GSR Teknik ApS Anmeldelser 67

4,5

I forbindelse med nedrivning af gammelt køkken og opsætning af nyt, havde vi besøg af Thomas to gange ifm med afmontering af hårde hvidevarer og ugen efter tilslutning af nye, samt fastgørelse af sti... Se mere

Vi har flere gange anvendt GSR teknik til at udføre el-arbejde i forbindelse med total renovering og andre opgaver. Vi har bl.a. fået lavet komplet nyt el. GSR teknik har altid været de b... Se mere

1. Elektriker
  2. Elinstallatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Autoriserede el-installationer. Små og mellemstore totalentrepriser, med el-installationer som hovedfag.

4,5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Punktlige og fagligt dygtige elektrikere

Vi havde besøg af Casper, der skulle lovliggøre en masse installationer i vores gamle hus. Casper har været ovenud professionel og hjælpsom og har lavet en masse gode løsninger, som vi selv aldrig var kommet på. Her er der tale om nogle elektrikere, der går op i deres faglighed, og dyrt var det heller ikke. Jeg kan klart anbefale GSR Teknik.

18. maj 2026

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldese!

Jeg sørger for at Casper får dine ord med på vejen.

Rigtig god weekend og god pinse.

www.GSR-Teknik.dk

Har fået lavet en hel lejlighed

Har fået lavet en hel lejlighed, hvor vi fik trukket alt strøm om, og fræset det ind i væggen.

Vi er super tilfredse med den gode service og hurtigt arbejde - stor anbefaling i alle der står i et renoveringsprojekt, eller som skal have lavet noget mindre.

12. januar 2026

Vi fik lavet en ny eltavle her i…

Vi fik lavet en ny eltavle her i starten af året, og hele forløbet var meget professionelt. God rådgivning, pænt og grundigt arbejde samt overholdelse af aftaler og tidsplan. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og installationen fungerer perfekt. Kan varmt anbefales.

2. januar 2026

Liberale med timeforbruget

Opdatering: Jeg kontaktede GSR Teknik igen, og fik krediteret en halv time på min regning. Et lille plaster på såret som stadig ikke får regningen til at stå mål med det udførte arbejde. Men det er da bedre end ingenting.

---

Kontakte GSR Teknik, da jeg så en af deres vogne holde på min gade flere gange. Jeg fik da også at vide at de havde en montør der boede i min ejendom. Jeg valgte dem netop på den baggrund at jeg så ville kunne slippe for alt for meget kørsel. På dagen viste det sig imidlertid at montøren skulle køre til Kastrup for at hente værktøj, og tilbage igen. Derudover skulle han ud og køre igen for at hente de to indmuringsdåser de skulle bruge til opgaven. Dette på trods af at opgavens omfang var kendt på forhånd. Måske kunne man have sparet i hvert fald én af de meget dyre køreture? Senere skulle en anden slutmontør ud og sætte stikkontakterne op. Det tog 10 minutter og der blev faktureret en time, på trods af at vi havde fået at vide at der blev afregnet pr. halve time. Summa summarum er at vi har givet lige omkring 4400 kr. for at få opsat en stikkontakt og et lampeudtag i væg, lige ved siden af eksisterende strøm. Det skal siges at jeg selv har opmuret, malet osv. Så det er bare at stille to kabler ind i væggen og fiksere dem. Lampeudtaget havde jeg også selv købt, så materialeomkostningerne var nærmest ikke eksisterende.
Til sammenligning betalte jeg hos en anden lokal elektriker 2600 kr. for at få flyttet en stikkontakt dobbelt så langt. Og det var inklusiv at han opmurede og gjorde det pænt.
Desuden sidder min stikkontakt ikke i vater, hvilket lidt er en skam prisen taget i betragtning.
Så min oplevelse er at GSR er desværre ikke den bedste.

7. januar 2026

Jeg havde en god oplevelse med GSR…

Jeg havde en god oplevelse med GSR Teknik! De skulle installere en ny stikkontakt bag min ovn, og arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Efter installationen opdagede jeg desværre, at ovnen ikke kunne rykkes på plads på grund af den nye stikkontakt. Jeg kontaktede GSR Teknik, og de kom allerede samme uge og løste problemet – helt uden ekstra beregning.

Jeg sætter også stor pris på, at de ryddede op efter sig selv og efterlod alt pænt og ordentligt.

5. september 2024

Hej Frederik,

Mange tak for din anbefaling og ros - jeg lader den gå videre til drengene på kontoret. Og godt at vi kunne løse det, i en travl tid!

Glædelig jul!

Professionelt arbejde, god betjening.

Havde en mindre el opgave der skulle løses, og valgte GSR Teknik ApS.
Fik først et tilbud, samt gode råd til løsning af opgaven.
Fik arbejdet udført, og det blev gjort meget fint.
5 stjerner for veludført arbejde.
Kan på det varmeste anbefale GSR Teknik ApS

6. juni 2024

Rigtig god oplevelse med GSR temaet

Jeg har fået lavet helt ny el i min gamle københavner lejlighed samtidig med øvrig renovering og GSR-teamet har været punktlige og servicemindede. To gange har de hjulpet med top hurtig respons, så resten af renoveringen kunne forsætte og jeg kunne flytte tilbage i lejligheden. Så alt i alt en rigtig god oplevelse og en stor anbefaling fra mig :)

1. marts 2024

Hej Anna,

Mange tak for din anmeldelse! :)

Jeg sørger for at hele teamet får din ros!

Venlige og høflige men…

Venlige og høflige men har for travlt (er hurtig ude af døren igen)
Vi savnede faglig rådgivning og overblik.
Vores kælder projekt er endt med at blive dobbelt så dyrt pga manglende gennemtænkte løsninger og vi har derfor været nød til at hive en ny elektrikker ind, selv om opgaven var el i hele kælderen.
Vi kan derfor ikke anbefale GSR.

Nu kan man ikke svare direkte på jeres svar, så det kommer her istedet for.
Hvor er det trist at jeres svar på det jeg skriver er, at vi undervejs blev registrerede som dårlige betalere og det var derfor i ikke ville lave mere hos os.
Det handlede om helt andre ting og i ændrede facon og ville ikke svare på de spørgsmål vi havde og man kunne ikke ringe jer op pga sygdom.
Som fagperson bør man ikke lave fejl, være på forkant med kunden og kunne informere om at der i et tilbud eks ikke er indtænkt lys i et bryggers, gang mm.
Vi betalte i første omgang ikke, fordi vi havde et tilbud hvor der var beskrevet noget andet end det vi fik udført, det informerede jeg jer om.
Senere da vi fik ny elektrikker på fandt de fejl på det i havde udført og derfor kontaktede jeg jer igen.
Der har været rigtig mange ting som er sjusket lavet hvor tømrer/elektrikker/murer har undret sig og har måtte bruge tid på at rette op på mærkelige løsninger.
Det var generelt svært at komme i dialog med jer pga sygdom.
I skulle da hellere tage imod den kritik i får og ikke lægge det over på andre el lave en drejning som hedder at det er fordi vi var dårlige betalere.
Det er vores oplevelse, at i har været rigtig dårlige til at tage imod kritik i har fået.

Det var vores oplevelse af forløbet, vi er blevet klogere på håndværkerbranchen.

God dag også til jer

8. november 2023

Hej Anne Dorte,

Tak for jeres tid og anmeldelse.

Det var bestemt et dårligt match - mellem jer, hovedentreprenøren, arkitekten og os.

I var i første omgang yderst tilfredse og ville have os til at lave mere hos jer, uden om hovedentreprenøren.

Men vi valgte i sidste ende at takke nej til at udføre yderligere arbejde, da i undervejs blev registreret som værende dårlige betalere i vores system.

Vi håber i er kommet fint i mål, med jeres ekstra ting gennem den nye installatør og ønsker jer en rigtig god dag.!

Teamet

Tak for regningen

Tak for regningen, den betaler jeg med glæde😀
Det var virkelig en sød elektriker der kom ud og lavede et stik for mig, aldrig har jeg oplevet så meget høflighed og respekt for mit hjem, han tog sgu skoene af uden at jeg havde bedt ham om det.
Jeg ved jo at sikkerhedssko er et most, så jeg kunne aldrig opfordre til at tage skoene af, god stil👍🏼
Jeg vil til enhver tid anbefale jer og bruge jer fremadrettet, kan jeg få elektrikerens navn.
Hils ham mange gange og sige tak for en god oplevelse🌺🇩🇰

Heidi Jensen

5. oktober 2023

Fik tildelt firmaet via mit el selskab…

Fik tildelt firmaet via mit el selskab i forbindelse med ny ladestander. Det er et virkeligt punktligt firma med kvaliteten i orden. Jeg havde nogle rettelser efter arbejdet, som jeg måske ikke var helt klar i mælet omkring, og det blev løst på selve dagen (bor tæt på firmaet). Vil helt klart anbefale dem, og jeg kommer til at benytte dem igen. Stefan er bare en stjerne.

22. august 2023

Hej Patrick!

Mange tak for din anmeldelse! :)

Rigtig god dag!

mvh.
Stefan

Min første oplevelse med Bjørn fra…

Min første oplevelse med Bjørn fra GSR-teknik var god. Derfor bad jeg ham om, at give mig et løst overslag, på en ny opgave. Efter noget betænkningstid, kontaktede jeg ham via sms, for at få sat gang i den nye opgave. Jeg hørte ikke fra ham, hvorfor jeg ringede ham op. Han sagde, at han efterfølgende ville kontakte mig på telefon, hvilket aldrig er sket. Så nu har jeg forsøgt, at få ham til at hjælpe mig 2 gange, uden held. Anstændig opførsel ville være, at melde klart ud, istedet for blot at ignorere sine kunder.

2. august 2023

Hej Lars,

Tak for din besked
(Og triste anmeldelse).

Jeg er ikke bekendt med din sag her i huset - Og Bjørn er desværre på sommerferie for tiden.

Hvis din opgave ikke er løst, vil jeg meget gerne hjælpe den i hus.

Du kan fange mig direkte på mail her:
SNM@GSR-Teknik.dk

Eller finde mine oplysninger nemt, inde på vores hjemmeside.

Www.GSR-Teknik.dk

Beklager på husets vegne, hvis du er blevet eller føler dig overset.
Det retter jeg gerne op på.

Stefan

Flink elektriker der kom til tiden og…

Flink elektriker der kom til tiden og hurtigt ordnede min stikkontakt. Prisen var desuden yderst rimelig.

Firmaet kan anbefales

12. juli 2023

Hej Maibrit,

Mange tak for din anmeldelse/anbefaling.!

Jeg lader rosen gå videre til mit team :)

Www.GSR-Teknik.dk

5 stjerner 🌟

Vi har lige haft besøg af Thomas og Victor. Vi fik en super service. Kompetencerne var helt i top og vi kan med garanti anbefale dette firma til andre.

26. juli 2023

Hej med jer :)

Rigtig mange tak for jeres, anbefaling.!

Jeg sørger for at rosen går videre til Thomas og Victor :)

www.GSR-Teknik.dk

Jeg er mega tilfreds med GSR teknik!

Jeg er mega tilfreds med GSR teknik!! Jeg har haft besøg af Mathias - og han er så dygtig og ordentlig. Han ordner småting undervejs, og det er en detalje der er værdsat. Ovenikøbet følger han opgaverne til dørs. Tak Mathias for god service og hjælp.

18. juli 2023

Meget professionelle og venlige…

Meget professionelle og venlige elektrikere. Opgaven blev udført til den i forvejen aftalte pris og der har hele vejen igennem været god kommunikation ift. ankomst, fakturering osv. Jeg vil helt sikkert bruge dem næste gang jeg skal have lavet en el-opgave.

11. juli 2023