Hipstory Anmeldelser

4,1

Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere

Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere

En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere

Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere

God

4,1

God service og pænt plankebord

Vi er meget glade for vores plankebord, der lever helt op til vores forventninger. Rigtig god service - fra bestilling til levering. Kan klart anbefale at handle hos Hipstory

7. juli 2022

god kvalitet

Vi bestilte et bord, som vi havde set på deres hjemmeside. Vi havde lige et par enkelte spørgsmål omkring mål og levering. Det blev besvaret af en yderst serviceminded og flink mand. Da vi fik bordet, var det en super flink fragtmand, som hjalp os ind med bordet.
Da vi pakkede bordet ud, var vi meget imponeret over kvaliteten. Der er flot finish, og virkelig god kvalitet i helhed.

Kan stærkt anbelales herfra!

3. oktober 2022

Skøn service

Har idag været inde og købe bord og stole. Og sikke en service. Det er ikke første gang jeg var hos jer, og i dag, der var servicen igen helt i top. Skønne mennesker i butikken der bare er der for, at hjælpe en.
Kan kun anbefale dette sted.
Endnu engang tak for god service

8. oktober 2022

Det er muligt at Fyn har brunsviger men…

Det er muligt at Fyn har brunsviger men de har også en vanvittig dygtig møbelsnedker. Jeg elsker mit nye plankebord. Hentede det på Frederiksberg. Fik hjælp til at få det ind i bilen, sød betjening og rigtig fair pris!

8. oktober 2022

Enorm flot

God service, levering og ikke mindst et rigtig flot plankebord. Min kæreste og jeg er vildt glade for vores bord, der står knivskarpt.

17. september 2022

Super fantastisk bord.

Jeg har lige fået mit sofa plankebord. Det lever mere end fuldt op til mine forventninger. Træet er så fint, små buger og bølger rund på bordet. Det er helt perfekt. Er vildt glad for det.
Rabatten på bordet kom med det samme jeg bestilte det.
Jeg vil helt sikkert anbefale Hipstory til venner, familie og bekendte.
Jeg giver Hipstory 5 store stjerner.😊💪
Mvh. Helle.

10. september 2022

Utroligt skrøbelige borde der nærmest…

Utroligt skrøbelige borde der nærmest ikke tåler at man bruger dem. Efterlader store pletter der ikke kan fjernes ved den mindste brug.

15. september 2022
Hipstory-logo

Besvarelse fra Hipstory

Hej M.W
Måske du har skruet et ben over gevind, vi sender gerne et nyt. Bordet skal naturligvis stå stabilt :-)

I forhold til fedtpletter, så anbefaler vi man bruger dækservietter, da bordet er af massivt træ og kan derfor godt få pletter.

En anden løsning er at få det lakeret.
Du kan også købe en voks til 80,- som kan fjerne de brugsspor og uheld man må lave hen af tiden.

Bare fang Tina på telefonen 20925252 eller info@hipstory.dk, så hjælper hun dig med at løse dit problem.

Det fede ved vores Plankeborde er, at alle sådanne problemer altid kan løses :-)

Rigtig god dag
Mvh. Simon

Kanon service

Kanon service - ud over det sædvanlige og har modtaget det flotteste bord.
Kan varmt anbefales!

13. september 2022

Meget tilfreds kunde!

Jeg har for kort tid siden købt et laminatbord. Det er så smukt og helt unikt! Jeg er simpelthen så glad for det!
Jeg var ikke hjemme til at modtage bordet, dog var de rigtig søde til at forsøge at tilpasse deres rute, så der kunne være nogle hjemme til at modtage det. Og så ringede de endda 30 min, før de kom🥰 Fantastiske borde og en kundeservice der er i topklasse!

25. august 2022

Dejlig købsoplevelse

Vi bestilte et 130 cm plankebord og 4 Havanastole. Som lovet blev varerne leveret 5 uger efter, og alt er præcis som forventet. Bordet og stolene passer perfekt til en mindre lejlighed, og de varme og hyggelige farver/nuancer giver hele stuen et dejligt skær. Købsprocessen og kundeoplevelsen har været perfekt, og vi kan i den grad anbefale Hipstory.

26. august 2022

Spisebord og sofabord

Bestilte et spisebord og et sofabord, som skulle leveres i søndags. Desværre gik deres bil i stykker, men de blev så leveret 3 dage senere.
De er super flotte, og i god kvalitet, og så til en brøkdel af hvad tilsvarende koster andre steder.
Jeg kan og vil klart anbefale Hipstory til alle 🙂

25. august 2022

Smukkeste borde i god kvalitet

Vi har modtaget de smukkeste sildebens borde fra Simon og hans team, og hold nu op hvor er de flot udført. Uden tvivl en virksomhed som går op i kvalitet og udførelsen af deres produkter. Magen til håndværk skal man lede længe efter. Det er ikke sidste gang jeg/vi handler hos Simon og Hipstory.

22. august 2022

Jeg havde fået snart 2 måneder siden

Jeg havde fået snart 2 måneder siden, bestilt både sofa og spisebord og er så glad for dem, de er så flotte! Mit sofabord gik i stykker, snakket med hipstory og fik straks et nyt. Det er det man kalder god service! 5 stjerne til jer.

21. august 2022

Har haft en rigtig god service…

Har haft en rigtig god service oplevelse med Hipstory 👍. Nemt og bekvemt at bestille - dog lidt lang ventetid på sofabordet - men god information. Virkelig ventetiden værd !! Bordet er ligesom vi ønskede det 👍 Tusind tak - kan varmt anbefales !!

12. august 2022

Fik leveret et sofabord jeg ikke måtte bruge i 14 dage

Fik leveret et sofabord som åbenbart havde fået voks lige inden det blev sendt afsted, det var helt klisteret da det ankom, og fik efter jeg spurgte ind til det at vide at jeg ikke måtte bruge mit bord i 14 dage. Man kan simpelthen ikke tage 1500kr for sofabord som ikke engang er færdigt når det ankommer

12. august 2022
Hipstory-logo

Besvarelse fra Hipstory

Hej Andreas
Tak for din anmeldelse :-)

Det står ellers oplyst i vores handelsbetingelser og i vores FAQ.
Alle vores plankeborde er håndlavede fra vores eget værksted og af friske materialer. Så snart produktet er færdigproduceret, bliver det leveret ud til kunden og derfra skal det stå i boligens egne omgivelser og hærde, så man får et slidstærkt produkt.

I det tidsrum du skal bruge bordet, kan du sagtens gøre det - hvis du blot har en dug eller dækserviet på, det er bare vigtigt man efter brug tager den af igen. Det er selvfølgelig kun i de 14 dage her, at man skal "bøvle" med det. :-)

Beklager at du føler det ikke har været bedre oplyst.
Håber alligevel, at du er glad for dit køb!

Som et lille plaster på såret, så sender vi lige en gratis voks til dig, som kan bruges til efterbehandling i fremtiden.

Rigtig god sommer.
Mvh. Simon Brask

Enkelt og godt

Har købt en 5 plankers bord til arbejdsbord. Det er enkelt, godt tømret og stilfuld og passer rigtig fint ind i resten af mit hjem. Jeg synes, prisen er fornuftig i forvejen, men var heldig, at de havde et i deres outlet på Frederiksberg som jeg fik på tilbud.

9. august 2022