Bureaurijbewijskeuringen Anmeldelser 5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In 2018 een zeer slechte ervaring gehad…

In 2018 een zeer slechte ervaring gehad bij dit bedrijf. Ik werd door het CBR doorverwezen voor een medische keuring in verband met een diagnose autisme. De zogenaamde 'specialist' ging een lijstje met vragen af, vooral over alcohol en drugsgebruik. Een specialist op het gebied van autisme was het zeker niet.

Bij de vraag over hoeveel biertjes ik maximaal dronk op een avond, gaf ik aan dit niet precies te weten en dat ik dat niet echt bijhield. De arts vroeg aan me: misschien rond de 10 op een avond? Ik antwoordde dat dit misschien wel zou kunnen kloppen. Daarna bleek dat 10 drankjes precies de grens is waarop ze een bloedonderzoek moeten doen op alcoholgebruik. Dit getal is dus door de arts genoemd en mij eigenlijk in de mond gelegd. Na kort overleg met het laboratorium bleek het bloedonderzoek dan toch weer niet noodzakelijk. Wel mocht ik €254,96 afrekenen voor een gesprekje van 15 minuten.

Als klap op de vuurpijl blijkt er van de factuur en de kosten ook niets te kloppen. De maximale prijs van een keuring wordt bepaald door De Nederlandse Zorgautoriteit en is rond de €100 voor 15 minuten voorbereiding en een gesprek van 15 minuten. Er mogen bij dit bedrag echter een aantal toeslagen worden opgeteld, indien er meer tijd nodig was voor de beoordeling. Bij mij was er geen extra tijd nodig, maar deze toeslagen zijn wel allemaal in rekening gebracht. Sterker nog, de standaard factuur was dusdanig opgesteld dat deze toeslagen altijd in rekening werden gebracht, onafhankelijk van hoeveel tijd ze werkelijk met je bezig zijn geweest. Ik heb €152,97 aan extra toeslagen moeten betalen.

Het schijnt dat er meer van dit soort bedrijven hiermee frauderen. Pas op mensen!

Ik kan geen oudere datum invullen dan 1 jaar geleden, maar het is zeker weten hetzelfde bedrijf. Zelfde naam, kvk-nummer etc.

6. april 2025

Verschrikkelijk!

Verschrikkelijk!
Ze zijn onduidelijk, ze zijn niet op de hoogte van de eisen van cbr, ze sturen ipv een normale reactie rekening op rekening op rekening en de uitslagen sturen ze zo laat dat je dossier bij cbr al gesloten is.
Als je de kans krijgt, ontwijk deze organisatie want je hebt er alleen maar kosten aan en verder helemaal niks.

25. november 2025

Fraude

Aparte bali. Gebouw is afgehuurd door hun. Geen vaste locatie.
Werd niet klantvriendelijk begroet. Artsen groeten ook niet. Heel grimmig gevoel.
Artsen hebben mij uiteindelijk afgekeurd op alcohol en drugs misbruik zonder een test in het laboratorium afgenomen te hebben.

Tweede keer weer geweest. Ander arts gehad. Zelfde weer niet begroet door bali medewerkers en artsen. Opnieuw afgekeurd en ongeschikt verklaard. De deur van het laboratorium stond open. Ze zat daar met handschoenen aan met haar telefoon in haar hand. Zonder handschoenen gewisseld te hebben ging ze bloedafnemen bij een klant (waarschijnlijk meerdere klanten). Zeer onhygiënische en onprofessionele werkhouding. Nadat ik haar aansprak hierop kreeg ik als antwoord dat ik mij moet bemoeien met mijn eigen zaken. Walgelijk dit.

Kortdaarna naar een andere keuringsarts geweest die mij geschikt verklaard heeft.

Hier zijn onachterhaalde schimmige fraudeactiviteiten aan de gang. Pas goed op wat je hier doet. Ik ben bezig met een aangifte en ik maak zeker een melding bij de Nederlandse Zorgautoriteiten.
Ze doen er alles aan om je leeg te plukken alleen voor je geld zodat je er vaker komt.

2. august 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.