Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl Anmeldelser 7

3,6

1. Hobbyer og håndværk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De informatiebrochures alcohol en drugs bevatten informatie over wat u te wachten staat tijdens het onderzoek bij de psychiater van het CBR, welke vragen u krijgt en waarom die vragen gesteld worden. U krijgt veel tips en adviezen hoe u wel en niet moet antwoorden en waar de strikvragen en valkuilen in het onderzoek zitten. Met deze informatiebrochure wordt het onderzoek voor u een stuk makkelijker. De informatiebrochure heeft echt veel voordelen en vergroot de kans om door het onderzoek te komen.

3,6

Middel

Je hebt niks aan zo een brochure

Je hebt niks aan zo een brochure. Al helemaal niet als je al een intakegesprek hebt gehad. Ze maken niet duidelijk wanneer wat je te wachten staat. Na een intakegesprek heeft het geen nut om zo een brochure te kopen. Daarnaast staan er geen interessante dingen in die van pas kunnen komen.

10. juli 2023

Besvarelse fra Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl

U heeft de brochure besteld nadat u al een telefonische intake hebt gehad van Rijbewijsbelang. Dat is inderdaad te laat. U had de brochure voor die intake moeten bestellen omdat dat juist tijdens dat telefoongesprek de vragen worden gesteld waarop u zich moet voorbereiden. Dat er geen interessante dingen in de brochure staan, is niet juist en u vertelde zojuist ook aan ons dat u ervan baalde dat u de brochure niet eerder had gelezen en dat u bang bent dat u nu de vragen niet goed hebt beantwoord. Uw review is dus wel wat tegenstrijdig.

Onmisbaar brochures 100%nodig.

Ik had nooit gedacht dat er zoveel vragen (strik) ook zouden zijn.
Een ding weet ik zeker zonder deze brochure was ik 100% niet door de CBR psychologies test door heen gekomen.
Nu maak ik een veel hoger kans om te slagen.
Hartelijk dank voor de mensen die deze brochures gemaakt hebben.

23. juni 2022

Zonde van m'n geld....

Zonde van m'n geld.
En beetje jammer dat er zoveel stome sgreivvaudten in staan...
Had dit van een advocaat echt niet verwacht! 🤔🤷🏽‍♂️

65,- Euro pleite en heb er niet eens iets aan gehad(Ik zat ook niet in het onderzoek v. rijgeschiktheid maar kon dit nergens uit opmaken dat dit voor mij niet gold, dus echt zónde van m'n 65,- Euri!🤬😵😖)

***EDIT 13-07-2023***
Antwoord op reactie op mijn review: Hahaah... Wèdden van wel?!😂🙋🏽(En lekker snelle reactie ook!👍🏽)***

5. marts 2022

Besvarelse fra Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl

Met alle respect, maar ik denk niet dat u in staat bent om de brochure op schrijffouten te beoordelen.

Dit is helemaal top!

Ik heb hier 2 brochures besteld en gelukkig maar! Het gesprek met de psycholoog bestaat uit vele strikvragen, zonder je hier goed op voor te bereiden kom je er moeilijk doorheen. Ik heb beide brochures aangeschaft en aandachtig doorgenomen, zou ik dit niet hebben gedaan weet ik 100% zeker dat ik mijn rijbewijs niet terug zou krijgen. Gelukkig heb ik mijn rijbewijs weer terug, mede dankzij jullie!

9. september 2021

De brochure is waardeloos

De brochure is waardeloos, de vier strikvragen die je krijgt staan overal vermeld op het internet. Voor de rest staat er weinig nuttigs in, één grote bangmakerij naar mijn mening.
Tijdens het bijhorende telefoongesprek krijg je iemand te spreken die duidelijk geen interesse heeft wanneer deze merkt dat je geen middelen hebt om de zaak verder bij hun aan te melden. Daar heeft hij dan gauw zijn vijf uur voor nodig, dit alleen om de bijgevoegde vragenlijst door te nemen.
Naar mijn mening zijn het net zulke zakkenvullers als het CBR zelf, niet intrappen.

5. december 2020

Besvarelse fra Onderzoeknaarderijgeschiktheid.nl

Het onderzoek bestaat uit ongeveer 100 vragen, waarvan 20 strikvragen. De een is beter in staat dan de ander om door het onderzoek te komen. Uit onderzoek van KRO Reporter is gebleken dat 80% het niet haalt. Wij hebben erg veel tevreden cliënten, maar er zijn altijd mensen die achteraf menen het zonder brochure af te kunnen. Bij de brochure hebt u inderdaad recht om nog max 15 minuten vragen te stellen, maar het is inderdaad niet de bedoeling dat wij in dat gesprek de vragenlijst volledig met u gaan doornemen, zoals u dat wenste. Dat kost meer tijd, omdat we voor een goed en volledig advies vooraf ook het politiedossier moeten opvragen zodat we ons advies daarop mede kunnen baseren.

onmisbaar bij voorbereiding CBR onderzoek

ontzettend blij met deze brochure. Had hem besteld voor mijn 18-jarige zoon die CBR onderzoek naar rijgeschiktheid opgelegd kreeg ivm rijden onder invloed van cannabis. Zonder deze brochure zou hij ongetwijfeld in de valkuilen van de strikvragen getrapt zijn. Hij wilde in alle eerlijkheid en onbevangenheid het onderzoek tegemoet gaan, maar daar red je het helaas niet mee in het machtsimperium van het CBR. Ik kan echt iedereen met klem aanraden deze brochure te bestellen, en ook goed alles door te lezen.Na het lezen nog gebeld, want je krijgt 15 minuten gratis telefonisch advies. En ook dat was naar volle tevredenheid.

26. september 2020