Private Pet Care Anmeldelser 10

4,4

1. Hundelufter
  2. Hjemmesygepleje

Bij Private Pet Care draait alles om professionele én liefdevolle zorg voor uw huisdier in de eigen, vertrouwde omgeving. Oprichtster Chantal Kappelle is gediplomeerd paraveterinair met meer dan 30 jaar ervaring en biedt persoonlijke ondersteuning bij alles wat uw dier nodig heeft. Elke hond krijgt een privé-wandeling, geen groepen maar rust, aandacht en beweging in de natuur. Heeft uw dier medische zorg nodig zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging of injecties? Chantal zorgt vakkundig en diervriendelijk, zonder stress voor dier of eigenaar. Gaat u op vakantie of bent u tijdelijk minder mobiel? Dan biedt Private Pet Care thuiszorg op maat, inclusief medicatie, verzorging en extra services zoals post ophalen en planten verzorgen. Ook vervoer naar de dierenarts of trimsalon is mogelijk, met begeleiding en uitleg achteraf. Private Pet Care staat voor deskundigheid, vertrouwen en échte aandacht. Uw dier verdient niets minder.

4,4

Onze hond Siebe is dol op Chantal

Onze hond Siebe is dol op Chantal! Wij zijn zeer tevreden en heel blij met de professionaliteit, flexibiliteit en ook snelle response op uitlaatverzoeken (soms wat last minute, @Chantal: sorry daarvoor).

24. april 2026

Besvarelse fra Private Pet Care

Wat een ontzettend fijne review, dank jullie wel! 😊
Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie woorden over mijn werkwijze en flexibiliteit. En geen zorgen over de last-minute verzoekjes, ik help jullie en lieve Siebe altijd graag waar ik kan! 🐾

Chantal is een echte kattenfluisteraar

Chantal is een echte kattenfluisteraar. Sir Milo is dol op Chantal, die regelmatig langskomt om zijn "murder mittens" te knippen. Ze heeft een kalme aanpak, is altijd goed voorbereid en je voelt meteen hoeveel liefde ze voor dieren heeft. Ik zou Chantal aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft met zijn of haar huisdier.

18. marts 2026

Besvarelse fra Private Pet Care

Wat een ontzettend lieve woorden, dank je wel! 💛
Sir Milo is zo een geweldige kat! Fijn om te horen dat jullie mijn aanpak en zorg zo waarderen. Ik doe mijn werk met heel veel liefde, en het vertrouwen dat jullie mij geven betekent echt veel voor me.

Een knuffel voor Sir Milo en graag tot de volgende keer!

Flexibel, lief, professioneel

Chantal is ten eerste ontzettend lief voor mijn hond Donna, kruising Labrador en grote Munsterlander. Donna geniet van de aandacht 1 op 1. Daarbij vind ik de flexibiliteit van Chantal geweldig. Ze probeert altijd een oplossing te vinden, als ik haar op hele korte termijn benader om met Donna te gaan wandelen.

31. januar 2026

Besvarelse fra Private Pet Care

Wat ontzettend lief om te lezen, dank je wel! 🥰 Het is altijd een feestje om met Donna op pad te gaan. Fijn dat jullie de één-op-één aandacht en flexibiliteit zo waarderen. Dank voor het vertrouwen!

Heel prettig

Heel lief voor mijn katten en heeft heel veel ervaring.

16. januar 2026

Besvarelse fra Private Pet Care

Dank je wel voor je lieve review!

Vertrouwd gevoel dat Chantal onze hond uitlaat!

Het is zo een heerlijk gevoel dat Chantal onze hond uitlaat. Naast het feit dat zij een zeer ervaren paraveterinair is, is Chantal een enorme hondenliefhebber en gaat ze net zo om met onze hond als wij dat zelf doen. We hebben het getroffen dat zij nog een plekje had voor hem.

14. oktober 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Wat een lieve review, dank jullie wel! Heel leuk om Jamie nu op een andere manier te leren kennen, in zijn eigen habitat😊. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

Heel tevreden

Met heel veel regelmaat komt Chantal mijn hondje halen. Ik ben heel tevreden, Chantal is ontzettend lief voor mijn hond, ze is dol op haar!

12. september 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Dank je wel voor je lieve review! Jullie hebben zo een leuk hondje gevonden. Ik beleef veel plezier van en met haar.

Zeer professionele oppasservice

Zeer professionele oppasservice met liefde voor dieren en verstand van zaken.
Al jaren onze trouwe oppas voor onze katten. Wij gaan altijd met een gerust gevoel op vakantie.

9. september 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Dank je wel voor je mooie review Claudia, dat waardeer ik enorm. Altijd een genot om op dat heerlijke stel van jullie te passen.

Super fijne en professionele service

Super blij met Chantal! Ze heeft onze kat Coco fantastisch verzorgd tijdens onze vakantie. De laatste dagen van de vakantie waren redelijk chaotisch omdat onze kat ineens mank liep. Chantal heeft alle zorgen bij ons weggenomen door heel adequaat, rustig en liefdevolte handelen! Heel erg bedankt! ❤️

19. august 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Dank je wel voor de mooie review! Heel fijn dat ik jullie gerust kon stellen en dat jullie daardoor ontspannen van jullie vakantie konden genieten.

Private Pet Care is compleet gericht op…

Private Pet Care is compleet gericht op het welzijn van onze hond Dude. Ongelofelijk professioneel, met liefde en zorg, zorgt zij al jaren voor onze inmiddels 14 jarige viervoeter. Erg alert, betrouwbaar en onze dank voor jouw hulp,

18. august 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Aaah wat lief, dank je wel! Ik doe het met veel liefde voor Dude.

Fantastische verzorging voor onze kat !

Chantal en haar collega hebben twee weken voor onze kat Mickey gezorgd. We kregen bijna elke dag een up-date en/of een foto of een filmpje van hoe het met Mickey ging. Dat was heel fijn. Mickey heeft behalve eten ook lekker veel aandacht van hen gekregen. Ook hielden zij goed in de gaten of het goed met haar ging. Wij konden zo met een gerust hart op vakantie en ervan genieten. Top bedrijf dat Private Pet Care ! Veel dank !

7. august 2025

Besvarelse fra Private Pet Care

Wat ontzettend leuk om te lezen! Wij hebben met veel plezier voor Mickey gezorgd. Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten van jullie vakantie. Bedankt voor jullie vertrouwen en tot de volgende keer! 🐾