+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Se mere

Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Se mere

Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Se mere

Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Se mere

1. Dyrehandel

Verzorgingsproducten voor honden en katten.

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

Alles in 1 huisdier verzorgingsset.

Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in gebruik genomen,snelle service. En een leuk cadeautje erbij als extra.🤩 109,- voor deze uitgebreide set is echt een koopje .

18. september 2025

Borstel

Het apparaat werkt perfect. Ik heb een bordercollie en die heeft flink wat haren om te borstelen. Dat is nu een fluitjes van een cent!! Ben er heel blij mee!!!!

31. august 2025

Aanrader Vlotte levering etc

Vlotte levering, binnen beloofde tijd. 1 dag. Ik heb de tondeuse nog niet gebruikt. Vooraf kreeg ik al een trimcursus op video gestuurd. Levering ziet er super verzorgd en compleet uit met uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing.

19. august 2025

Top ding

Top ding, werkt makkelijk en krachtig. Fijn dat hij draadloos werkt, snel opgeladen en veel verschillende koppen waardoor je hond goed kan trimmen maar qua lengte niet te kort wordt.

6. august 2025

GEWELDIG apparaat

GEWELDIG apparaat! Ik schrijf niet snel een review, maar super prijs kwaliteitsverhouding. Ik ben er echt heel blij mee, het gevoel van schaapje scheren. Kwam makkelijk door de vacht van onze hond. Vergelijkbaar met labradoodle.

30. juli 2025

Wat beter kan is om te zorgen

Wat beter kan is om te zorgen, dat de pakketten, snel op plaats van bestemming zijn.
En de handleiding, sommige dingen zijn een beetje onduidelijk, en je moet dan perse naar een video kijken om erachter te komen,hoe het werkt.
Waar is dat rode ding voor?
Het pakketje was netjes verpakt.
Maakt best wel een lawaai, misschien dat mijn dieren er nog aan moeten wennen?
Maar de tijd zal het leren.

8. august 2025