Rijgeschikt Nederland Anmeldelser 66

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Perfecte specialist, Ik ben 3x geweest en ik heb de gesprekken goed, duidelijk en comfortabel ervaren ! Dank u.!!

Virksomhedsoplysninger

1. Retsmediciner
  2. Læge
  3. Kørekortsudsteder
  4. Psykiater

Skrevet af virksomheden

Bij Rijgeschikt Nederland verzorgen we snelle, professionele en betrouwbare psychiatrische rijbewijskeuringen. Daarnaast zijn we een van de meest voordelige aanbieders voor psychiatrische en neurologische keuringen in Nederland. We staan bekend om onze grote klantvriendelijkheid, snelheid en professionaliteit waarbij je rapport na enkele dagen al naar het CBR wordt gestuurd. Naast ADHD, autisme, depressie, angst en psychotische stoornissen verzorgen wij ook een rijbewijskeuring bij alcohol, cannabis of het gebruik van andere drugs. Daarnaast voeren we keuringen uit bij mensen met dementie. Na het indienen van een gezondheidsverklaring bij het CBR kun je voor aanvullend onderzoek bij ons een keuring laten doen bij een psychiater. We verzorgen het hele keuringsproces en helpen je als je in het proces bij ons of het CBR tegen problemen aanloopt. We denken graag mee als er dingen anders dan anders zijn en kijken niet alleen naar je diagnose. We kijken naar de mens achter het verhaal en niet alleen naar een diagnose van een andere arts of een proces verbaal van de politie. Je wordt bij ons niet gekeurd door "intakers" of andere medewerkers die geen, of een beperkte, medische achtergrond hebben of die geen medisch specialist zijn. Bij Rijgeschikt Nederland krijg je, ondanks dat we voordeliger zijn, waar voor je geld en wordt de hele keuring door de medisch specialist zelf gedaan. Kortom, bij Rijgeschikt Nederland krijg je een professionele, betrouwbare keuring en word je als mens behandeld,

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Perfecte specialist

Perfecte specialist,
Dank u.!!

20. april 2026

Super fijne medewerkers

Super fijne medewerkers, zijn ten alle tijd een steun geweest in het gehele proces. Ook zijn de prijzen aangenaam tegenover de service die je hebt, zijn zowel telefonisch als whatsapp (bijna) altijd bereikbaar Zeker weten een aanrader mocht je rijgeschiktheid weer in orde wil brengen.

27. april 2026

Goede ervaring.

Op gesprek geweest bij Dr. Leutscher. Gaf een warm en fijn gevoel. Luisterde goed en ging prima met de onderwerpen om. Niet te moeilijke / lang dradige vragen. Volgende gesprek zou ik zeker weer bij Dr. Leutscher bij willen wonen. Ook grote complimenten naar de Secretariaat Monique. Er werd snel op email gereageerd en netjes en helder geantwoord. Gaat zo door !

24. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede afspraak bij meneer van der Vlugt

Meneer van der Vlugt was heel aardig en gezellig. Ik heb persoonlijk moeite met het bespreken van topics ivm mijn mentale gezondheid en was hierdoor ook nerveus voor het gesprek. Gelukkig had meneer geen vervelende vragen gesteld, merkte hij het op wanneer ik moeite had met een specifieke topic en had hij de afspraak afgerond met een leuk gesprek.

23. februar 2026

Geweldig ervaring met Rijgeschikt Nederland

Ik heb het als zeer moeilijk ervaren dat ik, op basis van het verhaal van één persoon, tijdelijk in de problemen ben gekomen met het CBR. Dat heeft mij in het begin veel stress en onzekerheid gegeven.
Mijn ervaring met Rijgeschikt Nederland daarentegen is werkelijk geweldig geweest. Een zeer vriendelijke mevrouw M. heeft mij ongelooflijk goed en snel geholpen. Ik ben haar daar oprecht zeer dankbaar voor.
Vervolgens had ik een gesprek met psychiater A., een bijzonder aardige en begripvolle meneer. De eerste weken waren voor mij stressvol en verliep alles moeizaam. Maar vanaf het moment dat ik in contact kwam met Rijgeschikt Nederland, ging het proces ineens verrassend snel. Ik kon het bijna niet geloven hoe vlot alles werd opgepakt en afgehandeld.
Ik zou iedereen die eerlijk is en oprecht hulp nodig heeft, van harte aanraden om een afspraak te maken bij Rijgeschikt Nederland.
Mijn oprechte dank voor de professionele en warme begeleiding.

20. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte dienstverlening zowel Monique…

Perfecte dienstverlening zowel Monique als de psychiater zijn zeer professioneel integer en medelevend. Doordat ik zelf onder invloed van cannabis achter t stuur kroop diende ik mezelf te laten herkeuren mijn eigen schuld dus. Blij dat ik bij een rechtvaardige en professionele organisatie terecht ben gekomen

9. februar 2026

Keuring cbr

Snelle, vriendelijke professionele meneer van der Vlugt heeft mijn keuring heel snel uitgewerkt zodat ik snel weer verder kan! Ben dankbaar en zal in de toekomst ook zeker weer terug gaan naar Rijgeschikt Nederland.

6. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 2e keer geweest ivm verlengen…

Voor de tweede keer geweest in verband met het verlengen van mijn rijbewijs (CBR). Ik kreeg een herinnering van Rijgeschikt dat het weer tijd was om te verlengen, wat ik erg fijn vond. Verder ben ik, net als de vorige keer, erg snel geholpen. Het rapport wordt ook snel gemaakt en doorgestuurd.

12. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.