Green Living

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere

Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere

Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Overtrædelse af retningslinjer

Fantastisk butik 💚

4. juni 2026

Kære Sara
Mange tak for de 5 stjerner. Jeg er så glad for at høre, at du har været tilfreds med både servicen og besøget i butikken.

Kærlig hilsen Maria

Jeg elsker at købe fra små lokale og…

Jeg elsker at købe fra små lokale og støtter generelt grønne og sustainable initiativer men jeg kan simpelthen ikke forene ejerens ubehagelige adfærd online som værende på nogen måde Green-Living. Det er jo direkte det modsatte. Jeg synes man som kunde bør beslutte sig om man vil støtte en virksomhed som så åbent praler af at udføre diskrimination. Det vil jeg absolut ikke.

4. juni 2026

Kære Maj
Det er uærligt at skrive anmeldelser, som ikke afspejler de faktiske forhold. Jeg sætter pris på at du vælger at støtte lokale virksomheder og at det er noget du finder vigtigt.

Det er dog ikke rimeligt at rette en kampagne mod en lille virksomhed, fordi vi tager afstand fra folkedrab og fra dem der støtter det. Der er på ingen måde tale om diskrimination på baggrund af religion eller etnicitet. Den påstand er usand og fremstår som et forsøg på at miskreditere vores virksomhed.

Vi står ved vores værdier og forventer samtidig, at kritik og anmeldelser er saglige og baseret på korrekte oplysninger.
Så jeg forventer du slette din falske anmeldelse.
Hilsen Maria

Kan ikke på nogen måde anbefale en…

Kan ikke på nogen måde anbefale en butik hvor indehaveren åbenlyst miskrediterer et helt folk og samtidig mener at hendes “space” i det offentlige rum er forbeholdt hende og ikke andre med en anden holdning eller religion.

28. maj 2026

Kære Andreas.
Det er uanstændigt at skrive falske anmeldelser. Denne anmeldelse indeholder alvorlige beskyldninger, som ikke er sande. Vi afviser enhver form for diskrimination af etnicitet, religion og seksuel orientering. Så det er en falsk anmeldelse og du bedes slette den.
Hilsen Maria

Måske et af de mest ubehagelige…

Måske et af de mest ubehagelige butiksbesøg ever. Indehaveren er ganske åbenlyst racist og behandler ikke alle kunder med respekt!

22. maj 2026

Kære Alfred.
Det er ikke i orden at skrive falske anmeldelser. Beskyldninger om at personer bliver forskelsbehandlet på grund af deres jødiske baggrund eller LGBT-identitet er fuldkommen usande. Vi tager afstand fra diskrimination i enhver form og din falske anmeldelse er ikke andet end en hetz.

Elendig service og produkter af…

Elendig service og produkter af rædderlig kvalitet. Måske de køber stort indt på temu?

1. juni 2026

Kære Sebastian.
Det er uværdigt at skrive falske anmeldelser, især når du aldrig har handlet hos os eller været i kontakt! Vi er så stolte af vores produkter og vores social-ansvarlige værdier, så det er meget uanstændigt at anklage os for det, bare fordi du deltager i en koordineret hetz!
Du bedes slette din falske anmeldelse.

Skøn og ærlig butik 🫶🏼

Skøn butik med dejlige produkter. Skøn atmosfære. En forretning bygget på kvalitet og retfærdighed, hvilket tydeligt afspejles både i den fysiske butik samt online på sociale medier 🫶🏼 keep up the good work 🍉🫒🕊️

Kære Rose
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Jeg bliver både glad og stolt, når jeg læser ord som dine. Tak for din tillid, for din anbefaling og for at vælge vores butik. Vi glæder os til at se dig igen.

Super skøn butik

Super skøn butik! Green Living på Nørrebro har et lækkert udvalg af bæredygtige produkter og en virkelig behagelig atmosfære.
Ejeren, Maria, fortjener en særlig ros, hun er utrolig sød, hjælpsom og giver ærlig og kompetent rådgivning uden at presse på. Man føler sig virkelig godt taget imod.
Kan varmt anbefales! 🌿

20. maj 2026

Kære Omar
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at høre, at du har følt dig godt taget imod og oplevet den personlige service, som vi bestræber os på at give hver eneste dag.

Elsker virkelig deres produkter

Elsker virkelig deres produkter - høj kvalitet og unikke varer😍
Også kan man have ro i maven i forhold til bæredygtighed,og at vilkårene har været gode for de mennesker der er bag produktet.

Kære Kübra
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder mig utrolig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi brænder for at kombinere personlig service med produkter af høj kvalitet og samtidig gøre vores bedste for at tage et socialt ansvar. Derfor betyder det ekstra meget, når vores kunder lægger mærke til det.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bæredygtighed og Sødeste ejer

Jeg havde en rigtig god oplevelse i denne butik. Det er tydeligt, at de lægger stor vægt på økologi, bæredygtighed og ansvarligt forbrug. Udvalget af økologiske varer er stort, og personalet er både hjælpsomme og vidende om produkternes oprindelse og miljøpåvirkning og meget smilende 🥰

Butikken er indrettet på en hyggelig og indbydende måde. Det er rart at handle et sted, hvor kvalitet, miljøhensyn og kundeservice går hånd i hånd.

Jeg kan varmt anbefale butikken til alle, der ønsker at handle mere bevidst og støtte en virksomhed, der tager ansvar for både mennesker og miljø.

2. marts 2026

Kære Zehra
Hvor er det dejligt at læse dine søde ord. Vi lægger stor vægt på både kvalitet, god service og ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Derfor er det en stor glæde at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Tak for din tillid og for at vælge vores butik.

Maria

Smukke ting og altid den venligste…

Smukke ting og altid den venligste betjening

9. maj 2026

Kære Mathilde
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er meget taknemmelige for de pæne ord. Sådanne anmeldelser betyder mere, end man måske tror.

Skøn butik at besøge

Skøn butik at besøge - bliver altid imødekommet af skønne Maria eller en af de andre medarbejdere, god hjælp, information og vejledning. Det er tydeligt at Maria er meget passioneret omkring hvilke varer hun ønsker i sin butik, for kvalitet og særligt udvalgte ting, vægter højt og især når det kan bidrage til at mennesker ude i verden, der via flot håndarbejde, kan komme ud af fattigdom og lign.
Kan kun anbefale et besøg i butikken!

3. marts 2026

Kære Camilla
Mange tak for din flotte feedback. Det er en stor glæde at høre at du har været tilfreds med både servicen og dit besøg i butikken.
Vi arbejder hver dag for at skabe gode kundeoplevelser og din anmeldelse fortæller os, at vi er på rette vej.

Perfekt

Bestilte online. Blev ringet op af Maria, da hun var bekymret for fragten. Kan kun give de bedste anbefalinger, sød og personlig kontakt.

10. marts 2026

Kære Anette
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er meget taknemmelige for de pæne ord. Sådanne anmeldelser betyder mere, end man måske tror.

Maria

Dejlig butik med gode fund og fokus på bæredygtighed

Jeg besøgte Green Living da jeg skulle købe en plante. En skøn og autentisk butik der rummer lækre sager og fund fra hele verden hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden. En skøn perle hvor man møder et smilende ansigt og god hjælp

3. juni 2025

Kære Maria
Mange tak for din skønne anmeldelse. Vi er utrolig taknemmelige for kunder som dig, der tager sig tid til at dele deres oplevelser. Det betyder meget for os og hjælper samtidig andre med at finde frem til vores butik.

Maria

Smuk butik med fantastisk betjening

Har handlet her flere gange de senste år. Smuk butik og altid fantastisk personlig venlig betjening.

28. maj 2026

Kære Anna
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os igennem årene.

Maria

En af min yndlings butikker

En af min yndlings butikker. Ejeren Maria er så sød og hjælpsom. Alle produkterne er så fine og god kvalitet. Kæmpe anbefaling!

Besvarelse fra Green Living

Hjertelig tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at du har været tilfreds med dit besøg i butikken. Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse fra start til slut og det er dejligt at høre, at det er lykkedes.

Varm og imødekommende butik

Varm og imødekommende butik, med rigtig god variation af vare. Kan varmt anbefales.

Kære Anders
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Jeg bliver både glad når jeg læser ord som dine. Tak for din tillid, for din anbefaling og for at vælge vores butik. Vi glæder os til at se dig igen.

Skøn lille butik

Skøn lille butik med smukke, autentiske varer. Ejeren, Maria, har en fantastisk energi og er god til at vejlede om de fine ting i butikken. Jeg kommer helt sikkert igen 🙏🏼💖

2. juni 2026

Kære Helene
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at høre at du har følt dig godt taget imod og oplevet den personlige service, som vi bestræber os på at give hver eneste dag.

Maria

Fantastisk lille butik som støtter bæredygtighed og fair arbejdsvilkår

Maria som ejer butikken er helt fantastisk og gør et kæmpe arbejde for fællesskab og bæredygtighed lokalt på Nørrebro. Altid et godt sted at handle :-)

Kære Marie
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

5 stjerner til Maria fra Green Living

Imødekommende og rigtig flot butik. 5 stjerner til Maria fra Green Living

Kære Issam
Tusind tak for din varme anbefaling. Jeg bliver virkelig glad for at læse, at du har været tilfreds med både servicen og den hjælp du har fået.
Det betyder meget for os at kunne gøre en positiv forskel for mennesker verden rundt.

Maria

Altså så skønt at komme i butikken og…

Altså så skønt at komme i butikken og blive mødt med smil og nærvær! Jeg har altid været så tilfreds med servicen og kvaliteten af de produkter jeg har købt

27. februar 2026

Kære Signe.
Tak for de 5 stjerner og de søde ord. Det er altid en fornøjelse at hjælpe vores kunder og jeg bliver så glad, når jeg læser anmeldelser som din. Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler os til andre.