Jeg havde bestilt og betalt for en Mercedes Class E SW. Ved ankomst til Faro i Portugal, var der problemer... Hertz kunne ikke finde ud af noget, resultatet blev at jeg måtte leje en anden Merced... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Baseret på disse anmeldelser
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Kunne ikke være nemmere
Uproblematisk leje ,gælder både bil afhentning og returnering
Svindlere og forbrydere
Hertz Tenerife
Snyd og humbug. Svindlede og bedrageri.
Da forsikring ikke var gennem Hertz og bilen vi fik udleveret var fuld af buler og billederne utydelig mente de vi havde lavet en skramme som viikle havde lavet. Krævede 1000 kr og sagde de havde sendt en kvittering til mail hvilket ikke var korrekt.
Kunne ikke tale engelsk og ham der betjente os snyd inden for samme 5 minutter end anden kunde. Kom med et meget skrævt smil til kontorets
BRUG ALDRIG Hertz .
Tvungen ekstra betaling af bil
Jeg havde bestilt og betalt det fulde beløb af leje af bil hjemmefra. Da jeg ankommer til Hertz i San Fransisco lufthavn bliver jeg bedt om at betale 280$ ekstra for opgradering af bilen. Jeg bliver nægtet at vælge dette fra, og skal derfor betale det ekstra beløb som førnævnt, for at jeg kan få udleveret bilen.
Meget skuffet over Hertz. Ikke anbefalelsesværdigt firma
Gran Canaria
Gran Canaria
Fik ikke den bil jeg havde bestilt. Forudbetaling af fuld forsikring blev ikke accepteret Blev opkrævet 245 euro ekstra ( sagde det var depositum ) Har nu aldrig fået noget som helst tilbage Meget utroværdigt firma. Har betalt 2175kr hjemmefra samt 245 euro for en uges leje. Hold op jeg kunne have kørt meget i taxa for de penge
LEJ ALDRIG HOS HERTZ
Dejlig bil - fin service - lav pris
Hjemmefra Danmark bestilte jeg en bil til udlevering i Las Palmas lufthavn. Nemt at bestille og til billigste pris sammenlignet med andre. Eks. halv pris i forhold til det af rejseselskabet anbefalede. Fin service i lufthavnen. Blev gratis opgraderet til en højere bil (jeg er 1,94), og jeg fik oven i købet en helt ny bil udleveret (T Cross), som kørte virkelig fint. Ingen problemer med aflevering i lufthavnen 3 dage senere.
Forudbetalt lejebil nægtet pga dårlig betalingssystem
Havde bestil lejebil i Detroit lufthavn og har forudbetalt hele beløbet. Ved check-in beder de om reservation på mit kreditkort på 500$. Det accepteret jeg, men da Hertz vil trække beløbet på mit kreditkort uden brug af pinkode (bruger accept) kan transaktionen ikke gennemføres. Kl. 23:30 må jeg til fods, med bagage, forlade Hertz uden at have fået den bil jeg har bestilt eller fået pengene retur!!
Aldrig har jeg oplevet at blive snydt så meget!
Aldrig har jeg oplevet at blive snydt så groft. Havde lejet bil hjemmefra til vores tur til Florida, incl. forsikring - alt sammen betalt via 3. part. Da vi stod i lufthavnen krævede Hertz medarbejderen at vi tegnede en identisk forsikring for at udlevere bilen, han sagde at de ikke accepterede 3. parts forsikring. Det kostede os yderligere 300 USD. da jeg ringede og fulgte op med customer service i USA sagde de at det ikke havde den praksis, og bad mig ringe til Orlando Lufthavns branch for at få refunderet min forsikring. Dem har jeg så forsøgt at få fat i nu 30 gange, men omstilles hver gang til kundeservice der ikke kan hjælpe!!! Det er simpelthen snyd og bedrag! Ingen tvivl om at sælgere i deres udlejning får provision ved mersalg, men at lyve for at tvinge folk til at betale dobbelt er simpelthen for vildt - hvilken ussel forretningsmodel! I tillæg brød batteriet sammen på bilen den dag vi skulle hjem, det har de så trukket 3 dage ekstra for da de selv skulle hente bilen!!! Hvor lavt vil de synke, jeg kan klart anbefale alle at anvende andre udlejningsfirmaer. Jeg rejser meget og har aldrig oplevet noget som dette, værre service, og større bedrag skal man lede længe efter. Aldrig mere Hertz!
Trækker beløb på mit kort uden at jeg…
Trækker beløb på mit kort uden at jeg kan få oplyst hvad det omhandler.
Jeg har kontaktet dem på flere mails men høre ikke fra dem.
OBS!! plattet igen hertz og firefly
OBS!!! Hertz og Firefly er det samme firma (i hver tilfælde i Portugal)
Og som sædvanlig det samme svindel som altid med deres biludlejning, jeg gider ikke at komme med en lang udredning, i kan bare læse de andre anmeldelser her.
Men indtil videre er vi kommet til at betale
ca. 1000.00 Kr. ud over det aftalte beløb.
Jeg gider ikke at klage til dem da de er gennemgående uærlige i deres forretnings metoder.
Spørgsmålet er nu : findes der overhovedet et troværdigt biludlejnings firma???
Gennem Norwegian og Car Trawler lejet…
Gennem Norwegian og Car Trawler lejet og forudbetalt bil hos Hertz i Malaga. Hertz accepterede ikke de indgået aftaler med denne forretningsforbindelse,-var slet ikke interesseret i at se vores papir og forsikring fra Car Trawler. Jeg skulle underskrive 2 steder for udlevering af nøgler og depositum på en uoverskuelig mikroseddel. De oplyste intet om extra tilkøb eller betaling, men trak €370 at mit depositum for forsikring og gebyr som jeg i forvejen havde afregnet med Car Trawler. Personalet ved skranken hos Hertz havde en klar indøvet rutine i at misinformere og snyde deres kunder. Brug aldrig Hertz i Malaga
Aldrig mere HertzHos Hertz DK bestilte vi lejebil til…
Hos Hertz DK bestilte vi lejebil til vores ferie i Madrid, vi fik en fast pris (som blev betalt med det samme) incl. en bekræftet ekstra chauffør til vores datter. Vi tegnede en ekstra forsikring hos Tryg for hende, så hun også var dækket.
I Madrid fik vi ved afhentning af Hertz-bilen at vide, at de forhold, vi var blevet informeret om i DK, ikke gjaldt i Spanien på grund af højsæson.
For at få lejebilen udleveret, skulle vi betale 2.525 kr. til dækning af en ekstra chauffør og fuld forsikring, på trods af at vi oplyste, at vi var fuldt dækket af vores Masterkort og ekstra forsikring hos Tryg, samt ekstra chauffør bekræftet ved bestilling i DK. Hvis vi ikke underskrev papirerne, fik vi ikke bilen. Leveringsstedet var et skur på en parkeringsplads ved 40 grader.
Vi har udvekslet mails i næsten 2 måneder, men uden held.
Hertz er en international virksomhed og man skal derfor forvente, at de kender reglerne i de pågældende lande.
Kan så absolut ikke anbefale at bruge Hertz, trist da vi altid har været tro mod dem.
Uretmæssige gebyropkrævninger
Uretmæssige gebyropkrævninger. Vi oplevede bl.a. at blive efteropkrævet 185 euro, som ikke fremgik af bestillingen. Hertz er ikke hjælpsomme med at få refunderet beløbet, ligesom vi ikke kan få lov at tale i telefon med en ansat.
Leje af bil gennem dette firma anbefales IKKE og det bliver langt dyrere end forventet ved booking.
Bestilling nr. K08814290E2
Pisa lufthavn
At levere lejet bil uskadet
At levere lejet bil uskadet, og godkendt af Hertz, for så at få en faktura i efterkant på kr 5.000 for skade. Et firma, som man overhode ikke kan stole på👇
Uuh... dejligt nemt... nej....
Sad og kiggede på muligheder for at leje en bil en uges tid i Aarhus, så en reklame for Hertz der gerne ville gøre det billigt at leje en bil i sensommeren - fed... udfylder flere gange deres "hvornår vil du afhente og hvornår osv" - og søgeresultatet er så 3 gange i streg: Ring for tilbud.....
Hvorfor skal jeg udfylde alt muligt uden at få et tilbud og bare blive opfordret til at ringe?
Rimeligt åndssvagt at reklamere for billige sensommerpriser og så skal man alligevel ringe...
DOH! Som Homer Simpson ville exclamere....
Har aldrig i mit oplevet så dårlig service
Har aldrig i mit liv oplevet så dårlig service som hos Hertz i Malaga Lufthavn - brug dem aldrig.
Modtager en bil med skade på dækket og tager billeder af det som afleveres til dem som udleverede bilen og når bilen afleveres trækkes så lige, over 2 omgange, 673 Euro på mit kort. Jeg forsøger at kontakte dem gentagne gange men ingen respons - ingen mailer eller ringer tilbage.
Brug aldrig Hertz og var ked af at Helle Hollis ikke havde en bil hjemme da vi aldrig har udfordringer med dem uanset hvad der er sket, så er det mennesker man kan tale med - åbenbart ikke dem Hertz har ansat.
Rigtig god service
Rigtig god service, nem afhentning i lufthavnen i Budapest, derefter ferie i Rumænien, uden problemer og nem aflevering igen I Budapest. Flot, ren og ny bil. Kan helt sikkert anbefale at leje bil her.
Hertz ignorerede bookingen igennem…
Hertz ignorerede bookingen igennem Rentalcars og har nu krævet 185 euro i forsikring + 250 euro i depositum, hun/Hertz ville overhovedet ikke høre tale om det som er betalt igennem Rentalcars og vi fik ikke lov til 2 chauffører.
Hvad sker der? Det er jo verdenens dyreste billeje. Rentalcars Bookingnummer 759314307.
Ekstrem dårlig oplevelse og grotesk ‘kundeservice’
Ekstrem dårlig oplevelse. Ankom til Geneve lufthavn 19.30 med to små børn. Da vi skulle have udleveret den lejede og forudbetalte bil fik vi oplyst at de ikke ville godtage det visakort de ellers telefonisk havde bekræftet, at vi kunne bruge. Ganske rigtigt står det nederst (med meget små bogstaver) i bekræftelsen - men de havde dog oplyst noget andet på telefonen. De nægtede at udlevere en bil, ville ikke godtage andre end den person der stod på bestillingens kreditkort og bad os bare ringe til vores bank dagen efter - altså mente de vi kunne vente i lufthavnen hele natten med to små børn, den ene med handicap. De var uhjælpsomme, uforskammede og ekstremt nedladende. Han spurgte blandt andet om det var svært for mig at læse på skiltet…Vi fik til sidst allernådigst lov til at ændre navn på reservationen så vi kunne bruge min mands kreditkort og efter 1,5 time fik vi udleveret bilen.
En ting var problemet med kreditkortet, men den måde man blev mødt på og den manglende vilje til at prøve at løse problemet var helt grotesk!
Det er vildt at Hertz har råd til at give deres kunder så dårlig service… det er ihf sidste gang vi har lejet en bil hos Hertz!
Rent snydere
Jeg har bestilt en vare vogn i 4 dage men når jeg har fået udleveret bilen i kastrup lufthavn jeg fik udleveret bilen en halv time før aftalte tid og blev ikke informeret at jeg skal betale en extra dage for den halv time jeg synes de spile døm på folk men det er rent snydere og bilen skulle være fuld i brandsfot men det var 20 liter mindre i tanken og når jeg har afleveret jeg har fuldt den til nakken men alligvel jeg blev snydt for 301 kr extra fordi de sagde at bilen var ikke fuldt. Når jeg afleveret bilen det var klokken 10’45 men der var ikke nogen i stedet for at tjekke bilen så gav jeg kontoret besked om deisel fylning . Snydere og dårlige service lej ikke biler hos hertz
Fuldstænding umuligt at komme i kontakt…
Fuldstænding umuligt at komme i kontakt med dem.
Det tager 30 min at ringe igennem alle mulighederne på telefonen for at finde den vej man taler med en.
Efter have ventet en time har jeg opgivet.
De har sendt en fuldstændig uforståelig opgørelse.