Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere
Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere
Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere
Andre kiggede også på
Fantastiske produkter til gode og overkommelig priser. + Fuld service
Startede det hele med at kigge i deres showrooms, hvor der bliver udstillet en masse flotte møbler og kunstværker.
Det var kun planlagt at vi skulle have et spisebord med stole, men efter grundige overvejelser; er vi endt ud med sofabord, vinhylde, spisebord, stole og en stigereol.
Virkeligt god service og rigtigt gode priser.
Har købt et rigtig flot spisebord
Har købt et rigtig flot spisebord, som jeg er meget tilfreds med. Top kvalitet.
Fantastisk service fra simon på…
Fantastisk service fra simon på hipstory ! Glæder mig til at hente mit nye sofabord imorgen på Frederiksberg 😁
Helt igennem en god virksomhed at…
Helt igennem en god virksomhed at handle hos.
Vi har modtaget nogle rigtigt flotte produkter o en større pakke, og da der var et problem med et af disse, blev vi hjulpet af deres kundeservice på en helt exceptionel professionel måde.
Virksomheder som denne, er grunden til at man bør handle lokalt.
Jeg er simpelthen så glad for mit…
Jeg er simpelthen så glad for mit plankebord og 2 stueborde.
Rigtig lækker kvalitet ☺️👍🏻
God service!
God service!
Skulle have returneret en hylde. Fik god hjælp, og fik returneret min vare
Super lækker butik - fantastisk service
En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personale og hurtig levering!
Hipstory er helt klart en kæmpe anbefaling værd!
Lækkert bord, men hav god tålmodighed
Man skal have super god tålmodighed og god tid, hvis man skal bestille her fra. Leveringstiden hedder 2-6 uger, og vi fik vores bord efter 5 uger og 6 dage, så lige præcis inden for leveringstiden, men den er godt nok lang. Derudover skal man lige huske, at bordet skal stå op til 28 dage, før man rigtigt kan tage det i brug. Så i alt 10 uger, før vi kan bruge det bord, vi har betalt for. Her er vi godt klar over at det er for vores og bordets eget bedste, da det skal tørre osv.
Bordet er i super lækker kvalitet og er SÅ flot, så her har I helt klart levet op til forventningerne!!
Jeg fik en sms 5 dage før bordet blev leveret, at det ville blive leveret lørdag, og at udbringningerne ville starte klokken 09.00, så engang efter klokken 09.00. Et par dage senere, om aftenen, får jeg en besked fra ham, der skal levere, at han kommer mellem 06.00 og 07.00. Intet problem i det, men jeres to beskeder hænger ikke sammen, og her opstår der støj i kommunikationen. Næste morgen får jeg en super dårlig formuleret og en smule flabet besked fra samme, hvor jeg får at vide at jeg skal svare, hvis vores bord skal med. Selvfølgelig skal vores bord med når der er betalt for selve bordet og fragten?
Det er lidt en blandet oplevelse, men jeg lever højt på at bordet er så smukt, som det er! Vi glæder os til at få det taget i brug.
Jeg ville have givet jer 3.5 stjerner, men da dette ikke er muligt får I 4. Det ville være synd kun at få 3 :)

Besvarelse fra Hipstory
Kan kun anbefales
Super lækre borde og rigtig god service!
Kæmpe anbefaling herfra
Service i top!
Hipstory er meget servicemindede og kan klart anbefales!
Dejlig butik
Dejlig butik, med super flotte møbler! Klar anbefaling herfra :D
Stor anbefaling til Hipstory.
Stor anbefaling til Hipstory.
Kundeservice var rigtig flinke og hjalp med at finde det rigtige bord.
God kvalitet til gode priser med hurtig levering.. :)
Dejlig Butik
Dejlig service og dejlige mennesker. Derudover rigtig god kvalitet.
Super flotte møbler og…
Super flotte møbler og indretningsmuligheder fra butikken. Har ikke en finger at sætte på Hipstory. Varme anbefalinger herfra. :-)
Lever overhovedet ikke op til forventningerne
Min kæreste og jeg undrer os. Vi havde høje forventninger til Hipstory, da vi først og fremmest så alle de gode anmeldelser herinde. Derudover havde de flotte borde til en billig pris.
Men efter at have modtaget et bord, som var skævt, for derefter at få et nyt leveret, som også var skævt, synes vi virkelig, at det har været en fuldstændig modsat og kedelig oplevelse for os.
Vi skriver med ejeren på SMS, som er den eneste måde at komme i kontakt med dem på. Han stiller så spørgsmålstegn til, om vores gulv er skævt. Sjovt nok har vi haft bordet på samtlige gulve i lejligheden og byttet om på andre møbler. Det er tydeligt for enhver, at det er selve pladen, der er skæv, da enderne buer opad. Vi har endda haft kontakt med en erfaren tømrer, som fortæller os, at det ikke kommer til at rette sig ud.
Og for at det ikke skulle blive værre, bliver vi bedt af ejeren om at levere bordet tilbage til et af deres showrooms, fordi vi ønsker pengene tilbage.
Da vi ankommer derude, siger ekspedienten, at vi bare skal stille bordet. Vi får ikke nogen kvittering på, at vi har afleveret det. Hun går ud i bagrummet og ringer ejeren op, så hun ved, hvem det er, ejeren har en aftale med. Dertil ingen undskyldning eller “vi er kede af det”...
Vi ender med med at skulle betale 249 kr. for leveringsomkostningerne på egen regning, da de ikke vil give os det fulde beløb tilbage.
Vi vil klart anbefale ikke at tage chancen og lade sig narre af den billige pris. Dertil en utrolig ringe service.

Besvarelse fra Hipstory
Stor fleksibilitet og god service
Super gode vare. Super service og fleksibilitet
Har bestilt spisebord( plank) og ugen efter bestilte jeg et sofabord
Skriver til dem og spørg om jeg kan slå leveringen sammen.
Får mail og skal ringe til Simon; wupti så er det ordnet😊😊
Helt igennem gennemført!
Én så lækker og attraktiv møbelbutik skal man lede længe efter. Unikke produkter af gennemført håndværk, sublim service og fleksible leveringsmuligheder. Kan varmt anbefales at lægge vejen forbi!
Høj Service - kvalitet hele vejen igennem...
Har købt møbler hos Hipstory før og var fuldt ud til fredes med service og det gode produkt man fik med sig..
Vælg Hipstory hvis du vil havde plankeborde for resten af livet 👍
FANTASTISK
Kan kun anbefale Hipstory! Fleksibel med levering, og hurtig tilbagevendende kundekontakt, med fokus på at løse problemet! Ikke sidste gang, jeg bestille hos dem!