Hjartstartareshop | Medisol Anmeldelser 161

3,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har fått en mycket bra service och ett personligt bemötande. Allt korrekt levererat på utsatt tid. Vid frågor har de återkopplat genast med info och rekommenderat produkter som ibland varit billigare... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vi köpte in ett nytt batteri till vår hjärtstartare. Men man skall betala via iban/bic, då måste i alla fall jag skaffa den tjänsten till vårt bank konto hos Swedbank. Vi skulle ha önskat en lokal ban... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Førstehjælpsstation

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hjärtstartareshop.se är en europeisk hjärtstartarspecialist. I vår webbutik (Hjärtstartareshop.se ) finner du ett väldigt stort utbud av hjärtstartare och HLR-relaterade produkter såsom HLR-dockor, elektroder, övningshjärtstartare och mycket mer. Vill du köpa en hjärtstartare? Du kan ha den hos dig inom 2-3 arbetsdagar. Nästan alla produkter finns på vårt lager vilket gör det möjligt för oss att kunna leverera snabbt. Vi skickar våra produkter dagligen och du betalar ingen frakt.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VARNING

VARNING! 3 st hjärtstartare levererades till oss via en av MEDISOLS svenska återförsäljare. Enheterna har 2 dokumenterade fabrikationsfel, och genom manipulation vid service gjorde man det omöjligt för oss att upptäcka det inom garanti-tiden. MEDISOL har inte tagit sitt ansvar.

6. maj 2024
Uopfordret anmeldelse

Bra service och råd

3. oktober 2022

Godmorgon Kristina!

Stort tack för det fina omdömet!

Vad fint att vi har kunnat hjälpa dig på ett bra sätt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enastående snabb leverans av…

Enastående snabb leverans av högklassiga produkter till överkomligt pris. Rekommenderas! AAA+++AAA
PMR SWEDEN

27. september 2022

Hej Jerker!

Stort tack för det mycket fina omdömet! Vad roligt att du är nöjd med din leverans och att du fick dina produkter snabbt och smidigt.

Ha en riktigt trevlig fortsättning på dagen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superbra support och snabba leveranser…

Superbra support och snabba leveranser med bra priser!

14. september 2022

Hej Per!

Stort tack för det fina omdömet! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och vårt erbjudande.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter några år med Hjärtstartare så…

Efter några år med Hjärtstartare så behöver batterier och elektodkassett bytas.
Det var smidigt men inte direkt billigt.

18. august 2022

Hej Carl!

Stort tack för ditt fina omdöme!

Tillbehör till hjärtstartare är tyvärr inte billiga men vi gör vad vi kan för att hålla priserna på en bra nivå.

Vad roligt att du är nöjd med din beställning och att allt har fungerat smidigt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tydlig kommunikation om leverans mm

Tydlig kommunikation om leverans mm. Lätt att beställa.

17. juli 2022

Hej Mattias!

Stort tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden.

Ha en riktigt trevlig sommar!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, suverän service, snabba leveranser. Produkter som håller högsta klass!!

13. juli 2022

Hej Henrik!

Stort tack för ditt jättefina omdöme!

Vad roligt att du är så nöjd med din beställning hos oss, och det sätt på vilket vi har kunnat hjälpa dig.

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare framöver.

Anna / Hjärstartareshop

Hej Georgina!

Stort tack för det strålande omdömet!

Vad roligt att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig även i framtiden.

Ha en riktigt skön sommar!

Snabba leveranser

Det här är andra gången jag handlar härifrån. Riktigt imponerad över att de levererar så snabbt som de gör.Letar man efter AED eller tillbehör, kommer du förmodligen hitta vad du letar efter här. Deras kundservice är väldigt trevlig. Kan verkligen rekommendera att handla härifrån.

27. juni 2022

Besvarelse fra Hjartstartareshop | Medisol

Stort tack för ditt väldigt fina omdöme!

Vad roligt att du hittar det du söker i vår butik och att du är nöjd med den service vi ger.

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare i framtiden.

som vanligt

som vanligt, snabb och bra service. Det enda tänkbara alternativet.

7. juni 2022

Besvarelse fra Hjartstartareshop | Medisol

Vilket jättefint omdöme, stort tack! Vad roligt att höra att du är så nöjd med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare framöver.

Med önskan om en trevlig fortsättning på dagen!

Snabb affär

Snabb affär och bra uppföljning av sändelsen

31. maj 2022

Hej Jan Erik!

Stort tack för det jättefina omdömet! Vad roligt att du är så nöjd med din beställning här hos oss.

Hej Susanne!

Stort tack för det jättefina omdömet!

Vi är glada över att allt gått smidigt med din beställning och att du är nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig även vid nästa tillfälle.

Med önskan om en riktigt trevlig dag!

Anna /Hjärtstartareshop

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Leveransen genom UPS drar ner positiv betyg

5 stjärnor för själva köpupplevelse och produkten MEN leveransen var otrolig dålig. Beställda delar (värde runt 1000 SEK) blev tryckt i i brevlådan. Förpakningen ihop tryckt tur att delar var i ordning.

9. maj 2022

Besvarelse fra Hjartstartareshop | Medisol

Stort tack för ditt omdöme och din återkoppling!

Vi är glada över att du är nöjd med ditt köp hos oss, men beklagar att leveransen inte fungerade på ett bra sätt. Lyckligtvis klarade sig de beställda artiklarna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid trevligt bemötande och snabb och…

Alltid trevligt bemötande och snabb och bra service.

4. maj 2022

Godmorgon!

Stort tack för det jättefina omdömet!

Vad roligt att du är nöjd med Medisol och din kontakt med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig även fortsättningsvis.

Hej Tommy!

Stort tack för det jättefina omdömet!

Vad roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss. Vi ser fram att hjälpa dig även framöver.

Anna / hjärtstartareshop.se

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig och engagerad säljare och…

Trevlig och engagerad säljare och prickfri leverans

22. marts 2022

Hej Lars!

Stort tack för ditt jättefina omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med din kontakt med oss och att leveransen gått bra.

Anna / Hjärstartareshop

Hej Henrik!

Stort tack för ditt omdöme!

Tyvärr så är det många tillverkare som lider av komponentbrister och inte lyckas leverera.

En produkt som idag är väldigt svår att få tag på i hela Europa är HS1-elektroder. Så snart vi får in dessa på lager så lämnar de oss omgående för vidare leverans till våra kunder.

Vi beklagar den långa väntetiden och hoppas att vi kan hjälpa dig snabbare nästa gång.

Effektivt och kvickt

15. marts 2022

Hej Madeleine!

Stort tack för det jättefina omdömet! Vad roligt att du är nöjd med din beställning hos oss.

Lång leveranstid. Tog tre månadet

Lång leveranstid, 3

7. marts 2022

Hej Mats!

Stort tack för ditt omdöme!

Jag beklagar att du får vänta så länge på din beställning. Tyvärr så har Philips sedan en mycket lång tid världsomspännande leveransproblem för dessa elektroder och det ligger utanför vår kontroll.

Jag kan garantera dig att vi skickar dina elektroder så snart vi får hem dem.

Med önskar om en riktigt trevlig vecka!

Hej Gunte!

Stort tack för ditt jättefina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår support. Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare nästa gång.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.