Fik udleveret forkert medikament
Fik udleveret forkert medikament. Efterfølgende forsøge personalet at sige at det kunne være min egen fejl.
De har ikke altid den receptmedicin jeg skal have på lager.
De har ikke altid den receptmedicin jeg skal have på lager.
De sover i timen
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse på Holte Apotek. Jeg gik ind for at købe en næseskyl starterkit, men medarbejderen udleverede i stedet en refill, som man jo slet ikke kan bruge uden selve startpakken. Da jeg kom tilbage for at bytte den, nægtede de at tage den retur selvom fejlen helt klart lå hos dem. I stedet for at tage ansvar, kom en kortklippet kvinde hen og begyndte at sælge mig startpakken oveni, som om det hele bare handlede om at presse endnu flere varer ned i kurven. Ikke én gang fik jeg en undskyldning for fejlen kun et smil og et salgsforsøg. Det siger alt om, hvordan dette apotek drives. Det her sted handler ikke om sundhed eller faglighed det handler om at sælge, sælge og sælge. Jeg følte mig snydt og dårligt behandlet, og jeg kommer aldrig tilbage igen. Som om det ikke var nok, så er deres priser væsentligt højere end på andre apoteker. Man betaler overpris for dårlig service og inkompetence.
Undgå Holte Apotek. Der findes heldigvis bedre og mere professionelle alternativer i området.
Nok det mærkeligste apotek man kan komme på, kan det overhovedet kaldes et apotek længere. Personalet egner sig ikke til, at kommunikere med ældre mennesker. De fleste er forvirret og ved ikke noget om medicinen de udleverer.
Min bror får stærk medicin og kommer også tit, men Hans medicin er der aldrig og de har altid undskyldninger på hvorfor de ikke har det. Apotekeren har vi snakket med men han burde flytte ud på landet i stedet. Han passer ikke ind i Holte! Den gamle var meget bedre.
Vil helst give 0 stjerner. Håber virkelig at Holte apotek snart bliver “normal” igen. Meget frustrerende betjening fra en ultra forvirret medarbejder. Han farer rundt som en galning. Man når dårlig nok at snakke færdig inden han løber frem og tilbage. Meget underlig mand. Både i forhold til hans forklaringer og forvirringer. Min mor er kunde hos dem og kan ikke snakke dansk, men manden snakker så hurtigt at jeg heller ikke forstår ham. Hvorfor ansætter de folk som ham til at ekspederer gamle mennesker. Vil altid undgå at komme fra nu af. Vil helt klar skåne mine omgivelser med at komme der også
Har tidligere og siden ‘85 benyttet Holte Apotek. Men efter ny ejer er kommet er der kommet en helt anden betjening og service som ikke opleves særlig betryggende og professionel. Personalet ekspederer med en uinteresseret og ikke-kunde minded fremtoning. Atmosfæren er utiltalende.
Har besluttet at jeg har været der for sidste gang. Mega ærgerligt.
Jeg har før benyttet et andet apotek som mit primære.
Nu er det blevet Holte jeg helst benytter. Altid venlig, hjælpsom og kompetent personale.
Har været her før når jeg handlet i Holte .
Kundebehandling var ok . Nu med ny ejer rigtig venlig , kompetent og effektiv.
Vil fremover køber min medicin her.
Kan anbefales.
Spar dig selv for en dårlig oplevelse.
Forløbet kort:
Jeg skriver en mail for at bestille medicin ( ganske som jeg har gjort mange gange før - de ligger ikke inde med den slags medicin)
Jeg får en mail retur der fortæller at jeg ikke har en recept på medicinen. Det passer ikke - det har jeg ( senere verificeret på et andet apotek). Jeg svarer så, at jeg ikke ved hvor de har deres informationer fra, for iflg. min kilde ( den samme som deres) er der en gyldig recept. Herefter forklarer jeg at jeg har handlet denne medicin i mange år efterhånden - og da jeg stadig ikke har fået noget at vide om de vil bestille den eller ej , skriver jeg så, at så må jeg skaffe min medicin andetsteds. Herefter får jeg en retur-mail som jeg tolker som en F***dig-mail og det bliver jeg ret vred over og beslutter at besøge apoteket og konfrontere chefen .
På apoteket: Imidlertid er chefen på ferie og kvinden som har fået lov at agere chef istedet viser med al tydelighed at hun bestemt ikke ser nogen fejl begået af dem. Hele krops sproget og attituden viste ingen tegn på imødekommenhed overhovedet og udsigten til endnu en mistet kunde betød tilsyneladende intet.
Sådan en behandling og sådan butiks-moral har jeg ikke lyst til at være en del af.
Selv synes "chefen" at de havde givet mig en servicemeddelelse, men sagen var, at det var forkert - der var en recept! Og det blev der ikke overhovedet ikke lyttet til da jeg påpegede det.
Derfor : Spar dig selv for en dårlig oplevelse
Uhyggelig dårlig kundeoplevelse. Min læge havde anbefalet mig at få en medicin rejseseddel/pas på apoteket da jeg skal til USA for en behandling som ikke er mulig i Danmark. Inden da skal jeg på forlænget weekend til Mallorca. Spørger venligt til mulighed for et medicin pas og nævner min tur til USA. Jeg får vredt og surt at vide at det ikke kan lade sig gøre da det kun laves inden for Schengen område. Beder så om en til Schengen området hvorefter ekspedienten med høj stemmeføring anklager mig for at lyve og siger hun ikke vil lave den!!! Selv efter at have vist min rejsebooking på telefonen var der en høj og mistænksom stemmeføring “hvorfor løj du og sagde at du skulle til USA og ikke Mallorca”. Droppede helt at gå videre med bestilling grundet den højst ubehagelige opførsel. Sætter aldrig mine ben der igen. Efterfølgende mødte jeg et par som havde stået i kø og som sagde at det var den mest ubehøvlede opførsel de længe havde oplevet og mente at ekspedienten måtte have fået benet forkert ud af sengen den dag. De ville heller ikke sætte deres ben der igen.
Næsten hver gang jeg er der - har de ikke medicinen hjemme, men kan bestilles til næste dag.
Ok, nu kan det være den slags medicin jeg får som er specielt?.
Men når jeg har været der er der altid adskillige kunder som får samme besked. Jeg spurgte efter nogle P-piller (Yana) til en bekendt - desværre dem har vi ikke på lager - men kan bestille dem.
Hvorfor har de ikke de simpleste ting hjemme.
Det er sidste gang jeg har haft kontakt med Holte Apotek. Havde modtaget et kontoudtog med girokort kr 158 at betale. Ved opringning til apoteket idag får jeg at vide at der ikke skyldes noget. De stakkels ældre mennesker der får samme behandling men ikke får ringet ...... Dårlig oplevelse