Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp... Se mere
Altijd goede service, website is overzichtelijk, volgende dag altijd al bezorgd. Goed verpakt. Dozen ook nog eens bruikbaar voor me konijnen als huis door er een paar gaten in te maken
Leuk gevarieerd aanbod voor cavia's. Snelle levering. Hangmat was niet leverbaar in de bestelde kleur, ze hebben netjes gebeld om te overleggen wat ik dan zou willen. Super vriendelijk behandeld! T... Se mere
DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.
De Lavalstraat 5, 7903BC, Hoogeveen, Holland
Svarer typisk inden for 1 måned

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Beste knaagdierenshop in Nederland. Alles het beste voir je knaagdier. In mijn geval ben ik al jaren klant voor mijn hamsters. Goede bedding , gezonde voeding wat wil je nog meer. Snelke levering , kundig en netjes ingepakt. Jamner alleen dat vervoerskosten zo duur zijn.

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Al meerdere keertjes besteld, altijd goede kwaliteit en zoals het hoort!

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Zeer duidelijk om te vinden in de shop wat ik zocht en ook een snelle levering.

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Het is altijd prettig om een bestelling af te halen bij deze webshop.
De bestelling wordt goed ingepakt
En er is vriendelijk personeel, dat is ook belangrijk.

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Leuk gevarieerd aanbod voor cavia's. Snelle levering.
Hangmat was niet leverbaar in de bestelde kleur, ze hebben netjes gebeld om te overleggen wat ik dan zou willen. Super vriendelijk behandeld! Top winkel!

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Fantastisch assortiment, snelle levering en goede kwaliteit van de producten.

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Les herbes sont de super qualité et la livraison et quand même rapide ! Un large choix de produits en plus

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Fast delivery from Netherlands to Germany. Wide selection of products, all in one shipment. I can definitely recommend this website 😊

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Snelle en correcte levering. Mijn cavia's en ik zijn heel tevreden met het product!

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Snelle levering en mooie spullen, ik ben altijd tevreden over spullen van de knaagdierenwinkel!

Besvarelse fra DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰
Mooie producten voor een fijne prijs en snelle service. Mijn knaagdieren zijn er blij mee!