Hef en Hijs Online Anmeldelser 12

3,8

1. Arbejdsmiljø

Hef en Hijs Online biedt een uitgebreid assortiment professioneel gecertificeerde hef- en hijsmiddelen met uitstekende service — snelle levering, duidelijk advies, persoonlijke ondersteuning en zorgeloos retourneren. Veiligheid en kwaliteit staan op de eerste plaats.

3,8

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Snelle service

Snelle service
Veel keuze

14. april 2026

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je onze snelle service en de ruime keuze waardeert. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer!

Super service, kon het produkt ruilen zonder gedoe.
vriendelijk en snel geholpen

18. februar 2026

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat het ruilen van het product zo soepel is verlopen en dat je vriendelijk en snel bent geholpen. Daar doen we het voor. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen en wensen je veel plezier met je aankoop.

Roze Helmen en Vestjes

Roze Helmen en Vestjes besteld voor weekeinde klussen.
De Dames waren zeer verast en heel blij.

- Snelle levering
- Track & Trace ook nuttig en fijn

5. marts 2026

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor je leuke review. Wat leuk om te horen dat de roze helmen en vestjes zo goed in de smaak vielen en dat de dames er blij mee waren. Fijn dat ook de snelle levering en de Track & Trace goed bevielen. We wensen jullie veel succes en plezier met het klussen in het weekend.

Wij vinden het erg vervelend dat we een…

Wij vinden het erg vervelend dat we een betalingsherinnering krijgen terwijl het verschuldigde bedrag vóór verzending al geïncasseerd is!

3. marts 2026

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor uw feedback.

Onze betalingsherinneringen worden automatisch verstuurd wanneer een factuur op dat moment nog niet als betaald in ons systeem staat. Als een betaling kort daarna wordt gedaan of verwerkt, kan het voorkomen dat een herinnering elkaar kruist met de betaling.

Uiteraard begrijpen we dat dit verwarrend kan zijn. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, dan kijken we dit graag voor u na.

Top geleverd

Top geleverd prima product geleverd

18. februar 2026

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd. Graag tot een volgende keer!

Na het leveren van een tè korte...

Na het leveren van een tè korte hijsband, uitermate goed en vriendelijk geholpen. De juiste hijsband is, zonder bijkomde kosten, gelijk nagestuurd.

11. december 2025

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we u snel en zonder extra kosten verder hebben kunnen helpen. We staan altijd klaar om u weer van dienst te zijn!

Super makkelijk bestellen en correcte…

Super makkelijk bestellen en correcte levering, ik had alleen iets van een bevestiging in de mail verwacht.

14. november 2025

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Bedankt voor de terugkoppeling.

Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en de levering correct was.
Onze excuses dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen—dat is uiteraard wel de bedoeling. Soms kan zo’n mail in de spammap terechtkomen.

Prettig contact

Prettig contact, goede producten.

6. oktober 2025

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Wat leuk om te horen! Bedankt voor uw vertrouwen en positieve feedback. We wensen u veel plezier met onze producten.

Slechte communicatie

Mail gestuurd niks terug ontvangen en geen verzendlink

6. oktober 2025

Besvarelse fra Hef en Hijs Online

Wij vinden het erg vervelend dat u geen reactie op uw mail heeft gekregen. Wij kunnen echter geen mail van u terug vinden.

Wij willen u uiteraard helpen, zou u daarom nogmaals een mail willen sturen naar verkoop@zvtechniek.nl of willen bellen naar 050-3053483? Dan staan wij u zo snel mogelijk te woord!

Excuus voor het ongemak.