at deltage!!
Bliver der ringet til mig EEN gang mere, slutter mit medlemskab den 31. januar 2018 og jeg vil kraftigt opfordre andre til at holde sig lagt væk fra Hjerteforeningen, hvis ikke man synes, det er sjovt at blive ringet op af Hjerteforeningens Telemarketingsafdeling tidligt og sent og på helligdage.
Den 1. oktober: Jeg er i dag på en høj hellig søndag igen blevet ringet op af Hjerteforeningens Telemarketingsafdeling. Dvs. at jeg nu opsiger mit medlemskab og det er for ALTID.
STOP nu med at ringe til mig
Er i dag blevet ringet op af Hjerteforeningen ! sagde til ham sælgere NEJ tak jeg er ik interesset og han snakket bare videre til sidst lagde jeg bare på ...
Gentagne spamopkald selvom jeg flere …
Gentagne spamopkald selvom jeg flere gange har bedt dem om at slette mit nummer.
Hjertenyt til forkert adresse i over 10 år
Min ex abonnerer på Hjertenyt. Vi flyttede fra hinanden i 2004. Da jeg flyttede til Odsherred i 2010 begyndte jeg at få hendes blad. Hendes navn men min adresse. Både min ex og jeg har reageret utallige gange på dette, men adressen rettes ikke. Så sent som i dag fik jeg igen det blad, som hver gang returneres.