Jamen ved ikke helt hvor jeg skal starte, men risikere jo også bare, at min anmeldelse bliver fjernet på "trustpilot". Sådan er livet. Jeg stiller gerne op til intervies.

Nu ville jeg prøve min viden om sundt/usundt, men da jeg havde svaret på de seks spørgsmål dukkede næste side op hvor jeg skulle udfylde e-mail adresse og tlf. nr. Samme skete da jeg ønskede en "gr... Se mere

1,7

Dårlig

Du godeste

3. februar 2026

Aggressiv brug af persondata

Så fik jeg også oplevet den "grimme" side af Hjerteforeningen. Deres alt for aggressive markedsføringsstrategi, og lemfældige omgang med persondata.

På trods af at jeg har frabedt mig markedsføringshenvendelser. Tilmed er både min kone, der er en del af medlemsskabet af Hjerteforeningen, og jeg, registreret på Robinsonlisten, alligevel så bliver vi kontaktet, telefonisk, af en person der udgiver sig for at være fra Hjerteforeningen, i forsøget på at sælge et pensionsprodukt.
Personen der ringer har ikke engang pli nok til at erkende, at det er et markedsføringsopkald, men mener der er tale om et "orienteringsopkald".

Det har efterfølgende vist sig, at det ikke er det eneste Hjerteforeningen bruger medlemmernes personoplysninger til. Når man er medlem af Hjerteforeningen, så benyttes dybt følsomme helbredsoplysninger også til forskning og sammenkøring af andre registre.

Da jeg forsøgte at frabede mig dette, fik jeg besked på at det har Hjerteforeningen ret til.

Heldigvis har jeg da også ret til at melde mig ud, af denne utiltalende forening.

19. december 2025

Fik en donation på over 100.000 kr

Hjerteforeningen fik en stor donation på over 100.000 kr. ifm. dødsfald. Nu melder de så tilbage, at de har fået for lidt. Vor herre bevares, utaknemmelig, Aldrig mere skal de have så meget som en krone.

11. juni 2025

Presser citronen for meget!

Har doneret én gang, men har oplevet at blive ringet op én gang dagligt de sidste par uger om at de vil have flere penge! Nu må det stoppe!
Jeg skal nok donere når jeg selv vil, I skal ikke ringe mig op for at få mig til det, og slet ikke så ofte!
Det gør bare at jeg sætter meget stort spørgsmålstegn ved foreningen!

28. november 2024

aggressiv markedsføring

Samme skete da jeg ønskede en "gratis" opskriftsbog.
Så tjekkede jeg her på trustpilot og konstaterer, at disse oplysninger bliver brugt til at spamme såvel mail som sms. Det næste jeg foretager mig nu er at melde mig ud af foreningen og stoppe bidrag.
Aggressiv markedsføring burde ikke forekomme hvis foreningen er seriøs.

21. september 2024

Undgå / drop

Ufatteligt dumt at man ikke kan finde hjertestarteres placering i gængse navigations-apps som fx Google Maps. Indtil fornuftig brug af midler giver det ingen mening at blive medlem eller på anden måde støtte økonomisk.

17. september 2024

Alt for aggressiv markedsføring

Alt for aggressiv markedsføring. Uønskede SMS'er til fire ud af fem telefoner i vores husstand. Totalt upassende og ækelt, at det skal være så aggressivt. Stop med at tro, at I som velgørende forening kan gøre som det passer jer. Det er lige modsat - I skal gå forrest med et godt eksempel. Og det har i så valgt ikke at gøre.

Jeg vil på baggrund af min dårlige oplevelse med jeres manglende etik og moral vælge at lægge mine velgørende bidrag hos andre foreninger. Dette cirkus kan jeg simpelthen ikke støtte.

Hvis det fortsætter vil jeg begynde at skrive til folketingsmedlemmer, så de kan fjerne den undtagelse i loven der gør det muligt for jer at være så skamløse.

8. september 2024

Hvad i alverden sker der for en…

Hvad i alverden sker der for en forening, som man forventer vil opføre sig ordentligt. Siden jeg sagde ja tak, til et forslag om sunde opskrifter, har forskellige numre ringet hver dag. Efter at have set på nettet hvem numrene (mange forskellige) tilhører, har jeg bare blokeret dem. Men men de seneste dage har jeg bare fået en sms fra tlf svareren, at et nummer har ringet uden at efterlade en besked. MEN MIN TELEFON HAR OVERHOVEDET IKKE RINGET
Hvad er det egentlig de har gang i, i en forening man troede ville være respektabel?

28. august 2024

Telefonchikane og grisk pengemaskine.

Telefonchikane og grisk pengemaskine.
Havde jeg kunnet give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Foreningen er en pengegrisk pengemaskine, der udfører telefonchikane fra et utal af forskellige telefonnumre.
Jeg har truet med politianmeldelse, men intet har hjulpet.
Hold jer langt væk fra denne griske pengemaskine, der med alle midler generer befolkningen, med kun det formål, at skovle penge ind til ejerkredsen. Usmageligt.

29. juli 2024

Jeg TROEDE at en forening var til for…

Jeg TROEDE at en forening var til for at hjælpe og støtte medlemmerne. Men der tog jeg fejl. Har kontaktet hjerteforeningen for at få dem til at sætte fokus på den dyre behandling som medicinrådet ikke vil godkende i DK til Hjerteamyloidose. Tafamidis er godkendt og bruges i andre lande omkring DK. Hvis man har Kræft kan man få hjælp og al den behandling der er mulig, har du hjerteproblemer vil Hjerteforeningen ikke blande sig. Hvad skal man så bruge hjerteforeningen til, hvis ikke de bakker op for bedste behandling for Hjertesyge i Danmark!

30. juni 2023

Aggressiv markedsføring!

Det er sgu ikke i orden at ringe både tidligt og sent til folk (kl 8.48 og kl 21.07) i forsøget på at skabe kapital!
Hvis jeg havde overvejet at give penge til jeres hjertestartere eller andet, så er i da i hvert fald 100% sikker på det ikke sker nu. Jeg vil ikke angribe systematisk på den måse af en NGO.

11. april 2024

Kæmpe ros til hjerteforeningen

Kæmpe ros til hjerteforeningen. I var der for mig, fra dag et af, efter jeg fik en stor blodprop i hjertet i sommeren 2022. I har vejledt og støttet mig, og jeg anbefaler jer til alt og alle.

Jeg havde ikke kommet til der hvor jeg er idag, hvis i ikke havde været der for mig.
Man har en masse spørgsmål når man pludselig står i sådan en situation, og dem har i hjulpet mig med. Jeg er altid blevet mødt i telefonen af de sødeste, forstående og yderst faglige dygtige personer.
Jeg står i dag 35 kg lettere, dyrker en masse motion og har det fantastisk - og det har i været en stor del af.
Jeg takker af hele mit hjerte❤️

13. september 2022

Måske en ok forening

Måske en ok forening, men hold da op en agressiv markedsføring. Ringer fra flere forskellige numre flere gange om dagen. Jeg hørte rigtig længe på sælger, så kunne hun da ikke genere andre så længe. :) Der må gå vildt mange forenings kroner spildt til alle disse sælgere. :(

9. juni 2022

Deres dovenskab koster menneskeliv

Intet positivt at sige her. De ansatte må ikke hjælpe til med, at skaffe masser af penge til foreningen. Dem der leder det er så sløve, at hvis de ansatte er professionelle bliver de fyret. Man skal jo helst ikke arbejde for hårdt. Der skal være tid til kaffe og ingenting for medlemmernes penge. Det koster potentielt menneskeliv, men det er de naturligvis fuldstændig ligeglade med.

9. maj 2022

Er dette din virksomhed?