GSR Teknik ApS Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi havde besøg af Casper, der skulle lovliggøre en masse installationer i vores gamle hus. Casper har været ovenud professionel og hjælpsom og har lavet en masse gode løsninger, som vi selv aldrig var... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg havde en god oplevelse med GSR Teknik! De skulle installere en ny stikkontakt bag min ovn, og arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Efter installationen opdagede jeg desværre, at ovnen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I forbindelse med nedrivning af gammelt køkken og opsætning af nyt, havde vi besøg af Thomas to gange ifm med afmontering af hårde hvidevarer og ugen efter tilslutning af nye, samt fastgørelse af sti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har flere gange anvendt GSR teknik til at udføre el-arbejde i forbindelse med total renovering og andre opgaver. Vi har bl.a. fået lavet komplet nyt el. GSR teknik har altid været de b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektriker
  2. Elinstallatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autoriserede el-installationer. Små og mellemstore totalentrepriser, med el-installationer som hovedfag.

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Præcis, venlig, fokuseret og til en god pris…

I forbindelse med nedrivning af gammelt køkken og opsætning af nyt, havde vi besøg af Thomas to gange ifm med afmontering af hårde hvidevarer og ugen efter tilslutning af nye, samt fastgørelse af stikkontakter.
Begge gange kom Thomas præcist og var meget venlig og arbejdede fokuseret og leverede et fint stykke arbejde. Og til en pris under, hvad vi havde budgetteret med. Vi vil helt klart benytte firmaet igen.

10. juni 2022

Besvarelse fra GSR Teknik ApS

Hej Christian, Mange tak for din anbefaling :). Jeg sørger for at Thomas får rosen - som fortjent!

(GSR-Teamet)

Hurtig aftale

Hurtig aftale, super flink installatør, meget tilfredsstillende løsning og fornuftig pris.

23. februar 2022

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg roser mit team fra dig!

Jeg kan varmt anbefale GSR Teknik

Jeg kan varmt anbefale GSR Teknik. Jeg har oplevet ærlighed og en hurtig service.

5. februar 2022

Hej Isak,

Mange tak for din anmeldelse/anbefaling!

Venlig elektriker - ingen dikkedarer

Venlig elektriker - god kommunikation omkring det aftalte tidspunkt mv. Prisen var fornuftig (og vi havde endda ikke aftalt pris på forhånd) og opgaven blev løst rigtig fint uden dikkedarer. Og det blev løst på den halve tid af hvad jeg havde regnet med!

28. oktober 2021

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse - Jeg lader rosen gå videre til mit team!

Og er glad for din positive overraskelse, omkring arbejde, der til tider er svært at prissætte på forhånd.!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Godt arbejde og det første gang jeg har…

Godt arbejde og det første gang jeg har oplevet at blive ringet op og spurgt om han måtte komme før aftalt tid - kan klart anbefales.

17. september 2021

Hej Eric,

Tak for din anmeldelse - Jeg lader rosen gå videre til min montør!

Spots i badeværelse

Jeg ringede onsdag for at få guidens og pris på at få lavet et par spots i mit badeværelse. Jeg kom hurtigt igennem og fik en ca. pris.
Lidt senere skrev jeg en mail med et opfølgende spørgsmål, som også blev besvaret hurtigt og med forslag til at få det lavet allerede dagen efter (WAUW)!!!
Torsdag ringede elektrikeren Mathias og sagde at han kunne sagtens komme lidt før tid, og det passede perfekt hos mig. Han var hurtig, dygtig og god til at forklare processen for mig som kunde.
Jeg er SUPER tilfreds med min oplevelse og GSR-Teknik, og vil klart bruge dem igen og anbefale dem til andre 💪🏻😃
Ps. Prisen var også super god, og blev ikke højere end første ca. pris som var givet 👍🏻

10. september 2021

Hej Nicolai,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg sørger for at rosen går videre til Mathias :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

GSR teknik har nu ordnet alle mine…

GSR teknik har nu ordnet alle mine gamle stikkontakter og min eltavle, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er forbløffende billige, hurtige, ultimativt servicemindede og overholder absolut alle aftaler.
De er virkelig lette at komme i kontakt, super gode i kommunikationen, kommer til tiden hver gang og al arbejde er af høj kvalitet.
Særlig tak til Mathias der helt uden sammenligning er den dygtigste elektriker jeg nogen sinde har mødt, og desuden også er et virkelig behageligt selskab.
GSR teknik sikrer på alle måder at man føler sig tryg ved at arbejdet bliver udført til perfektion.

7. september 2021

Hej NK,

Mange tak for din anmeldelse!

Jeg sørger for at rosen går videre til Mathias :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har flere gange anvendt GSR teknik…

GSR teknik har altid været de biligste af de tilbud vi har hentet hjem.

Samtidigt er GSR teknik meget profesionelle:
- De er tydlige i kommunikation og aftaler
- De er nemme at komme i kontakt
- De er transparente i deres afregning
- De kommer til tiden og har altid overholdt deres aftaler.
- De er meget hurtige
- Deres arbejde er super kvalitet og altid efter bogen

Kæmpe stor anbefaling her fra os.

13. august 2021

Hej Tue,

Mange tak for jeres anmeldelse!

Jeg sørger for kage og ros, på bordet, til hele holdet :)

Virkelig dygtige og effektive

Vi valgte at booke GSR Teknik til en opgave med at udskifte gamle spots, rykke kontakter ud i væggen og alt andet el der skulle laves på vores nye hus.

De var både hurtige med at afgive pris og udførte et virkelig godt stykke arbejde og overholdt alle aftaler.

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger herfra, og det er bestemt ikke sidste gang vi ringer til GSR Teknik :)

12. marts 2021

Hej Maria,

Mange tak for jeres anmeldelse :)

GSR Teknik, Teamet

Ny eltavle

Super professionnelle, hurtige, arbejdssomme og dygtige.
Overholder tid og pris.
Arbejde udført: ny eltavle + småt arbejde i kælder.

7. marts 2021

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

500 kr for en stikkontakt med jord uden afbryder. Det er røveri. Hold jer langt væk fra dette firma.

500 kr. For en stikkontakt med jord og uden afbryder. Det er røveri. Hold jer langt væk fra dette firma.

6. marts 2021

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse!

Det er selvfølgelig en super ærgelig anmeldelse at modtage, da vi føler det giver et forringet billede af os og vores service.

Det er korrekt at du fik en mundtlig pris på 1200,- for installation af en stikkontakt fremført til din nye opvaskemaskine.
På stedet, bestilte du yderligere en stikkontakt og et HPFI relæ, som du fik oplyst prisen på inden arbejdet blev udført. Derfor din endelige slutfaktura på 1.500,- + moms (1.875,- inkl.moms).

Det er tydeligt at du synes den pris er enorm urimelig.

Men vi håber at dem som måtte læse dette svar - Kan se at vores pris for en ny installation i køkken, til to stikkontakter og et nyt HPFI-relæ, inklusiv arbejdsløn, materiale og lovpligtig KLS rapport er yderst konkurrencedygtigt.

Mvh. Teamet hos GSR-Teknik.dk

Super service

De var så søde at guide mig på telefonen til at skifte og teste sikringer, efter YouTube havde fejlet mig. For at sikre at der var behov for at sende en elektriker ud. Super service og nummeret er allerede gemt til næste gang.

15. juni 2020

Hej Sasha,

Mange tak for din anmeldelse/anbefaling!

Du skal være velkommen til at ringe igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det eneste sted du behøver at ringe, hvis du har problemer med El

Let at få fat i... Hurtige med et tilbud... Hurtig til at finde en dag, som også passer dig...

4 mand kom, de rode en del mens de arbejde, men da de var gået kunne man ikke se at de havde været der.. Lokalet var klar til at jeg kunne undervice..

Super flinke medarbejde, humor og professionelle

Kan helt klart anbefale GSR Teknik ApS og ved at når jeg skal have lavet noget med, så er det dem jeg kontakter.

12. juni 2020

Hej Kim,

Mange tak for anmeldelsen/anbefaling!

Jeg lader rosen gå videre til gutterne!

Og tillykke med køreskolen!

Tøv ikke - brug GSR Teknik - de er bare super gode og pålidelige

Jeg har kun ros tilovers for Stefan. Han forstår at kommunikere i øjenhøjde og løser opgaverne spot-on.
Jeg har fået lavet en del: ny el-tavle, nye stikkontakter, etablering af nyt el i køkken og nye spot i køkken og på badeværelse. Alt er løst tilfredsstillende og jeg giver GSR Teknik mine bedste anbefalinger.
Jeg vil gerne fremhæve, at når der er aftalt et mødetidspunkt, så overholdes det - det sker bestemt ikke hos alle håndværkere - og så også ros til jeres lærling Mathias - han er så behagelig og også dygtig.

1. juni 2020

Hej SH,

Mange tak for din anmeldelse/anbefaling :)

Jeg lader rosen, gå videre til holdet og til Mathias :)

Mange hilsner
Www. GSR-Teknik.dk

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!

T kom ud til tiden (spot on!), gjorde sit arbejde og var en behagelig oplevelse.
Man frygter altid det værste, da man høre nogle grufulde historier en gang i mellem...

Ville uden at tøve bruge GSR igen! 5/5

18. maj 2020

Besvarelse fra GSR Teknik ApS

Hej Ulrik, mange tak for anmeldelsen!

Jeg lader rosen gå videre til min montør, Thomas. Som du havde besøg af i dag!

Flinke og dygtige elektrikere

Flinke og dygtige elektrikere, opgaven blev løst lige som den skulle. Tak.

17. maj 2020

Hej Tessie,

Rigtig mange tak for jeres anmeldelse :)

Stefan og Teamet

Effektivt besøg

Effektivt besøg, hurtig fejlfinding og pragmatisk løsning.
Mit foretrukne valg og bedste anbefaling👍

8. maj 2020

Hej Flemming,

Mange tak for din anmeldelse :)

God weekend!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.