Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere
Green Living
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere
Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere
Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere
Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.
Nørrebrogade 61, 2200, Kbh.N, Danmark
- kontakt@green-living.dk
- www.green-living.dk
Overtrædelse af retningslinjer
De har de bedste dadler jeg har smagt…
De har de bedste dadler jeg har smagt og virkelig lækker olivenolie

En ener i København
En fantastik butik med en endnu mere fantastisk og karismatisk ejer.

Besvarelse fra Green Living
Dejlig butik med god rådgivning og…
Dejlig butik med god rådgivning og vejledning

Besvarelse fra Green Living
Jeg har besøgt butikken flere gange og…
Jeg har besøgt butikken flere gange og jeg må bare sige at servicen altid er udover det sædvanlige. Man bliver altid mødt med overskud og et smil. Butikken fremstår altid knivskarpt og varerne er af allerbedste kvalitet. Her kan man shoppe med god samvittighed og støtte gode formål alt imens atmosfæren er kærlig og velkommen. 💜

Besvarelse fra Green Living
Bedste butik nogensinde med det bedste…
Bedste butik nogensinde med det bedste menneske
Virkelig fine ting af høj kvalitet
Virkelig fine ting af høj kvalitet. Jeg er særligt begejstret for deres keramik, priserne dog i den høje ende. Butikken er klart et besøg værd.

Besvarelse fra Green Living
Bedste butik på Nørrebro!
Jeg handler ofte hos Maria i Green Living. Produkternes kvalitet og den gennemgående bæredygtighed i butikken er unik! De mange historier bag varerne er alle sammen socialt ansvarlige (alt fra kvindekooperativer i Indien til indsatte i danske fængsler) så det føles virkelig FEDT at støtte denne lille, fine butik! De handler også den bedste olivenolie fra Palæstina som jeg fast har brugt i et par år nu! Kan virkelig anbefale at besøge butikken og også få en snak med Maria, der virkelig brænder for sin butik og sine varer. Og så har hun hjertet på rette sted ift. solidaritet, fællesskab og næstekærlighed. Jeg er fan!
Altid en speciel oplevelse at gå ind…
Altid en speciel oplevelse at gå ind hos Green Living med deres flotte og unikke udvalg. Jeg nørder meget olivenolie og har siden besøget hos Green Living skiftet min tidligere italienske olivenolie ud med den Palæstinensiske fra Green Living.
I øvrigt sjovt/trist med de smålige mennesker, der tydeligvis deler negative falske anmeldelser af en butik de aldrig har besøgt.
Venlig og imødekommende betjening
Jeg besøgte butikken for at kigge på noget keramik og endte efter en venlig og imødekommende betjening med at købe flere ting, der blev leveret gratis to dage senere på et tidspunkt, der passede mig. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, og jeg er meget tilfreds med varerne :-)
En skøn butik der har håndlavede og…
En skøn butik der har håndlavede og bæredygtige produkter!
Produkterne er af fantastisk kvalitet og ejeren er sød og smilende!
Fantastisk butik og virkelig unik
Fantastisk butik og virkelig unik. Ejeren er virkelig en stor inspiration og hendes arbejde går ikke ude på at tjene penge men på at hjælpe de svage.. Men håber at trustpilot fjerner de falske anmeldelser fra en flok racister! Det er virkeligt ikke troværdigt at tillade sådan nogle falske anmeldelser på trustpilot !
Absolutte yndlingsbutik
Smukkeste butik med alle de fineste håndplukkede kvalitetsvarer fra nær og fjern. Sjældent finder man så gennemtænkt og bæredygtigt et sortiment - både socialt og klimamæssigt. Derudover får man samtidig den bedste og mest hjertevarme service man kan tænke sig. Absolutte yndlingsbutik
Fantastisk sted med mange…
Fantastisk sted med mange niche-produkter med historie + super kundeservice med en flink ejer som har indgående kendskab til alle produkter. Kæmpe anbefaling!
Tørrede frugt og nødder fra…
Tørrede frugt og nødder fra Afghanistan, chokolade fra Congo, var fantastisk gaveidé!
Maria tog godt imod os og alle kunderne den dag og ingen følte sig overset❤️ Maria virker som en intellektuel og betænksom kvinde som går op i retfærdighed og tænker på hvor alle varerne kommer fra og ære det hårde arbejde som menneskerne bag produkterne har udført. Det er en sjælden egenskab som flere burde have. Tak❤️
Vidunderlig og kvalitetsbevidst butik…
Vidunderlig og kvalitetsbevidst butik med fokus på gode varer og bæredygtig produktion. Man mærker tydeligt omtanken bag udvalget og respekten for, hvor tingene kommer fra. Personalet er det sødeste og mest imødekommende, og de skaber en fantastisk stemning. Et helt igennem kærligt og inspirerende sted, som fortjener al ros<3
Skøn butik med en masse lækre varer som…
Skøn butik med en masse lækre varer som ikke kan findes andre steder! Ejeren Maria er så dygtig og serviceminded og gør virkelig en rigtig god insats for at man får derfra med en god oplevelse! Kæmpe anbefaling 👏🏽
Det er en stor og farverig fornøjelse…
Det er en stor og farverig fornøjelse at handle hos Maria, som hjerteligt byder en velkommen i butikken og altid har en inspirerende historie at dele om hendes produkter, som man kan tage med sig hjem og glædes over 🌱
Det bedste sted i byen at købe sin…
Det bedste sted i byen at købe sin palæstinensiske olivenolie. Maria er hjertevarm og meget imødekommende, og det er den bedste følelse at handle hos hende. Man har faktisk bare lyst til at blive hængende lidt længere 👏🏼
Hyggeligste lille butik på nørrebro…
Hyggeligste lille butik på nørrebro fyldt med varme og håndlavet kvalitet ☺️
Jeg fik simpelthen verdens bedste…
Jeg fik simpelthen verdens bedste betjening af Maria og hendes dygtige kollega. Jeg oplevede at de begge var meget omsorgsfulde, venlige og nysgerrige så de kunne hjælpe mig bedst muligt med at komme afsted med en god gave til en afskedsreception. Gaven var et kæmpe hit og blev brugt med det samme.
Tak til jer 🫶🏽 Det var en vigtig gave der skulle gøre indtryk og takkede være jer lykkedes det.