Hjartstartareshop | Medisol Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VARNING! 3 st hjärtstartare levererades till oss via en av MEDISOLS svenska återförsäljare. Enheterna har 2 dokumenterade fabrikationsfel, och genom manipulation vid service gjorde man det omöjligt f... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har fått en mycket bra service och ett personligt bemötande. Allt korrekt levererat på utsatt tid. Vid frågor har de återkopplat genast med info och rekommenderat produkter som ibland varit billigare... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det här är andra gången jag handlar härifrån. Riktigt imponerad över att de levererar så snabbt som de gör.Letar man efter AED eller tillbehör, kommer du förmodligen hitta vad du letar efter här. Dera... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vi köpte in ett nytt batteri till vår hjärtstartare. Men man skall betala via iban/bic, då måste i alla fall jag skaffa den tjänsten till vårt bank konto hos Swedbank. Vi skulle ha önskat en lokal ban... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Førstehjælpsstation

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hjärtstartareshop.se är en europeisk hjärtstartarspecialist. I vår webbutik (Hjärtstartareshop.se ) finner du ett väldigt stort utbud av hjärtstartare och HLR-relaterade produkter såsom HLR-dockor, elektroder, övningshjärtstartare och mycket mer. Vill du köpa en hjärtstartare? Du kan ha den hos dig inom 2-3 arbetsdagar. Nästan alla produkter finns på vårt lager vilket gör det möjligt för oss att kunna leverera snabbt. Vi skickar våra produkter dagligen och du betalar ingen frakt.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Extremt bra service

Extremt bra service, snabbt leverans. Samt otroligt trevlig och förstående personal.

3. december 2019

Besvarelse fra Hjartstartareshop | Medisol

Stort tack för det fantastiskt fina omdömet Fredrik!

Vad roligt att du är så nöjd med din beställning här hos oss.

Ha en fortsatt riktigt trevlig dag!

Bra service

Bra service, snabb leverans och riktigt bra priser!

18. november 2019

Hej Wasim!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt erbjudande och vår service!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och lätt att beställa

Snabb leverans och lätt att beställa. Blev uppdaterad om leveransen

1. november 2019

Hej GunLis!

Tack för ditt jättefina omdöme! Jag är glad att vi kunnat hjälpa dig på ett bra sätt.

Jag önskar dig en riktigt trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb transport och trevligt bemötande

14. oktober 2019

Hej V-TAB!

Stort tack för ännu ett fantastiskt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med din beställning och vår service. :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra och verkligt hjälpsam service!

Empatisk och kunnig personal som på ett verkligt engagerat sätt hjälpt till, rått och föreslagit lösningar.

Rekommenderas verkligen!

8. oktober 2019

Godmorgon Kjell!

Stort tack för det jättefina omdömet!

Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss och att vi har kunnat hjälpa dig på ett så bra sätt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är inte jag personligen

Det är inte jag personligen, jag beställare till Röda Korset, Eskilstuna

5. september 2019

Hejsan!

Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att du och Röda Korset är nöjda med ert köp hos oss. :-)

Anna / Hjärtstartareshop.se

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra service och snabb leverans.

22. august 2019

Godmorgon Sven-Olov!

Vad roligt att du är så nöjd med din beställning här hos oss. Stort tack för det fina omdömet du givit Hjärtstartareshop!

snabb leverans

20. august 2019

Hej Tony!

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att du är nöjd med din beställning här hos oss.

Ha en riktigt trevlig fortsättning på dagen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leveransen gick snabbt ock smidig.

9. august 2019

Godmorgon G.F!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Vi önskar dig en riktigt trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt bemötande och bra information…

Trevligt bemötande och bra information + snabb leverans. Kan inte bli bättre. Kalle L Boden Svverge

5. august 2019

Hej Kalle!

Stort tack för ditt mycket fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Ha en riktigt trevlig fortsättning på sommaren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Grymt bra service och snabb leverans.

24. juni 2019

Godmorgon Peter!

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med din beställning och att vi har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt.

Vi önskar dig en riktigt trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans direkt till dörren

Snabb leverans direkt till dörren. Fenomenalt.

2. juni 2019

Hej Peter!

Vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd med vår service och din order hos oss. Tack för det fina omdömet!

Ha en fortsatt riktigt trevlig dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb och bra leveranstid :)

28. maj 2019

Hej Pedro!
Tack för din respons och trevligt att allt gick bra med beställningen. Vi ser fram emot ett fortsatt gynnsamt sammarbete. Ha en trevlig fortsättning på dagen!
MVH
Ludvig
Hjartstartareshop.se

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Varorna fanns inte på lager!

22. maj 2019

Hej Fredrik,
tack för din respons.
När du gjorde din beställning förra veckan informerade vi dej om att leveransen kommer att ta lite längre än vanligt.

Vi erbjöd dej möjligheten att få dom varorna vi hade tillgängliga omedelbart eller att vänta tills allt kunde levereras på en gång. Du svarade då att det gick bra att vänta med hela beställningen.

Vi beklagar förstås att vi inte kunde fullföra din beställning omedelbart men trodde också att vi förstod varandra i denna situation.

Ha en trevlig fortsättning på dagen.
Hälsningar,
Ludvig / Hjärtstartareshop

Vi är besvikna för att…

Vi är besvikna för att monteringsanvisningen som kom med leveransen är bara på holländska. Det borde finnas en, åtminstone på engelska också.

15. maj 2019

Hej B Fredrksson!
Tack för ditt utlåtande och beklagar att installationen inte gick så smidigt.

Vi bifogar en USB-pinne med monteringsanvisningar på Svenska i alla försändelser. Det verkar som om den i detta fall har försvunnit under transporten.

Jag skickade instruktionerna till din e-post och hoppas att det löser situationen.

Vi ser fram emot en fortsatt god sammarbetsrelation!
MVH
Ludvig

Alltid snabb leverans

Alltid snabb leverans! Verkligen toppen.

27. april 2019

Hej Lina!

Stort tack för ditt fina omdöme av Hjärtstartareshop! Vad roligt att du är så nöjd med dina beställningar hos oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabbt och enkelt

30. marts 2019

Hej Magnus!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med din beställning hos oss.

Anna /Hjärststartareshop

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tar emot order/betalning men kan inte leverera

Beställde Philips HS1 hjärstartare i webshopen. När ordern var registrerad och betald kommer följande mail:
Hjärtstartaren finns inte i lager, beräknas kunna levereras om 4 veckor pga lev problem hos leverantör.
Hade ni ärligt angett det i webshopen så hade jag inte beställt den hos er utan av någon som har den på lager (men det var väl precis det ni räknat ut).
Svarsmailet med att produkten inte fanns på lager var automatgenererat, vilket innebar att det var känt av er att ni inte kunde leverera produkten.
Så har betalt 14.362,50kr och inte fått någon hjärtstartare (det har nu gått en vecka).

Kollade nu i webshopen, fortfarande ingen information till kunderna om att produkten inte finns i lager och därmed inte kan levereras.

28. marts 2019

Hej Johan!

Tack för din feedback! Det är väldigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med den information du fått från oss.

När det gäller de mail som skickas ut med information kring restorder så är de mycket riktigt standardtexter men de skickas alltid ut manuellt av vår kundtjänst, efter att ordern har kommit in i vårt system.

Det är tyvärr inte möjligt att ändra vårt system så att lagersaldot blir synligt på hemsidan men vi ska se över vad vi kan göra för att förbättra situationen och undvika fler besvikelser.

Vi har förståelse för om du skulle vilja annullera din order. I sådana fall så ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så att de kan hjälpa dig vidare. Självklart returnerar vi i sådana fall även din betalning.

Jag önskar dig en trevlig dag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snabb och bra service MEN man förväntar…

Snabb och bra service MEN man förväntar sig vanlig betalning via bg/pg i Sverige. Var tvungen att åka till banken, 4 mil enkel resa !!

4. februar 2019

Hej Ingebrikt!

Stort tack för ditt omdöme!

Tyvärr så har vi inte något post- eller bankgiro vilket i ditt fall fick olyckliga konsekvenser. Det vi har är PayPal som är ett tryggt sätt för er konsumenter att betala genom. Det går att välja redan vid beställningstillfället men även i efterhand om du kontaktar oss. De flesta banker erbjuder även tjänsten utlandsbetalning genom den vanliga internetbanken.

Jag önskar dig en trevlig dag!

Anna/Hjärtstartareshop

Kanon!

Mycket snabba med svar och med leverans, otroligt serviceinriktade och hjälpsamma! Mycket proffsiga och har alltid varit så nöjd med servicen! Tack!!

25. januar 2019

Hej Caroline!

Stort tack för ditt jättefina omdöme! Vi är glada att du är så nöjd med våra leveranser och vår service!

Ha en riktigt trevlig helg!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.