Green Living

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere

Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere

Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Overtrædelse af retningslinjer

163 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk søde og super lækre…

Fantastisk søde og super lækre produkter! Jeg har handlet hos Green Living og har fået sådan en god service og god snak med Maria og hendes personale. De er altid så glade og imødekommende og jeg elsker at komme i butikken og købe de lækre varer i god kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra🫶🏻🫶🏻🫶🏻

20. marts 2026

Den hyggeligste butik på Nørrebro!

Kan slet ikke forstå alle de sure anmeldelser. Green Living har konsekvent været et skønt sted at handle, alt fra julegaver til familien, til ægte palæstinesisk olivenolie, fantastiske chilier fra Myanmar, og smukt, håndlavet interiør fra udsatte mennesker både lokalt og internationalt. Kunne ikke anbefale mere 💚

18. december 2025

Jeg giver normalt ikke 5 stjerner men

Jeg giver normalt ikke 5 stjerner men
Det fortjerner denne butik den er så global og lokal at det er løgn og i solidaritet med verden, det forstår du i den grad når du ser hvor varene kommer fra hvordan de er celekteret og hvem der producere dem. Hvis man spørg om bæredygtigheden kan ejeren forklarer dig alt men kæmpe entutiasme det eneste ærgelige ville jeg sige er hendes medarbejder ikke kan måles med hende. Hvis Irma var etisk i dine øjne så skal de her hvert fald have 6 stjerner.
Hilsen en gammel Irma pige ;)

Købet
produkt købt var vegansk chokolade fra congo med warfair mærkning både peanuts og plader uimodståelige en tand dyrt men det regnede jeg også med hvis vi skal betale for en bæredygtig luksus så bliver det nok aldrig billigt. På dagen skal også nævnes jeg kom specifikt ind for at købe de bæredygtige peanuts overdækket med chokolade fra congo jeg havde set dem online og skulle købe dem som en gave. De var dog ikke på hylden :( da jeg spurgte en medarbejder som var ved at fylde op blev de lidt forvirret og sagde de ikke havde det men de ville spørge ejeren. Ejeren havde mega tralvt og gjorde udtryk for det men sagde at hvis jeg var okay med at vente skulle jeg nok få svar og nok også peanuts. Hun fandt den sidste pakke i en gavepakke og sagde at jeg bare kunne købe den uden problem især når jeg var kommet ned for specifikt den. Dertil var jeg nok lidt krævende og spurgte til smykkerne i butikken og hvordan de var bæredygtige (fordi den industri yderst sjælden er det) og fik faktisk nogle gode uddybbende svar omkring producentens brug at sølvrester og ædelsten til at lave disse smykker. Alt i alt virkelig tilfreds og på alle service parameterene fik jeg hvad jeg skulle bruge og mere.

1. december 2025

Tre gode grunde til at handle ved Green…

Tre gode grunde til at handle ved Green Living: 1) Håndværk i top kvalitet. 2) Fair løn for dem som rent faktisk producere varerne. 3) Maria og butikken bidrager til Nørrebros skønhed 🍉

Det første sted jeg tjekker når jeg mangler en gave til en jeg holder af 💝

1. juni 2026

Bæredygtig butik med de smukkeste ting

Bæredygtig butik med de smukkeste ting. Hver gang jeg skal købe en gave er green living det første sted jeg kigger for de har seriøst de flotteste unika ting, og man kanføle sig 100% sikker på at alt i butikken er med til at støtte en god sag. Har købt flot keramik, tørklæder, plakater, sæbe mm i butikken med

Fantastisk butik

Maria er engageret, vidende og kvalitetsbevidst og har skabt en forretning baseret på bæredygtighed, høj etik og en varme og venlighed hun møder kunder med

10. maj 2026

Elendig kundeservice

Green Living-logo

Besvarelse fra Green Living

Kære Asger.
Det er ikke særlig pænt at skrive falske anmeldelser.
Du har aldrig besøgt butikken eller handlet hos os, så din anmeldelse er ikke sandfærdig. Du bedes derfor slette din falske anmeldelse.
Hilsen Maria

Jeg var forbi for nogle måneder siden…

Jeg var forbi for nogle måneder siden og der er simpelthen sådan en smuk butik! Meget original og man finder de smukkeste og mest unikke tinger især hvis man vil give en gave som ikke ligner alle andre! Kan stærkt anbefale man tager forbi butikken hvis man er i byen👍🏻🩷

4. april 2026

Rareste og varmeste modtagels..

Rareste og varmeste modtagelse i butikken! Super lækre ting og alt er bæredygtigt og støtter gode formål! Maria virker som en yderst sød og kompetent person, så man føler sig i trygge hænder. 🫶🏻

2. marts 2026

Altid positivt 💞

Jeg har købt varer hos Green Living gennem mange år og det har altid været en ærlig og positiv oplevelse.
Maria gør så mange gode ting, udover at sælge varer med mening - især for lokalsamfundet, men også ved at tale højt om folkemord og andre uretfærdigheder.
De negative påstande der pludseligt er dukket op herinde, virker helt verdensfjernt når man rent faktisk har mødt Maria og været i hendes butik. Der er altid god service og virkelig mange fine varer!

2. juni 2026

Green Living er meget mere end en butik…

Green Living er meget mere end en butik – det er en oplevelse. Jeg kan varmt anbefale et besøg til alle, der sætter pris på god service, unikke produkter og mennesker, der virkelig brænder for det, de laver.

8. maj 2026

Håner hendes mulige kunder

Ejeren er racist mod danskerne og den danske kultur. Hun ter sig på de sociale medier og håner alle der er uenige med hende.
Ville give minus hvis jeg kunne.

Green Living-logo

Besvarelse fra Green Living

Kære Sebastian.
Det er ikke i orden at skrive falske anmeldelser. Beskyldninger om at personer bliver forskelsbehandlet på grund af deres jødiske baggrund eller LGBT-identitet er fuldkommen usande. Vi tager afstand fra diskrimination i enhver form og din falske anmeldelse er ikke andet end en hetz.

Smuuuuk butik 🩷

Jeg har ikke købt fra hjemmesiden, men jeg har været så heldig at være forbi Marias butik flere gange. Og hver evig eneste gang bliver man mødt med kærlighed og god energi 🩷

Hver produkt er gennemtænk, og vigtigst af alt, produceret med respekt for mennesket og kloden.
Jeg håber at vi kan få endnu flere butikker som Marias, for så er jeg helhjertet sikker på, at både kloden og de fine håndværkere, som producerer varerne, ville være meget bedre stillet 🩷

Hvis jeg kunne give tusinde stjerner, havde jeg gjort det 💫

Kærlig hilsen Rozerin

31. marts 2026

Verdens bedste butik

Verdens bedste butik! Køber altid Marias metalbokse til madopbevaring - de er geniale! Og det er prisen også!
Sød og god vejledning og man bliver altid mødt med et smil. Kæmpe favorit butik!

Fantastisk service!

Virkelig dejligt sted at handle! Jeg har kommet her et par gange og elsker simpelthen alt ved denne butik. Virkelig god service der bliver ydet 😊

20. maj 2026