Hipstory Anmeldelser

4,1

Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere

Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere

En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

ADVARSEL - brug ikke dette firma.

Vi fik leveret et plankebord for ca. 1/2 år siden.
I denne periode har bordet ændret sig i så voldsomt omfang, at vi ikke længere er tilfredse med bordet.
De første par måneder fremstår bordet rigtigt flot, men derefter begynder bordet at ændre sit udseende.
Mellemrummet mellem plankerne ændrer sig fra ca. 1 mm til mere end 1/2 cm, hvilket - udover at ting falder ned gennem sprækkerne - betyder, at det ubehandlet træ på fladerne i mellemrummene ses tydeligt.
Niveauet på plankerne ændrer sig således, at bordplanen ikke længere er jævn og plan men fremstår som meget ujævn/skæv, hvilket bl.a. medfører at glas, kopper, tallerken m.m. står og vipper.
Ved siddepladserne er der tydelig slidmærker, hvis man sidder med underarm/albuer og støtter på bordkanten.
Vi er indforstået med, at plankebordet er et naturprodukt, der med tiden “arbejder” og deraf vil ændre udseende men at dette medfører så voldsom ændring er uacceptabel.
Ved henvendelse til firmaet er der larmende tavshed.
Brug et andet firma.

9. marts 2022
Hipstory-logo

Besvarelse fra Hipstory

Hej Lars.

"Larmende tavshed". Vi skal lige have en chance.
Du sender os som det eneste, en mail d. 7 marts kl 21 om aftenen. Vi oplyser på hjemmesiden at svartiden er 1-3 dage. Vi modtager rigtig mange henvendelser dagligt - haster det, er vi altid på telefonen 20 92 52 52.

Jeg har set alle dine billeder og synes det ser rigtig fint ud, i forhold til hvordan det har arbejdet. De millimeter som det har givet sig mellem planker, vises også på hjemmesiden, desuden står det også oplyst flere steder. Det er præcis som du nævner, et naturprodukt som arbejder. Alle vores borde inkl. dit er behandlet i mellem plankerne, det kan bare godt synes nogle toner lysere på sider, end på overflader.

Men det trænger til en omgang voks, så I kan få en flot og frisk overflade igen, det anbefaler vi man vedligeholder ca. 1 gang om året. Ønsker I at slippe af med den smule højde forskel som plankerne naturligvis vil få ved at arbejde, så kan I altid slibe det ned, da plankerne er 4,5 cm tykke.

Vi er selvfølgelig kede af at det ikke lever 100% op til jeres forventninger, heldigvis er der en løsning på problemet.

Giv lige Tina et kald, så sender hun en gratis voks afsted til jer og kan samtidig med vejlede jer i forhold til at slibe bordet, hvis at I ønsker det.

Simon Brask

Bestilte i september et planke…

Bestilte i september et planke spisebord som vi modtog uden problemer. Vi var meget tilfredse med kvaliteten, og bestilte derfor også et planke sofabord på specialmål, som vi netop lige har modtaget.
Begge borde blev modtaget uden problemer, og de er simpelthen så flotte, og lever op til både udseende og kvalitet!

3. marts 2022

Fantastisk smukke møbler

Fantastisk smukke møbler. Jeg har haft et sofabord og nu har jeg et spisebord fra jer. Så glad ved det,så flot at se på. Servicen ved levering helt i top og så til billig penge. Tak for jer.

26. februar 2022

Smukke borde og fremragende service

Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtryk af Hipstory er meget positivt, og jeg har oplevet søde og dedikerede ansatte, som brænder for at levere flotte borde i smuk kvalitet. Helt klart en anbefaling her fra. Tak!

14. februar 2022

Top kvalitet på deres egenproducerede borde. Søde mennesker.

Fandt Hipstory på nettet og faldt straks for deres flotte laminat og sildebensborde. Jeg havde dog behov for at se den faktiske kvalitet før køb. Derfor besøgte jeg værkstedet i Odense indenfor deres åbningstid onsdag. Virkelig venlige mennesker og produkter med en uset finish set i forhold til prisen. Jeg har købt mange møbler hos Carl Hansen og PP møbler. Bordene hos Hipstory oplever jeg på samme høje kvalitet.
Det endte faktisk også med, at jeg kom hjem med tre borde, som de havde liggende på lager. To lækre små kontorborde og et sofabord. Tak for handlen og jeg er sikker på, at det ikke bliver sidste gang.

11. februar 2022

Jeg var igår i tlf kontakt med dem da…

Jeg var igår i tlf kontakt med dem da jeg havde problemer med at betale, jeg fik en kvinde i røret, og magen til fræk og ubehagelige kvinde skal man lede længe efter da hun som det første spørg om jeg er sikker på der er penge på min konto. 😡 og idag modtager jeg så en mail om jeg kan få 10% rabat og nej tak jeg køber ikke ikke noget hos dem i fremtiden.
Man behandler sine kunder med respekt

1. februar 2022
Hipstory-logo

Besvarelse fra Hipstory

Hej Søren, tak for din besked.
Jeg har hørt om situationen og det er selvfølgelig helt vildt ærgerligt.

Grunden til at hun har spurgt, er fordi at dit køb er blevet afvist af banken, det er i hvert fald hvad vores system fortæller og dette kan skyldes to ting:

1) At der ikke er tilstrækkeligt beløb på den konto som kortet er tilknyttet til.
2) At man har brugt sit maksimum online, således kortet afviser, ift. sikkerhed for evt. tyveri/hacking.

Det har ikke været ment på den måde som det desværre er blevet opfattet og det er Tina du talte med ked af, derfor har du også modtaget en undskyldning fra hende.

Jeg håber at I finder hvad I ønsker, skulle der ellers være spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til mig på 50 80 80 15.

Beklager din oplevelse.
I ønskes en god aften.