Vi havde besøg af Casper, der skulle lovliggøre en masse installationer i vores gamle hus. Casper har været ovenud professionel og hjælpsom og har lavet en masse gode løsninger, som vi selv aldrig var... Se mere
Jeg havde en god oplevelse med GSR Teknik! De skulle installere en ny stikkontakt bag min ovn, og arbejdet blev udført hurtigt og professionelt. Efter installationen opdagede jeg desværre, at ovnen... Se mere
I forbindelse med nedrivning af gammelt køkken og opsætning af nyt, havde vi besøg af Thomas to gange ifm med afmontering af hårde hvidevarer og ugen efter tilslutning af nye, samt fastgørelse af sti... Se mere
Vi har flere gange anvendt GSR teknik til at udføre el-arbejde i forbindelse med total renovering og andre opgaver. Vi har bl.a. fået lavet komplet nyt el. GSR teknik har altid været de b... Se mere
Autoriserede el-installationer. Små og mellemstore totalentrepriser, med el-installationer som hovedfag.
Tømmerup Stationsvej 10, 2770, Kastrup, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg havde GSR forbi og lave helt ny el-installation i min lejlighed.
Hele forløbet var behageligt og de ansatte var super dygtige!
Jeg har ikke selv så meget styr på hvordan et renoveringsforbløb forgår, så det var super fedt at de var så gode til at rådgive og guide mig igennem :-)
GSR-Teknik kan varmt anbefales og jeg vil helt klart benytte mig af dem igen i fremtiden!

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Super firma! Jeg havde en ansat ved navn Milas ude og lave er virkelig godt stykke arbejde. Der er kørt el i hele lejligheden. Super effektive og til en god pris.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Fik trukket ekstra faser til nyt køkken, super kommunikation og alt foregik som planlagt.
Ikke en finger at sætte på oplevelsen :)

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Milas fra GSR, var en super dygtig engageret elektriker, og jeg kan varmt anbefale ham, hvis du har brug for hjælp med elektriske opgaver. Han skiftede min eltavle med en sød kollega, og arbejdet var gjort effektivt og professionelt med højt humør.
Jeg kan varmt anbefale GSR Teknik aps

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Mathias har gjort en godt og flot stykke arbejde med belysningen i vores fitness.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Super godt håndværk og venligt personale.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
I forbindelse med renovering af min lejlighed, har GSR stået for helt ny el, el-tavle og div. installationer som køkken mm. De er super profesionelle, effektive, høflige og rydder op efter sig selv. Der skal lyde et særligt tak til deres medarbejder Mathias, som stod for det meste af arbejdet! Vil anbefale alle at kontakte GSR, hvis de skal have lavet el :-)

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Fantastisk service kan varmt anbefale firmaet

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
To gange har vi haft æren af GSR til at udføre større el-arbejde for os i vores ejerforening. Begge gange arbejde udført til perfektion og meget professionelt. Ikke sidste gang vi har brugt dem i vores ejerforening.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Jeg har renoveret hele mit køkken og dermed fået besøg af en del håndværkere. Men INGEN har præsteret på det niveau GSR har udføret deres arbejde på! Grundende til det er flere:
- Rigtig flot arbejde med fokus på at deres resultater er så brugervenlige, som muligt
- De har et “fikser” mindset: Er der en udfordring, bliver den meget pedagogisk præsenteret og dermed diskuteres der en løsning til det. “Problemet” føles væsentlig mindre pga. deres måde at takle det på :)
- Stærkke på kommunikationen: De skriver gode mails og er altid klar på at snakke tingene igennem på skrift - noget jeg personlig sætter pris på når jeg konstant er til møder på mit arbejde, og ikke kan svare telefonen i dagstimerne
- De er altid høflige, glade, og har styr på alt! De har været her to gange, og dokumenterede deres arbejde i første omgang grundigt med billeder
- De har også fokus på at gøre deres kunder dygtigere til deres fag. Jeg har nu lært hvordan man skifter en sikring og er blevet meget klogere på min eltavle :)
Jeg har prøvet en del elekrikere i kbh, men GSR får min varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
god oplevelse og fint service.
De var hurtige og effektive og var gode til prisen.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Super venlige og professionelle. Hurtige og effektive til deres arbejde helt nede på jorden, kan klat anbefale dem

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Meget søde og venlige. De kom med gode løsninger, vi ikke selv havde overvejet. Dygtige håndværkere, der kommer som lovet og leverer et solidt stykke håndværk. Jeg vil bruge GSR igen næste gang.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
En klar anbefaling herfra. Kom til tiden, ryttede op efter sig selv, god service generelt.
Virker som et firma, der har styr på deres ting, og deres pris var også fin.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
Negativ oplevelse med firmaet GSR.
Vi har haft renoveret vores lejlighed, og i den forbindelse skulle vi have ny el i køkkenet. Inden vi gik i gang kontaktede vi GSR, da vi havde fået dem anbefalet. Vi gennemgik her hvad der skulle laves og det var vores klare indtryk at GSR forstod opgaven. GSR ville ikke give et fast tilbud, men anbefalede at vi betalte timepris, da de mente det ville være den bedste løsning for os. Det har sidenhen vist sig, at det nok bare handlede om, at det var den bedste løsning for GSR.
GSR startede med at trække kabler og gøre klar til, at vi kunne opsætte køkken. Under hele processen blev de spurgt om, hvornår de ville komme næste gang i processen. Hver gang de kom, var det en ny elektriker - og hver gang, anede elektrikeren ikke hvad forgængeren havde lavet.
Regningerne var i øst og vest. På et af besøgene mødte de 3 mand op, hvoraf den ene var helt ny lærling. Jeg troede klart, at det var en lærling GSR havde taget med for lige at snuse til det, men da regningen kom, var lærlingen påført til fuld løn. Dette til trods for, at den smule arbejde der skulle laves den dag, kunne være håndteret af én elektriker, at lærlingen ikke lavede elektrikerarbejde, men lavede ad hoc opgaver, og at den ene elektriker på dagen forklarede mig, at lærlingen var helt ny og "kun ansat så de havde en ekstra til firmaholdet i fodbold".
Da jeg henvendte mig og forklarede, at jeg ikke ville betale den alt for store regning, blev lærlingen fratrukket.
Da vi var cirka halvvejs i processen begyndte jeg at undre mig over en manglende stikkontakt. Den havde været der da elektrikeren påbegyndte opgaven, men jeg syntes ikke at kunne se, at den var tænkt ind i slutresultatet. Jeg henvendte mig til den første elektriker, der mente at den næste elektriker havde tænkt det ind. Så talte jeg med den næste elektriker, der mente, at den første nok havde tænkt noget ind.
Da opgaven nærmede sig afslutningen, kunne jeg ganske rigtigt konstatere, at man simpelthen havde fjernet afbryderen til et udtag i loftet, og havde glemt det efterfølgende. Jeg kunne nu ikke tænde og slukke for min spisebordslampe!?
Da jeg kontaktede firmaet, mente de, at det var min egen skyld, da jeg ikke havde givet dem fyldestgørende planer fra starten af. Desuden mente de, at processen havde været rodet for dem. Dette på trods af, at de har været inddraget i processen fra starten af.
Man benytter elektrikere for at få en professionel fagmand ind, der både hjælpe med at finde de bedste løsninger, for herefter at udføre dem.
At en elektriker kan fjerne en afbryder til et udtag uden at tale med kunden, og uden selv at opdage det, kan jeg ikke forstå.
Alt i alt har GSR været hos os 5 gangen. Flere af regningerne har været alt for dyre. Når så vi har henvendt os om lærlingens løn eller en post på regningen der hedder "diverse", så har GSR "vist lavet en fejl", og vupti, så bliver regningen billigere.
Firmaet skriver på regningen uden at dokumentere, og de forsøger at tage hvad den kan trække.
Egentlig ligger de til én stjerne, forløbet taget i betragtning, men får to, da de trods alt lavede en wireless løsning på den manglende afbryder for egen regning. Ikke en løsning vi ønsker, men den må så gå an.
Vi er heldigvis færdige med processen nu, og ligeledes færdige med GSR.

Besvarelse fra GSR Teknik ApS
El gik fredagaften. De kom, lavede midlertidig løsning. Mandag kom de tilbage, og alt blev fikset hurtigt og professionelt. Kæmpe anbefaling.