Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere
Green Living
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere
Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere
Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere
Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.
Nørrebrogade 61, 2200, Kbh.N, Danmark
- kontakt@green-living.dk
- www.green-living.dk
Overtrædelse af retningslinjer
En fantastisk butik med høj kvalitet…
En fantastisk butik med høj kvalitet af produkter som man kan købe med god samvittighed. Samtidig oplever jeg altid en super behagelig og professionel service.
Jeg elsker alt ved konceptet. ❤️
Spændende butik og altid dejlig betjening.
Jeg giver min varmeste anbefaling.
Butikken er fyldt med spændende produkter og man bliver altid i godt humør når man taler med personalet i butikken.
Jeg har besøgt butikken og havde en…
Jeg har besøgt butikken og havde en rigtig god oplevelse. Jeg købte nogle lækre økologiske dadler samt en flot hårelastik, og jeg var meget tilfreds med begge dele.
Butikken er indbydende med et spændende udvalg af varer, og personalet er utrolig venligt, hjælpsomt og imødekommende. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og god kundeservice.
Jeg har allerede anbefalet butikken til familie og venner og ser frem til mit næste besøg. En varm anbefaling herfra.
Flot butik
Flot butik, yderst venligt personale. Kan klar anbefales herfra.
Fin butik med fokus på naboskab, bæredygtighed og detaljer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god oplevelse! Butikken emmer af hygge, kvalitet og omtanke, og det er tydeligt, at der er fokus på både bæredygtighed og god kundeservice og godt naboskab.
Udvalget er spændende og nøje udvalgt, og jeg blev mødt med venlighed, hjælpsomhed og ægte engagement.
Det er en af de butikker, hvor man har lyst til at blive lidt længere, fordi atmosfæren er så rar, og man altid finder noget inspirerende. Jeg kan varmt anbefale Green Living til alle, der sætter pris på smukke produkter, god service og en butik med hjerte.
Tak for en dejlig oplevelse; jeg kommer helt sikkert igen ❤️
Jeg har haft den absolut bedste…
Jeg har haft den absolut bedste oplevelse i denne butik! Ejeren, Maria, er simpelthen den sødeste og dejligste person, man kan forestille sig. Lige så snart man træder ind ad døren, føler man sig virkelig godt taget imod og budt velkommen. Hendes positive energi smitter med det samme, og man går derfra i top humør. Det er sjældent, man møder så hjertevarm og nærværende en service. Jeg kan varmt anbefale et besøg og kommer helt sikkert igen
Dejlig butik
Købte et pudebetræk til min søster. Dejlig butik med mange smukke og lækre varer. Utrolig behagelig betjening.
En lille hyggelig butik med lækre varer…
En lille hyggelig butik med lækre varer af høj kvalitet! Jeg var derinde for nogle uger siden, og fik lov at kigge lidt rundt. Efter en god snak med ekspedienten om varerne, vejret og en lokal blomsterworkshop gik jeg derfra med et godt køb og en endnu bedre oplevelse. Det kan anbefales at slå et smut forbi!
Jeg har flere gange handlet hos Maria i…
Jeg har flere gange handlet hos Maria i Greenliving og det har altid været en god oplevelse.
Varerne er i god kvalitet og Maria kender deres vej hele vejen fra produktion til butik!
Butikken er fuld af gode wagering af hjertevarme v inlet mærkes fra man træder ind ad døren.
Fantastisk service
Fantastisk service. Meget venligt personale. Konceptet er så godt, at man handler med god samvittighed i butikken.
Helt speciel og fantastisk butik
Helt speciel og fantastisk butik. Dejlig atmosfære og skønne varer 😍
Der er så mange smukke og unikke ting, og jeg holder meget af at der er gode tanker bag, samt støtte til kvinder rundt om i verden.
Jeg har nogle fine sager selv fra butikken, blandt andet min toiletpung - en personlig yndlingsting. Jeg har fundet fine gaver til andre og så vender jeg gerne retur efter de lækre tørrede og usukrede mangostrimler.
Green Living er funderet i bæredygtighed, kvalitet, etik og æstetik
Maria, der er indehaver, er et særdeles engageret og vidende menneske, der insisterer på kvalitet, bæredygtighed, ordentlig betaling for de varer, hun har. Det er en kæmpe fornøjelse som kunde at blive budt velkommen ind i butikken, at få viden om varerne og de mennesker, der har produceret dem, og så er butikslokalet en buket af af farver og æstetik. Jeg har handlet i Green Living flere gange og kan kun anbefale at besøge butikken eller hjemmesiden.
God service og lækre produkter
God service og lækre produkter, der støtter gode formål.
Vær kroner værd
Jeg har handlet der flere gange og går altid derfra med gode kvalitetsvarer, som ofte også afspejles i prisen. Ejeren er smilende og imødekommende og kan altid forklarer om sine varer, hvis man er i tvivl om noget eller vil vide mere. Jeg handler der ikke kun på grund af varerne, men også på grund af den tilgang butikken har til produktion, forbrug og fair lønninger. Du handler med hjertet i Greenliving.
Den dejligste og skønneste butik
Den dejligste butik med de skønneste og smukkeste varer og dejligste personale. Altid glade, imødekommende og hjælpsomme. Varerne på hylderne er valgt ud fra en grøn, bæredygtig og socialøkonomisk tilgang. Det er min favorit butik for varer til gaver, men også til mig selv. Kan kun anbefales.
Så fin en butik med lækre varer og…
Så fin en butik med lækre varer og rigtig god service!
En butik for medmenneskelighed
Denne butik besidder menneskelig kvalitet skabt af ejeren, personalet og deres netværk. Dem som kommer i butikken ved dette. Mine favoritprodukter er olivenolie, dadler, chokolade og tørrede frugter. Jeg også købt en hoddie i en god sags tjeneste.

Rigtig god butik
Rigtig god butik, godt udvalg og ordentlige priser, fantastisk service:)

Besvarelse fra Green Living
Smukke ting og super service
Green Living og ikke mindst ejeren er nærmest en institution på Nørrebro. Der er altid en varm velkomst i vente, og eneste problem er at der er så mange ting der frister i butikken. Det er altid værd at lægge vejen forbi, uanset om du skal have nyt til hjemmet eller gode snacks med god samvittighed.