+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Se mere
Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Se mere
Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
Kontaktoplysninger
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, Holland
- info@groomzo.com
- groomzo.com
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede producten
+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader.
Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar
Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je zelf een extra, soms grote doos kopen.
Toch blijft het een aanrader.
Besteloverzicht
Besteloverzicht
Bestelling #11014044 (12/04/2026
6 dagen nog geen bestelling. Wat een slechte service !!! Ik ga de bestelling anuleren. Zondag besteld, we zijn vrijdag GEEN PAK !!!! SLECHTE LEVERING!!!!! IN DEZE TIJD ONACCEPTABEL
UPDATE 27APRIL 2027
WE ZIJN 3 WEKEN BIJNA VERDER, GEEN BESTELLING. KAN GROOMZO NIET BELLEN OF BEREIKEN VIA MAIL. Mijn bestelling zit vast bij bpost al 18 a 20 dagen ,ze sturen een 2 de trimmer ook niet geleverd. Staat bij 2 bestellingen, wegens actie niet beschikbaar. Ben ik vet mee . Anulleer mijn bestelling ik ben het beu . Ik kan jullie niet bellen of mailen met bewijzen. Mijn kat kan niet meer wachten. Dus anulleer bestellingen. Ze zitten al weken vast , u zegt ik stuur nieuwe met DHL resultaat, terug bij bpost vast geblokkeerd. Ik wil u bewijzen mailen, maar uw mail is blijkbaar afgezet en we kunnen juist contact formulier waar u Niet op reageert
Track JVGL08018933000985318685
Geblokkeerd
Track 2 , JVGL08018933000660793110
Geblokkeerd
Hondentondeuse groomzo
Duidelijke omschrijving product makkelijk te bestellen en geen lange leveringstijd niet tevreden geld terug ook nog aanbiedingen en goede uitleg via film van het apparaat
Snelle levering met post.nl prima…
Snelle levering met post.nl prima website super prijs
Zamówiony produkt dostarczony bardzo…
Zamówiony produkt dostarczony bardzo szybko,ale niestety nie ma żadnego prezentu.
Dit is een super product
Dit is een super product, ik raad het iedereen aan. Tijdens het trimmen kwamen er geen haren op mijn kleding terecht. Ik ben er erg tevreden mee.
Echt een aanrader, super tevreden!
Wij hebben 4 honden, 2 jack’s en twee teckels. De jack’s hiervoor gebruiken wij de borstel en dat werkt perfect. Omdat de stofzuiger stil is, zijn de hondjes niet bang. Het loszittende haar is zo weg. De teckels laten wij normaal plukken maar omdat een van de teckels 16 is en niet veel haar heeft, is de stress van een trimmer nu niet nodig. Ideaal ook voor haartjes tussen de pootjes. Kortom; blij hier mee!
Zeer goede en scherpe tondeuse
Zeer goede en scherpe tondeuse, alles is duidelijk en goed beschreven. Gemakkelijk in gebruik. Lange batterijduur. Aanrader😊
Dank u voor de inzichten en de goed…
Dank u voor de inzichten en de goed tondeuse
Deze blijft koel en is heerlijk te gebruiken
De handvat ligt wat zwaarder en breder in de hand maar dat is geen bezwaar
Tondeuse was er mee gestopt gemaild en…
Tondeuse was er mee gestopt gemaild en super snelle reactie en een 2 dagen later al een nieuwe ontvangen hele goede service en klantvriendelijk
Op tijd geleverd. Nette beschrijving erbij en meteen op ons mailtje gereageerd toen het uitleg-filmpje ontbrak in de toegestuurde mail.
Heel goed scheerapparaat
Heel goed scheerapparaat, gebruiksvriendelijk en degelijk materiaal.
Snelle levering en een super goede…
Snelle levering en een super goede tondeuse. Veel opzetstukjes en opgeladen gaat hij erg lang mee.
Snelle levering goede uitleg van het filmpje
Snelle levering goede uitleg van het filmpje en het allerbelangrijkste hij scheert heel erg goed ik ben er heel erg blij mee heel erg bedankt en een goede prijs groetjes Jenny muller
Geweldig apparaat
Geweldig apparaat! De motor van de zuiger maakt wel herrie maar het scheerapparaat niet. Zuigt mooi de haren omhoog zodat het mooi gelijk geschoren wordt. Ik wil dat mijn maltipoo niet te kort is wat ook goed gelukt is. Geen huis vol haren meer en mooi voordeeltje is dat het me inclusief badderen maar 2,5 uur ipv 5 uur kostte!
Een super apparaat!!
Besteld en de volgende dag al binnen! Een geweldig apparaat!! Normaal als ik mijn hond borstel zit ik onder de haren, dit behoort nu tot het verleden 😊 hij moest even wennen, maar al snel ging hij er goed voor liggen
Snelle levering en klantenservice
Snelle levering en klantenservice.
Geweldige tondeuse voor mijn hondje een Lhasa Apso. Door haar ouderdom kan ze niet meer naar de trimsalon, met deze tondeuse lukt het goed om het in gedeeltes wat bij te werken. Het bijgeleverde filmpje is heel prettig.
Læs mere om andre typer anmeldelser.