Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere
Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere
En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere
Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere
Andre kiggede også på
Super flotte borde og god service...meen..
Vi fik den absolutte fineste service, da vi besøgte showroomet på Frederiksberg, hvor vi købte vores spisebord. I går fik vi vores smukke sildebensbord og leveringstiden blev overholdt trods tiden med Covid19.
Men vi blev godt nok ærgerlige over, at så smukt og dyrt bord ikke var pakket ind med pap eller anden emballage. Vi skulle have det lange bord op på 3 sal, og var selvfølgelig nervøse for, at der skulle komme hakker el. lignede, når man skal have det op ad en smal trappeopgang.
Jeres fragtmænd fortalte os, at Hipstory ikke ville bruge emballage. Men det synes jeg man skal orientere om ved leveringen.

Besvarelse fra Hipstory
Dansk kvalitet og design når det er…
Dansk kvalitet og design når det er bedst.
Anbefaler helt sikkert drengene fra Fyn 💪🏻🏆
Godt behandling af kunder!
God service, Virkelig verdensklasse.
Der er ingen l0rte "service chats" eller bots man skal skrive med. Rigtige personer, rigtige telefonnumre, hurtigt til at svare samt levering lige til døren (selv om jeg boede på 4.sal) Min plankebord var forsinket og som "undskylding" fik jeg lidt penge tilbage. Kan anbefales.
Virkelig gedigent håndværk med pæne…
Virkelig gedigent håndværk med pæne overflader
God og kompetent service
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, fleksibel kommunikation, gode priser!
Jeg er meget tilfreds med min handel af…
Jeg er meget tilfreds med min handel af plankebord ved hipstory! Tak for en god oplevelse Simon, jeg handler helt sikkert ved jer igen.
Samlet leveringstid på 7 uger og 4…
Samlet leveringstid på 7 uger og 4 dage, selvom der oplyses højst 6 uger ved bestilling.
Jeg skrev efter 5 uger og 6 dage om jeg skulle forvente en levering dagen efter, da jeg ikke havde hørt noget som helst. Der fik jeg at vide at det skulle jeg ikke men som beskrevet på deres hjemmeside ville jeg få besked 3 dage før min levering.
Jeg fandt denne besked en smule flabet, især fordi jeg ikke fik besked 3 dage før! men fik en sms en søndag morgen kort efter jeg var mødt på arbejde at mine varer ville blive leveret om 1-2 timer. efter et par sms'er med fragtmanden blev vi enige om at han satte varerne ved min dør på hipstorys ansvar, eftersom jeg ikke var blevet varslet levering, dette gav heldigvis ikke anledning til yderligere komplikationer, men ikke den bedste service samlet set.
Til gengæld er jeg meget tilfreds med sofabord, spisebord og 2 bænke, rigtig lækker kvalitet til en god pris.

Besvarelse fra Hipstory
I spammer facebook grupper med jeres…
I spammer facebook grupper med jeres reklamer.
Kan I i det mindste ikke nøjes med at lave sponsoreret reklamer, så jeres annoncer ikke dukker op 100 gange i forskellige grupper

Besvarelse fra Hipstory
Høj lækker kvalitet til fornuftig pris !
Samarbejdet med Simon / Hipstory har altid været en fornøjelse.
Vi i EEN (indretningsfirma) kom for flere år siden ned i Simons butik på udkig efter det perfekte bord som skulle bruges på et hotel i Nordsjælland.
Med sparring fandt vi frem til den rigtige løsning for os. Med en skarp professionel levering samt montering uden de mindste forsinkelser eller bøvl, stod alle bordene klar til åbningen på hotellet.
- Bordene vi valgte er af lækkert eg i god kvalitet. Vi har aldrig oplevet problemer med dem og står kun smukkere efter flere års patina.
Vi har siden hen holdt fast i borde fra Hipstory til vores andre projekter og vi vil gøre nytte af deres produkter fremadrettet samt anbefale dem stærkt til andre der er på udkig efter rigtig god service og høj kvalitet til fornuftig pris.
Jeg har handlet flere gange hos…
Jeg har handlet flere gange hos hipstory og fået super service og deres ting er bare fede :)
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service. Borde og stole fra Hipstory lever fuldt ud op til vores forventninger og mere til! Kan varmt anbefales.
Har købt flere ting hos Hipstory
Har købt flere ting hos Hipstory, og kvaliteten på deres produkter er i top, kan varmt anbefales.
Har lige modtaget et utroligt flot…
Har lige modtaget et utroligt flot plankebord. Virkelig smukt og god kvalitet.
Hipstory vejle
Var hos Hipstory i vejle og hente et 180x90 plankebord og 90x90 sofabord.
Super lækker kvalitet og jeg er glad for mit køb
Personalet er super venligt dog trækker det en stjerne ned at man næsten kun lige er trådt ind før man bliver spurgt hvad man søger i stedet for bare at lade kunden gå og suge til sig og opleve de pæne borde
Virkelig god service og kvalitet!
Jeg købte et spisebord og jeg vidste ikke noget om pleje mv. Simon var langt mere serviceminded end hvad jeg kunne forvente! Wauw! Selve bordet fik jeg sendt før aftalte tid og det står bare snorlige..
Overskredet leveringstid
Bestilte et sofabord og et spisebord. På hjemmesiden står der, at leveringstiden er mellem 1 til 6 uger, men kommer oftest efter 2 til 4 uger. Jeg fik dog først mit spisebord og sofabord efter 6 uger og 2 dage, hvilket er udenfor leveringstiden. Kunne dog godt lige have brugt, at der kom noget information, så man ikke selv blev nødt til at ringe og høre, hvor det blev af. Dog er jeg tilfreds med spisebordet og sofabordet

SUPER TILFREDSE
Vi var i dag inde i Hipstory Vejle, for at købe os et nyt sofabord.
De guidede os til, hvad de synes ville passe ind med vores sofa. Da vi kom hjem med det, sad det lige i skabet, helt perfekt. Vi er i hvert fald fuldt ud tilfredse med både servicen, og ikke mindst bordet.
Vi glæder os til at købe vores spisebord fra dem, så det er på ingen måde sidste gang vi handler ved dem!
Yderst god kvalitet samt service!
Yderst god kvalitet på plankeborde, hvor man kan mærke, at det er personer, som går op i deres håndværk! Kan virkelig anbefale Hipstory til alle, som søger kvalitet!