Overfladen er utrolig sart. Der kommer mærker af ingenting. Bordbenene er ikke lige forneden, så de må rettes op med diverse dutter. Plankerne slår sig, så bordpladen bliver skæv. Intet under, at... Se mere
Hos Hipstory.dk kan man forvente en oplevelse ud over det sædvanlige, professionelle og hurtige hver eneste gang. Vi har brugt andre før, men er vendt tilbage da intet har kunne måle sig med de... Se mere
En meget lækker og inspirerende butik. Deres produkter er i topkvalitet og jeg er meget tilfreds med mine ting jeg har købt derfra. Knivskarp service fra et meget hjælpsomt og service-minded personal... Se mere
Jeg har modtaget mit meget flotte plankebord i dag. Super service, hvor jeg fik gratis opbæring og hjælp med at samle bordet, da leveringen, som skulle være foregået i går, blev forhindret. Mit indtry... Se mere
Andre kiggede også på
Elsker mit plankebord
Da jeg skulle flytte i større lejlighed, var det den perfekte anledning til at anskaffe mig et større spisebord. Jeg søgte noget i naturmaterialer, der samtidigt demonstrerede stil og godt håndværk. Mit problem var bare, at plankeborde ofte koster ret meget. Så blev jeg opmærksom på Hipstory.
Efter et par hurtige kig på Instagram og Trustpilot, fik jeg klikket mit nye plankebord igennem.
Det var nemt og jeg følte en vis tilfredshed ved selv at kunne vælge, hvilken længde og bredde jeg kunne tænke mig.
Jeg kunne sågar også få fire pæne stole med, der passede godt til bordet, og havde jeg ikke haft stole i forvejen havde jeg gjort det!
De var både pæne og prisen var stadig på et niveau, hvor alle kan være med.
Fuld plade for at tilbyde håndlavede, flotte, prisvenlige produkter, der tilmed kan tilpasses efter egne ønsker. Sådan!
Fantastisk service
Vi købte for 2½ år siden et bord hos Hipstory (Y) efter ca. 2år og 3 måneder begyndte det ene bredt at bukke opad ?? Jeg talte med dem og garantien var udløbet, dog meget kort tid før, men ja de havde kunne sige: Det er ikke vores problem og så havde denne anmeldelse set en del anderledes ud. De valgte ikke blot at lave det bord eller bare skifte det bræt. at give os et helt nyt bord :O Woww det var service, de kp, endda ud med det og den unge mand der kom var ligeså fantastisk. Jeg havde fået noget Roskildesyge og var vild dårlig og han fik byttet de 2 borde alene. Ville havde givet ham en god flaske rødvin fordi han var så sød og hjælpsom. Men glemte det i farten for han var lynhurtig. Unge mand ser du dette, så har jeg en flaske til dig. Det eneste jeg skulle, da det jeg havde købt først var udgået - Jeg skulle betale pris forskellen - Det er til 10 stjerner - Kan desværre kun give fuld hus :) 1000 tak :)
Har købt et sofaplankebord hos Hipstory
Har købt et sofaplankebord hos Hipstory
Superflot plankebord God brugsanvisning Levering til tiden
God kundeservice Levering af en meget flink chauffør Han var dygtig og tillidsvækkende
Plankebordet er Superflot og dufter himmelsk
Jeg anbefaler hipstory til alle der ønsker god kvalitet, service og til rimelige penge
Prøv det Du vil ikke fortryde det
Plankebordet overgår alt
Super flot kvalitet!
Super flot håndværk og bordene er jo altså bare smukke! Der er tænkt på mindste detalje 🙌
Kanon flot håndværk og fantastisk…
Kanon flot håndværk og fantastisk service! Det kan klart anbefales at købe sit nye bord hos Hipstory.dk 😀
Kan helt klart anbefales👌
Meget god og hurtig betjening, og er rigtig glad for mit plankebord🙏🏻
Kan varmt anbefales😉
Bare i orden!
Fantastisk Service.
Hurtige svar på spørgsmål og en vare i topkvalitet.
Særligt kan jeg godt lide det personlige touch deres kommunikation har.
Helt sikkert anbefalet.
👍
Købte et sofabord for et halvt år…
Tak for god service og forståelse👌
Fede borde
Vi fik et bord leveret i start 2020, hvilket desværre valgte at slå nogle uheldige buer i træet. Men; hipstory var hurtig til at anerkende problemet og vi fik ombyttet. Vi er super glade for slutproduktet, som er virkelig flot og god kvalitet til prisen.
Super god kvalitet til billige penge.
Er super glad for mit nye sofabord
Er super glad for mit nye sofabord ! Det passer perfekt i min ‘nye’ stue 👌! Venlige mennesker i telefonen og et skønt bord.. 👏🏼Det køre bare
Skæve planker men fremragende kundeservice
Opdatering:
Blev ringet op af Simon til morges som lavede en reklamation på produktet efter at have set et par billeder, samt en forklaring på hvorfor et bord af og til kan være lidt skævt. Virkelig god kundeservice!
______________________________________________
Købte et bord lavet af 5 separate planker hos jer.
Inden levering gik jeg ind og læste hvad det krævede for at vedligeholde bordet, og der stod blot at det skulle stå på benene i min. 14 dage, og min. 28 dage inden det må tørres af med en klud.
Jeg fulgte vejledningen til punkt og prikke, men alle plankerne er blevet skæve efter de er tørret, jeg vil gætte på at det træ der er blevet brugt har haft en for høj træfugtighed.

Besvarelse fra Hipstory
Jeg har fået det flotteste sofabord
Jeg har fået det flotteste sofabord. Det ene ben er beskadiget, men selvom det er søndag og jeg lige har skrevet en sms om det, har jeg allerede fået besked på, at Hipstory sender et nyt ben. Endvidere har jeg fået svar på spørgsmål, som jeg har stillet. Jeg kan kun anbefale Hipstory både pga. produkterne, men bestemt også pga. service👍🏼👍🏼
klase hele vejen igennem lige fra…
klase hele vejen igennem lige fra bestillingen til levering.
verdensklasse servicce
Plankebord
3 uger fra bestilling til levering af det fineste plankebord.
Super service og information om levering og den bedste af slagsen med levering ved 2 friske og søde unge mennesker.
Professionelt firma som vi helt sikkert handler med igen 😊
Rigtig god kvalitet og service
Rigtig god kvalitet. Vi fik en service langt ud over det sædvanlige.
Kæmpe anbefaling herfra
Tak for mit skønne bord
Jeg har lige modtaget mit fede fede spisebord fra hipstory.
Wauw.bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra.
Kan kun opfordre til at gå ind og tjekke deres møbler ud.
super god service bestilt et for store…
super god service bestilt et for store bord men fik en god snakke med dem og får lavet den str der passer
Utrolig god service
Utrolig god service, hurtig respons på ændring af ønsker og nu har jeg et smukt spisebord, der opfylder alle mine ønsker. Kan anbefale hipstory til alle, der er på udkig efter møbler i flot design og i lækre materialer!