Hipstory Anmeldelser

4,1

Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere

Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere

En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere

Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere

God

Hipstory yder god kundeservice

Hipstory levedere en tilfredsstillende kundeservice i forbindelse med vores køb af et bord. Ikke nok med det var noget billigere end alternativerne, så ombyttede de det første bord vi fik leveret, da en af plankerne havde fordrejet sig en del og derudover var revnet i den ene ende.
Det gik fuldstændig smertefrit igennem, og vi følte os rigtig godt hørt. Vores nye bord er super og vi er rigtig glade for det.
Ikke sidste gang vi handler der :)

15. juni 2022

Jeg var forbi deres butik på Frederiksberg og endte med at købe et bord og nogle stole.
De var utroligt flinke og servicen var i top. Der var råd og vejledning hele vejen igennem.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler med dem.

30. maj 2022

Ikke en god oplevelse

Ikke en god oplevelse - øv!
Jeg bestilte et linoleums bord med 6 ugers leveringstid. Efter 5,5 uge ringer de dog og fortæller at der er yderligere 2 ugers leveringstid. Da jeg modtager bordet er bordbenene (bukkene) skæve. Vinklerne og skruehullerne på bukkene passede ikke, så da vi forsøger at samle bukkene, er det en næsten umulig opgave og benene er skæve. Efter korrespondance med Hipstory med billeder, som de godtager, sender de så én buk til os. Men vi skal bruge to bukke til et bord?? Efter yderligere kontakt får vi sendt et nyt sæt bukke - stadig ligeså dårlige som det første sæt, vi modtog - øv... Vi sidder tilbage med et bord til 4855 kr med fin bordplade, men ben, der gør at bordet vipper...

25. maj 2022

Hej Louise
Det er jeg ked. Da jeg ikke har hørt fra dig siden februar, gik jeg ud fra vi fik løst problemet og synes vi havde en god dialog omkring det :-)

Hvis der er problemer med bukket, så bare ta' fat i mig. Bordet skal ikke kunne vippe, måske det er samlet forkert eller ja defekt. Evt. send en video til mig.

Ventetiden kan vi naturligvis kun beklage endnu engang. Vi har fået ansat 2 mere, så vi er kommet tilbage til alm. lev. tid igen.

Tak for de pæne ord ellers. Vi tales lige ved, så vi kan få det løst - det burde være nemt overstået, vi sælger bukkene dagligt og har meget sjældent problemer med dem.

Rigtig god sommer!

Tina Brask

God kvalitet og kundeservice!

For flere år siden vandt vi et plankebord, som bare passede helt perfekt ind i vores lille lejlighed. Da vi så flyttede i hus sidste år, købte vi et spisebord og sofabord som passede str. mæssigt. For det første havde vi bestilt et alt for langt bord, men her fik vi hurtigt muligheden for at lave det om. Samtidig har vi oplevet at begge borde desværre fik en revne i sig, og derfor skulle byttes rundt. Dette gjorde de med det samme og uden problemer - samtidig blev der også hjulpet med indbæring osv. Vi har også fået brugt deres voks på det gamle bord, som var nemt at smøre ud.
Vi har derfor været godt tilfreds med både produkt og kundeservice :-)

21. maj 2022

Fantastisk service

Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med den kvalitet, samt passion for det gode håndværk deres produkter udstråler.

Leveringen var i top og godt informeret hele vejen.

Vi ville give 6/5 stjerner hvis dette var muligt.

6. maj 2022

Fantastisk flot bord

Fantastisk flot bord. Det lever fuldt op til mine forventninger - endda mere til. Super levering der virkelig var i topklasse.

24. april 2022

Har købt et plankebord med fem planker…

Har købt et plankebord med fem planker for ca. 10 måneder siden. Det er rigtigt flot, men..
Det tog op til flere måneder før voksen ikke smittede af fra det ankom, og var nødt til at tage det i brug efter en måned, da jeg var træt af ikke at have et bord.
Voksen er især smittet af der, hvor man har siddet og været i berørelse med bordet med sit tøj og albuer.
Der kommer meget nemt mærker i overfladebehandlingen af tallerkener, glas laptop mm.
Plankerne har formet sig så meget, at man ikke kan have tallerkener stående på bordet uden at de vipper, når man spiser. Glas og kopper skal man passe på, hvor man sætter på bordet, da de ellers står meget skævt med risiko for at vælte.
Bordet er skam flot nok, men er mindre godt til daglig brug.

17. april 2022

Hej Steffen :-)
Det har vi naturligvis en løsning på, sådan skal det ikke være.

Vi har ikke modtaget opkald eller mail fra dig, men jeg har måske snusket mig frem til dig i vores ordresystem. Kan det passe du har købt 130 x 73 til små 1.400 kr for 10 mdr. siden?

Voksen skal være totalhærdet efter max 7-14 dage, så det skal vi kigge på.

Jeg skal dog sikre, at mine informationer på dig er korrekt, blot send billeder og info på 20925252, så vender vi retur med vejledning eller løsning ASAP.

Tak, de 5 plankede er også meget populære.

Simon Brask
Indehaver

Det hele er perfekt

Det hele er perfekt. Bordet er flot, og godt nok lidt forsinket, men gjorde ikke noget i min situation. Den eneste grund til, at jeg giver 4 stjerner fremfor 5 stjerner, er at de ikke må sætte bordet i carporten, selvom man skrev, at de måtte det godt

9. april 2022

220cm plankebord - bordben er underdimensioneret.

Har købt et 220 cm plankebord, som er meget flot. Super service i forbindelse med levering.

De runde bordben er dog underdimensioneret i forhold til vægten af plankebordet. Benene kan sagtens bære bordet, men bordet vibrerer ved selv den mindste påvirkning. Det sker når man sætter sig ved bordet, eller hvis man sidder ved bordet og skal skære f.eks. et stykke kød over.

Jeg overvejer at montere andre og mere robuste bordben.

7. april 2022

Hej Carsten. :-)
Tak for en behagelig snak.

Et bord med dette design vil altid kunne vibrerer, vi har desværre ikke andre løsninger. Men vi har solgt over 10.000 af lignende med koniske ben og støder heldigvis sjældent på dette problem.

Som nævnt i telefonen, må I naturligvis gerne aflevere spisebordet tilbage.

Du giver mig også bare et kald hvis jeg skal hjælpe yderligere med rådgivning ang. andre og mere robuste stålsten.

Tusinde tak for de pæne ord omkring service og bordet, det er vi glade for.

UPDATE: Problem løst

Simon Brask