+ De producten zijn heel goed, écht een aanrader. Verbeterpunt: telefonisch niet bereikbaar Verbeterpunt: Retourneren moet nog in een extra doos, dat is raar en niet zo gemakkelijk. Dan moet je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wow!! Wat een aanwinst! Wij hebben 1 Britse Korthaar , met de ondervachtborstel zijn eindelijk zijn losse haren in 1 keer weg. We hebben 2 Maine Coone’s: af en toe een klit moeten weghalen in he... Se mere
Bestelproces en aflevering vlot en top. In het gebruik bij onze 2 border collies en de yorkshire terrier, zwijmelen ze bijna weg, maar ze zijn het borstelen, trimmen en gefrutsel aan tenen en nagels... Se mere
Wat een ongelooflijk super product!! Wij hebben een kruising Maltezer/Havanezer met een dichte vacht. De tondeuse 'vloog' door haar vacht ,GE-WEL-DIG. Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Verzorgingsproducten voor honden en katten.
Kontaktoplysninger
Hempenserweg 2, 8935AA, Leeuwarden, Holland
- info@groomzo.com
- groomzo.com
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles in 1 huisdier verzorgingsset.
Gisteren besteld en vandaag binnen en gelijk in gebruik genomen,snelle service. En een leuk cadeautje erbij als extra.🤩 109,- voor deze uitgebreide set is echt een koopje .
Borstel
Het apparaat werkt perfect. Ik heb een bordercollie en die heeft flink wat haren om te borstelen. Dat is nu een fluitjes van een cent!! Ben er heel blij mee!!!!
Werkt super goed snel geleverd ben er…
Werkt super goed snel geleverd ben er blij mee
Goede winkel!👌👊
Vlotte levering
Snelle levering!
Wat valt het tegen 1
Wat valt het tegen 1: maakt toch veel herrie.2: geen of weinig beschrijving erbij.3: machine klein,een poot geschoren is het "bakje" al weer vol.
Aanrader Vlotte levering etc
Vlotte levering, binnen beloofde tijd. 1 dag. Ik heb de tondeuse nog niet gebruikt. Vooraf kreeg ik al een trimcursus op video gestuurd. Levering ziet er super verzorgd en compleet uit met uitvoerige Nederlandse gebruiksaanwijzing.
Snelle levering van de complete honden…
Snelle levering van de complete honden trimset. Jammer dat wij de link naar een cursus om je hond te scheren en nagels te knippen nog niet hebben ontvangen.
prima levering en product, geen video ontvangen
We hebben een scheerapparaat gekocht en die is binnen een dag aangekomen. Prima product tevreden ermee. Er zou ook video bij zitten, maar die is nooit verstuurd/ aangekomen, ook niet bij herinnering eraan.
Top ding
Top ding, werkt makkelijk en krachtig. Fijn dat hij draadloos werkt, snel opgeladen en veel verschillende koppen waardoor je hond goed kan trimmen maar qua lengte niet te kort wordt.
Prachtig product
Prachtig product en al met veel plezier aan het gebruiken dankzij de gratis trim cursus is dit zo op te pakken. Voor mijn hond een fijnere ervaring dan de trimsalon!
GEWELDIG apparaat
GEWELDIG apparaat! Ik schrijf niet snel een review, maar super prijs kwaliteitsverhouding. Ik ben er echt heel blij mee, het gevoel van schaapje scheren. Kwam makkelijk door de vacht van onze hond. Vergelijkbaar met labradoodle.
Wat beter kan is om te zorgen
Wat beter kan is om te zorgen, dat de pakketten, snel op plaats van bestemming zijn.
En de handleiding, sommige dingen zijn een beetje onduidelijk, en je moet dan perse naar een video kijken om erachter te komen,hoe het werkt.
Waar is dat rode ding voor?
Het pakketje was netjes verpakt.
Maakt best wel een lawaai, misschien dat mijn dieren er nog aan moeten wennen?
Maar de tijd zal het leren.
Snel gevonden en snel geleverd…
Het product was makkelijk gevonden wat we aan het zoeken waren.
Vlotte levering , vandaag besteld en de vogende dag in de avond in huis.
De uitleg van deze honden tondeuze was prima met uitleg op video van groomzo.
Læs mere om andre typer anmeldelser.