Det eneste minus ved apoteket er lang kø, men personalet er super effektivt, så man kommer hurtigt til skranken! Tusinde tak til Mads fra Herlev Apotek, som reddede mit liv! Som insulinkrævende d... Se mere
Elendig betjening
Skulle hente medicin til min hund og der står på tjek ind tavlen ved håndkøb skal man gå til kasse 1 og 2 og der var ikke andre i kø efter mig alligevel bliver jeg bedt om at gå ned og scanne mit sygesikring meget højlydt foran alle andre i butikken hvorefter jeg så skal vente fordi der var kommet en anden ind i mellemtiden - havde en recept fra dyrlægen så de skulle slet ikke bruge mit cpr nummer
Kommer der aldrig mere !
De får en stjerne fordi man ikke kan…
De får en stjerne fordi man ikke kan give 0 stjerner. Min mor får doseret medicin fra apoteket og da jeg skulle hente det i dag var der ikke noget, fordi en af hendes piller er i restordre så nu skal min mor undvære hendes medicin i 2 dag. Det er hjertemedicin, mod blodpropper og smertestillende efter et brud i nakken. Det er under alt kritik
Dårlig service
Dårlig service. Trætte og ugidelige medarbejdere. Ejeren skal måske lige overveje og få ansat nogen med noget med mere energi og lidt smil på læben. Medmindre han selv er træt af livet… hvilket godt kunne tyde lidt på det for det er næsten alle ansatte der virker til at være i dårligt humør..
Det er en ubehagelig medarbejde
Det er en ubehagelig medarbejde. Ikke allesammen men kun en mand som virker og behagelig og bliver irriteret hvis man spørger ham om information
Købte nikotintyggegummi og opdagede efterfølgende kort tid til udløbsdato. Fik den byttet uden problemer og med stor venlighed.
Arrogance og manglende kundeservice
Skulle købe dyr medicin på recept. Forkert rådgivning af apoteker gjorde medicin ubrugelig. Efterfølgende kontakt til apotek ejer blev mødt med usædvanlig arrogance og manglende kundeservice hvor apoteker på ingen måde tager ansvar.
Jeg har sat mine ben i denne forretning for sidste gang og vil anbefale alle at vælge et mere professionelt apotek.
Dårlig stil!
Havde en recept på medicin på for meget mavesyre. På recepten stod der “kapsler”. Da jeg kommer hjem fandt jeg ud af at de i stedet havde udleveret tabletter, som jeg ikke kan bruge.
Dagen efter går jeg tilbage til apoteket med den uåbnede pakning, og beder om at få dem ombyttet til kapsler. Det kan ikke lade sig gøre.
Jeg ringer herefter til apotekeren himself, og får samme besked. Han siger at når jeg har bedt om det billigste, så må jeg acceptere tabletter. Sagen er bare at jeg hverken har bedt om, eller er blevet spurgt om jeg ville have det billigste produkt.
Medicin for kr 449,15,- lige til at kassere.
Jeg har lagt mange penge hos apoteket i tidens løb, men det er slut. Har nu skiftet til konkurrenten i stedet.
Jeg var uden for en meget ubehalig…
Jeg var uden for en meget ubehalig oplevelse idag og fik ingen undskyldning og de behandlet mig som kriminel
Dårlig opførsel og manglende information
Jeg skulle have noget hostestillende i håndkøb til min kæreste. Farmakonomen spørger om det er til mig selv, hvortil jeg svarer: "nej, det er til min kæreste". Farmakonomen kigger på mig og spørger: "en voksen" . "Ja" siger jeg, mens jeg undrer mig over hans spørgsmål.
Farmakonomen fortæller, der er en lille smule alkohol i det hostestiillende medicin, men fortæller ikke, at det har advarselstrekant, hvilket jeg selv finder ud af, da jeg kommer hjem. Ellers noget, de altid skal oplyse om. Utrolig dårlig betjening. Sidste gang, jeg har sat mine ben dér.
Dårlig service
Var på Hjortespringvej apotek den 10-10-24 kl.1021, der var en til at ekspedere var enorm langsom stod i kø 12 min og da jeg fik udleveret mine piller spurgte jeg om jeg kunne få et glas vand da jeg skulle tage piller med det samme, det kunne jeg ikke for de havde ingen plastikkrus , så dårlig service
Enormt dårlig kundebetjening
Enormt dårlig kundebetjening. Uprofessionel behandling af kunderne, og en arrogant tone er hvad man altid kan forvente når man henter medecin/håndkøb på Herlev apotek. Med alle disse dårlige anmeldelser kunne der eventuelt overvejes fra ledelsen af, at sende medarbejderne på et kundeservice forløb.
Nedladende behandling vedr vaccination
Nedladende behandling vedr vaccination. Gik udenfor og ventede som man skal..fik at vide du bliver hentet ind om lidt. 15 min senere kom jeg til at ringe på klokken ved døren..tænkte at det måske var det jeg skulle have gjort. Døren gik op, herren fra før lukkede op. Ja ? sagde han irriteret. Jeg fik fremstammet mit ærinde. Så pegede han blot på sedlen på døren og på ordet VENT. Så smækkede han døren i. Jeg gik så på Ugleapoteket,fik min vaccination og en meget venlig behandling. En helt anderledes oplevelse .
Respektløs optræden
Da jeg i går besluttede at skrive en anmeldelse af Herlev Apotek tænkte jeg først, at jeg nok ville blive den første der skrev en. For hvem kunne interessere sig for et apotek - som forbruger. Men jeg skal da love for at jeg har taget fejl - nu hvor jeg ser de øvrige anmeldelser af stedet.
Min kedelige oplevelse var åbenbart ingen undtagelse for det pågældende apotek.
Jeg var kun på Herlev Apotek for at få en influenzavaccination og jeg havde bestilt tid til kl. 14.30 i går. Jeg kom til at vente 40 minutter, for apotekeren så helt bort fra tidsbestillinger og tog blot folk ind til vaccination fra den kø der var blevet dannet i butikken.
Konkret havde det ret stor betydning for mig at blive sprunget over så mange gange. Men helt generelt: Hvorfor i alverden ikke bare respektere folks tid og vaccinere ud fra tidsbestillingerne? Og bliver der så lidt tid til overs, så kan man da ta en eller to fra den spontane kø?
Helt generelt gav apotekeren ret dårlig og usikker vejledning, så jeg kommer aldrig i den butik igen. Utroligt amatøragtig optræden. Har han og personalet mon den fornødne uddannelse?
Forsøgte at hente min medicin men…
Forsøgte at hente min medicin men apotekeren var mere fokuseret på hvordan jeg havde parkeret på hans fortov foran butikken end at ekspedere hans kunder som der iøvrigt stod i kø.
Jeg bad ham passe sig selv to gange hvor jeg, til sidst i frustration, gik over til hans konkurrent på den anden side af vejen. De formåede at sende mig ud af butikken med varerne i hånden på under få minutter.
Der tillod Svenn sig så at diskutere videre udenfor med min kone der sad i bilen.
Det kunne have været løst så hurtigt hvis ikke Svenn skulle stå og måle penis længde med kunderne, og diskutere sit uddannelsesniveau som farmaceut med kunderne.
Flot håndtering af kunder der kommer og ligger penge i din butik.
Det var sidste gang jeg forsøgte at købe noget hos dem.
Deres “service” er under al kritik
Deres “service” er under al kritik ! Eller den er ikke eksisterende. Et stort rod. Købt insulin sprøjte til 1300 kr som ikke vil udløses. Først
Ringede jeg og spurgte hvordan jeg skulle forholde mig og de sagde du kommer bare her ned, da jeg kom var der ingen hjælp at hente, det kunne de ikke gøre noget ved den skulle sendes til reklamation så jeg må købe en ny portion til 1300 kr..
Efter en uge har jeg stadig intet hørt manden der tog telefonen kunne ikke finde mig og sagde jeg skulle ringe dagen efter klokken 9 for der kommer og henter hende der har med reklamationer gøre, ringer som aftalt og få nu besked på at hun er der først torsdag og det er en fejl det han har sagt, men jeg skal nok ikke forvente at få et svar alligevel for man kan ikke rykke efter efter en uge? Manden jeg talte med dagen før forsøgt at lede efter mig og det kunne han slet ikke… så umiddelbart ved jeg slet ikke om jeg er i deres system. Damen jeg talte med var fuldstændig iskold og total ligeglad. Sjældent har jeg oplevet at man er så ligeglad og vi taler her om sundhed og penge mange penge!
Utrolig arrogant apoteker
Utrolig arrogant apoteker!
Tror han skal tage sig et kursus anno 2021 i kundeservice.
Personalet er sure og taler ned til…
Personalet er sure og taler ned til kunderne.
Sidste gang jeg bruger det sted
Altid super service.
Super sejt og dygtigt personale!
Tusinde tak til Mads fra Herlev Apotek, som reddede mit liv!
Som insulinkrævende diabetespatient er det kritisk, når man ikke har mere insulin. Jeg var løbet tør for medicin, men da jeg er med i et forskningsprojekt på Rigshospitalet, har jeg ikke mit nye præparat (Fiasp) på recept. Mads var klar på opgaven, og ringede til alverdens fagfolk for at skaffe mig den rigtige tilladelse til min livsvigtige medicin! Tak for dig!
Som regel langsom betjening
Som regel langsom betjening - altid mange mennesker og få ekspedienter.
Specielt chefen, virker altid som om han hader sit arbejde. Sur og nedladende.