HipstoryAnmeldelser

4,1

Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere

Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere

En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere

Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Billigt bord - elendig kvalitet.

Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting.
Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter.
Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv.
Intet under, at dette firma gik konkurs.

1. marts 2023

Hjælp mig jeg er frustreret og ked af det 8000 kr. er mange penge.

Hej
Jeg har købt et liminatbord hos Hipstory i januar måned og fik det leveret tidlig februar. Mit barn har spildt et glas mælk på bordet det bleb tørret op køkkenrulle med det samme, men kan jeg simpelthen ikke få skjolder fra mejeriprodukter, fedtfingre mm. væk, på trods af at jeg gør hvad hvad jeg ifølge. Vedligeholderegler på Hipstory anbefalinger.
Jeg kan ikke få fat i nogen og reklamere. Har forsøgt med Sms. Mail, Instagram og opkald! Please hjælp mig Hipstory hvis I læser dette.😭

15. april 2023

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet. De vidste de skulle lukke og gav en sludder fir en sladder for at trække tiden ud. Forespurgt om de fortsat kunne kontaktes på hjemmesiden var svaret ja. Der er nok for mange klager over deres borde. De vakler og er skæve.

11. marts 2023

Jeg bestilte et plankesofabord den…

Jeg bestilte et plankesofabord den 13.2. til min søn hos Hipstory i forventning om at få et pænt og solidt bord. Bordet blev leveret den 24.2.
Bordet er for med plankerne, men benene er underdimensionerede og går hele tiden løs, så bordet står og vakler.
Jeg har prøvet at ringe til Hipstory flere gange, men jeg får hver gang fat i en tlfsvarer, hvor en der hedder Tina siger at hun ikke træffes i øjeblikket, men man kan sende en sms, så ringer hun tilbage. Det gør hun imidlertid ikke, så hvad er det for et firma?

1. marts 2023

Jeg er glad for mit laminat bord

Jeg er glad for mit laminat bord, og jeg synes stadig at det er flot.
Det har kostet 7000 og jeg kunne sikkert have fået noget tilsvarende et andet sted.
Det er en daglig irritation at én ved bordet ikke kan sidde og spise, skrive, arbejde uden andre ved bordet bliver forstyrret i hvad de nu er i gang med fordi bordet "sejler"..... jeg synes at vibrere er for mildt et udtryk.
Det er umuligt at tørre bordet ordentligt af uden at det rokker rigtig meget, jeg må holde på det!
Konstruktionen på bordet er efter min mening ikke god nok og det bliver ikke hipstory igen.
Og ja, jeg har henvendt mig, og jeg opgav bare at komme videre med sagen....

6. marts 2023

Hipstory leverer en god kundeoplevelse og et godt produkt

Min bror fik et lækkert, stort plankebord (spisebord) herfra, og jeg var simpelthen nødt til at købe en mindre version (spisebord/skrivebord) til mig selv 😍
Bordet blev bestilt d. 30/1 og venligt leveret og båret ind d. 7/2 - hurtigere end man tør håbe på.
Hjemmesiden gør meget ud af at informere om korrekt vedligeholdelse af bordet, og ved levering blev de vigtigste pointer understreget, sådan at jeg har de bedste forudsætninger for at passe godt på mit nye plankebord😄
Bordet er i fantastisk kvalitet og om muligt endnu mere lækkert i virkeligheden end på billederne.

Kanon oplevelse med Hipstory, som tydeligvis går op i at levere en god kundeoplevelse og et godt produkt.

7. februar 2023

Jeg købte et sofabord med sildeben og…

Jeg købte et sofabord med sildeben og det er super lækkert. Man kan tydeligt fornemme det er god kvalitet.
Leveringstiden var også langt hurtigere end forventet, så alt i alt en klasse oplevelse.
Inden købet havde jeg nogle spørgsmål ang. beskyttelse og slitage, men kundeservice svarede tålmodigt på alle min dumme spørgsmål.
Jeg anbefaler gerne hipstory til alle jeg kender.

3. januar 2023

Super lækkert produkt og lever op til…

Super lækkert produkt og lever op til forventningerne.
Jeg er SÅ glad for mit nye spisebord. Leveringen er der ikke en finger at sætte på. God service og orientering om forventet tidspunkt flere gange i løbet af dagen. Dejligt med en personlig levering og ikke bare et tilfældigt fragtfirma.

20. december 2022

God service.

Jeg havde bestilt et plankebord og glædet mig til at få det hjem, men så fik jeg uventet en anden lejlighed, som desværre ikke kunne rumme mit nye og store plankebord. Selvom det kun var 3 dage før leverings tidspunktet, var der ingen problemer med at annuller aftalen. Kan varmt anbefale Hipstory. Hilsen Mia

13. december 2022

Ustabilt bord, lav kvalitet, manglende kundeservice

I marts 2022 modtog vi vores spisebord fra History - et sildebensbord i længden 1 m x 2,4 m. Bordet var ubehandlet, og vi havde derfor undersøgt grundigt, hvordan vi bedst skulle behandle det.

Vi endte med at sæbebehandle bordet efter at have fået vejledning fra blandt andet Hipstorymedarbejdere i butikken på Frederiksberg.

Det er første gang, vi bruger så mange penge på et spisebord, så vi havde undersøgt markedet grundigt på forhånd og særligt søgt råd og vejledning omkring behandling, pleje og vedligehold.

Desværre begyndte sildebensstykkerne at gå fra hinanden og løfte sig fra bordpladen, hjørnerne gik fra hinanden, og benene i midten løftede sig fra gulvet som konsekvens af, at bordpladen begyndte at bue. På dette tidspunkt var bordet ca. 6 måneder gammelt.

Vi rettede henvendelse til Hipstory som meldte tilbage, at det naturligvis skulle løses. De hentede hurtigt bordet, og vi fik at vide fra medarbejderen, der leverede det, at de ville lave et nyt bord til os. Umiddelbart god service!

Hipstory ville desværre ikke lave et nyt bord til os alligevel. Jeg blev ringet op af ejeren, som mente, at det var vores skyld, at bordet var gået i stykker, og at det måtte være på grund af produktet (Guardian som de blandt andet sælger i Ilva), vi har behandlet bordet med. Kommunikationen fra ejeren var ikke behagelig, men han gik dog med til at rette bordet til, så det blev pænt og stabilt igen. Det var ikke den løsning, vi havde ønsket, for vi har jo ikke købt og betalt mange penge for et repareret bord, og vi mener ikke, at vi har gjort noget forkert, når hi har fulgt råd fra netop Hipstory - men det var en løsning, vi godt kunne leve med og fortsat være glade for bordet.

Spisebordet blev leveret tilbage efter nogle uger, og bordpladen med sildebensstykkerne var repareret pænt. Der er sat kiler ind i hjørnet, og det hænger sammen med bordet, så man ikke lægger mærke til det, hvis ikke man ved det. Efter aftale blev bordet også lakeret af Hipstory.

Problemet er, at bordpladen fortsat er helt buet. Bordbenene i midten af bordet rammer fortsat ikke gulvet, og man kan tydeligt se og mærke, at bordpladen buer. Bordet står helt ustabilt. Man skal kun lige røre det, så vibrerer det meget.

Vi kontaktede Hipstory med det samme og forventede, at de ville tage bordet tilbage og rette det, som vi havde aftalt. Det ville de dog ikke, og herfra har der ikke været noget hjælp at hente, og vi står tilbage med et bord, som på overfladen ser pænt ud, men som er ustabilt og synligt buet. Dette kommer kun til at blive værre med tiden.

Da Hipstory ikke vil gøre mere, og produktet er så langt fra det, vi oprindeligt købte, har jeg klaget. Først til Nævnenes Hus, som indkalder parterne til eg mæglingsmøde, hvor vi havde håbet at finde en fælles løsning. Dette valgte Hipstory ikke at møde op til.

Nu har jeg klaget til Forbrugerklagenævnet og afventer en afgørelse i løbet af det næste år - som forhåbentlig betyder, at vi får vores penge tilbage og kan købe et nyt bord i ordentlig kvalitet.

Vi er meget ærgerlige over, at det er endt her, for vi synes virkelig, at Hipstory laver nogle flotte produkter. De er desværre bare ikke i den kvalitet, vi havde troet og forventet.

Vi har oplevet god service fra de medarbejdere, der leverede og hentede bordet.

Vi havde håbet, at det var muligt at finde en løsning, som både vi og Hipstory kunne være glade for. Men det var Hipstory ikke interesseret i.

Mit råd til jer, der læser med her er at læse kommentarerne til dem, der har givet 1 og 2 stjerner. Der er mange, der står i samme situation som os med ustabile borde og træ, der løfter sig fra bordpladen.

Mit råd til virksomheden er at finde en løsning med de kunder, som oplever udfordringer med jeres borde, fordi de på en eller anden måde giver sig. God kundeservice kan virkelig gøre en forskel og sikre, at jeres kunder er glade for jeres produkter og fortæller positivt videre om jer.

12. december 2022

Hej Marie
Jeg er da ked af du ikke synes at vi har haft en behagelig samtale, det indtryk har jeg slet ikke fået, tværtimod. Vi har behandlet jer så godt.

Det er ikke retfærdigt at glante os for at I har behandlet jeres spisebord med en dårlig pleje/behandling. Havde I valgt vores behandling, havde det været en hel anden sag. Den kender vi og har tillid til.

Det er uforstående for mig, at du siger vi har rådet jer til noget. Det gør vi aldrig, kan jeg også se i vores samtale - vi kan kun sige at man kan (på eget ansvar) bruge sæbespåner, olie, lak osv. Men vi kan naturligvis ikke gøre andet - vi kender jo ikke alle markedets produkter og anbefaler kun dem vi selv benytter på hjemmesiden.

Som vi har talt om flere gange, så er vi nød til at forholde os til vores handelsbetingelser, som I også er klar over. Behandler man selv et bord, så frafalder garantien naturligvis - da vi ikke kan stille garanti for hvordan folk behandler og bruger af produkter som vi ikke kender til. Dette gælder ligeledes hos alle andre.

I spørg om vi vil hjælpe og vi modtager et helt ødelagt og beskadiget bord med fugt plamager, skader osv.

På trods af, at vi sammen taler om garantien/reklamationsretten er væk, så vælger jeg alligevel, at starte vognen fra Fyn til Sjælland - henter jeres bord, bruger flere timer på vores værksted på at udbedre skaderne og hele overfladen efter dårlig vedligeholde og pleje.

Det kommer til at ligne et helt nyt bord, som du også selv skriver. Alt dette gør jeg helt gratis for jer, kun for at være sød at hjælpe!

Så jeg er som sagt ret ked af at dette bliver takken og at I derefter truer med Nævnenes hus osv. Vi har meddelt dem at sagen er afsluttet fra os af og derfor skulle vi ikke stille op til mødet.

Vi forholder os til de handelsbetingelser som er offentlige på hjemmesiden og som er standard for alle andre lignende forretninger.

Vi kan kun være stolte af, at vi alligevel giver en så god service og bruger et par tusinde kroner i fragt og tid på at hjælpe en kunde for de blå øjnes skyld og leverer et nærmest nyt og rigtig flot spisebord tilbage.

De skavanker jeres behandling (som vi aldrig har anbefalet eller rådet om) har gjort, kan vi ikke fjerne - kun formindske som vi også har gjort - derfor buer det helt klart meget mindre ene da vi modtog det. Bordet er simpelthen blevet druknet i vand og det ikke tåle, derfor var det også helt mørkt af vand plamager flere steder. Det skal selvfølgelig være lukket i overfladen og det er en fejl at dem I har købt behandlingen fra ikke har vejledet jer godt nok.

Nu har vi givet det lak og nu holder det 100%

Vi har vores på det rene og er kede af at blive udstillet på denne måde.

Ville ønske man kunne vise før og efter billeder her. Vi er meget tilfredse med vores resultat og ekstraordinære service i denne sag.

Simon Brask

Fantastisk kundeservice og kvalitet

Min kæreste og jeg har købt et bord i beige laminat med træben, og er så glade for det. Kvaliteten er næsten helt overvældende, og bordet er så elegant og samler vores spisestue i ét. Forud for bestillingen var jeg i dialog med indehaver, hvor jeg oplevede nærvær, tid og lyst til at besvare mine spørgsmål. Det er ikke sidste gang at vi handler her, og har allerede udset os et sofabord, som vi skal have fingrene i.

9. november 2022

Fuldt tilfreds med køb

Fuldt tilfreds med køb! Fik langt om længe skiftet mit IKEA skrammel ud med et dejligt solidt plankebord i de mål som passede til lejligheden. Er helt tilfreds og det holder til alt fra e-væske til den dyreste vodka uden man ser det ikke kun har været brugt til juleklip og bankospil. Servicen/behandling fra start til slut var i top og prisen er til at betale. God kvalitet og klar anbefaling herfra!

31. oktober 2022

Virkelig dårlig kvalitet og elendig…

Virkelig dårlig kvalitet og elendig service fra ejer.
Bordet jeg fik leveret, faldt bogstaveligt fra hinanden og da vi skulle finde en løsning med ejer, var han nedladende, arrogant og krop umulig. Han forsøgte at give os skylden for deres sjuskede arbejde. Brug dine penge et andet sted!

Svar til Simon:
Vi fik leveret bordet med opbæring. Og da jeg skrev under på at bordet var ok ved levering, tjekkede jeg ikke lige, om benene var limet på.. det gik jeg da ud fra, at de var?? Bordet gik i stykker fordi to af benene faldt af. Og jeg står tilbage med kæmpe hakker i mit gulv.

Du er fuld er l*** og at du prøver at få det til at lyde som om jeg er galt på den her, understreger min anmeldelse endnu mere. I havde lavet et sjusket stykke arbejde. Benene sad ikke fast og linoliumskanten var meget grim. I telefonen havde du ingen løsningsforslag, mere travlt med at beskylde mig og forklare, hvor træls det var for jer at skulle hente og reparere det og ikke kunne se problemet i at jeg skulle stå uden spisebord på ubestemt tid...Jeg talte bestemt pænt til dig, selvom du fra første sekund var nedladende og grov over for mig. Du burde tage lære af din ansatte i kundeservice. Hun ved hvordan man yder kundeservice. Det gør du tydeligvis ikke. Du var i stedet for stolt til at kunne indrømme, at I havde lavet en fejl og alt andet end imødekommende. Alt i alt vanvittig oplevelse.

5. november 2022

Hej Christel

I skriver under på ved modtagelse, at bordet er beset og 100% i orden.

At I så er så uheldige at tabe bordet i jeres stue og det går i stykker, det kan vi desværre ikke tage ansvar for, det er naturligvis ærgerligt. Men jeg tilbudte dig i telefonen, at lave det for jer på vores værksted eller give jer fuldt beløb retur, som I også fik. Det er i mine øjne en kanon service, da det er os som nu desværre står med et helt beskadiget bord, som ellers var i orden ved levering.

Jeg er bestemt ikke arrogant eller nedladende, det synes jeg også alle vores gode anmeldelser herinde er vidne om. Men ingen af mine løsninger ville du hører på og jeg vil ikke finde mig i at nærmest blive talt grimt til, når vi blot prøver at hjælpe.

Jeg har hverken beskyldt eller nævnt at noget var træls og kom med op til flere forslag / løsninger. Din anmeldelse afspejler ikke situationen korrekt desværre.

Vi afhenter endda kvit og frit også.
Pengene er sendt retur og ellers vil jeg ønske dig/jer en dejlig dag.

Simon Brask
Indehaver

Bordet kan klare alt fra klistrede alkohol til spildt kødsovs

Jeg købte mit (5 planker) bord for 5 år siden, og har aldrig givet det nogen form for pleje. Bordet er blevet brugt til diverse fester mm, hvor der er blevet spildt latterligt meget. Troede sågar nogle ting ikke ville gå af . Trods alle de ting, som jeg har udsat mit bord for, så står det altså stadigvæk skarpt !
Bordet holder virkelig godt. Stor anbefaling herfra ! Rigtig godt som pænt spisebord, som kan klare lidt af hvert !

6. november 2022

Nej tak herfra

Nej tak herfra
Skriver her igen da I sletter min kommentar på Instagram.
Hvis man har et firma må man også kunne tåle “ kritik”for at forbedre sig.
De smukkeste borde, desværre er kvaliteten ikke i top. Træet giver sig så bordet vipper og pletter og ridser ses nemt på trods af voksbehandling.

4. november 2022

Hej Christina
Det er helt korrekt og det er netop det trustpilots platform er så perfekt til, så vi har et godt overblik over vores kunders oplevelse og så nye kunder kan se al den ros vi modtager på produkt og service, som vi sætter en stor ære i.

Reklamationer og spørgsmål om pleje anbefaler jeg, at du sender til info@hipstory.dk, så hjælper de dig naturligvis med din sag :-)

Vi har over 25.000 håndlavede borde ude at stå i danske boliger og opstår der problemer med de få, skal det naturligvis ordnes til tilfredshed.

Du er også velkommen til at ringe til os på mandag på 20 92 52 52

Mvh. Simon
Indehaver

Meget flot bord og fantastisk service

Fantastisk service og meget søde 'fragtfolk' , som hjalp med gode råd om hvor det bedst kan placeres. Bordet er 10 gange flottere i virksomheden end på hjemmesiden. Det er hele ventetiden værd og de har mine højeste anbefalinger.

3. november 2022