Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere
Green Living
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere
Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere
Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere
Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.
Nørrebrogade 61, 2200, Kbh.N, Danmark
- kontakt@green-living.dk
- www.green-living.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Jeg elsker at købe fra små lokale og…
Jeg elsker at købe fra små lokale og støtter generelt grønne og sustainable initiativer men jeg kan simpelthen ikke forene ejerens ubehagelige adfærd online som værende på nogen måde Green-Living. Det er jo direkte det modsatte. Jeg synes man som kunde bør beslutte sig om man vil støtte en virksomhed som så åbent praler af at udføre diskrimination. Det vil jeg absolut ikke.

Besvarelse fra Green Living
Kan ikke på nogen måde anbefale en…
Kan ikke på nogen måde anbefale en butik hvor indehaveren åbenlyst miskrediterer et helt folk og samtidig mener at hendes “space” i det offentlige rum er forbeholdt hende og ikke andre med en anden holdning eller religion.

Besvarelse fra Green Living
Måske et af de mest ubehagelige…
Måske et af de mest ubehagelige butiksbesøg ever. Indehaveren er ganske åbenlyst racist og behandler ikke alle kunder med respekt!

Besvarelse fra Green Living
Elendig service og produkter af…
Elendig service og produkter af rædderlig kvalitet. Måske de køber stort indt på temu?

Skøn og ærlig butik 🫶🏼
Skøn butik med dejlige produkter. Skøn atmosfære. En forretning bygget på kvalitet og retfærdighed, hvilket tydeligt afspejles både i den fysiske butik samt online på sociale medier 🫶🏼 keep up the good work 🍉🫒🕊️

Super skøn butik
Super skøn butik! Green Living på Nørrebro har et lækkert udvalg af bæredygtige produkter og en virkelig behagelig atmosfære.
Ejeren, Maria, fortjener en særlig ros, hun er utrolig sød, hjælpsom og giver ærlig og kompetent rådgivning uden at presse på. Man føler sig virkelig godt taget imod.
Kan varmt anbefales! 🌿

Elsker virkelig deres produkter
Elsker virkelig deres produkter - høj kvalitet og unikke varer😍
Også kan man have ro i maven i forhold til bæredygtighed,og at vilkårene har været gode for de mennesker der er bag produktet.

Bæredygtighed og Sødeste ejer
Jeg havde en rigtig god oplevelse i denne butik. Det er tydeligt, at de lægger stor vægt på økologi, bæredygtighed og ansvarligt forbrug. Udvalget af økologiske varer er stort, og personalet er både hjælpsomme og vidende om produkternes oprindelse og miljøpåvirkning og meget smilende 🥰
Butikken er indrettet på en hyggelig og indbydende måde. Det er rart at handle et sted, hvor kvalitet, miljøhensyn og kundeservice går hånd i hånd.
Jeg kan varmt anbefale butikken til alle, der ønsker at handle mere bevidst og støtte en virksomhed, der tager ansvar for både mennesker og miljø.

Besvarelse fra Green Living
Smukke ting og altid den venligste…
Smukke ting og altid den venligste betjening

Skøn butik at besøge
Skøn butik at besøge - bliver altid imødekommet af skønne Maria eller en af de andre medarbejdere, god hjælp, information og vejledning. Det er tydeligt at Maria er meget passioneret omkring hvilke varer hun ønsker i sin butik, for kvalitet og særligt udvalgte ting, vægter højt og især når det kan bidrage til at mennesker ude i verden, der via flot håndarbejde, kan komme ud af fattigdom og lign.
Kan kun anbefale et besøg i butikken!

Perfekt
Bestilte online. Blev ringet op af Maria, da hun var bekymret for fragten. Kan kun give de bedste anbefalinger, sød og personlig kontakt.

Besvarelse fra Green Living
Dejlig butik med gode fund og fokus på bæredygtighed
Jeg besøgte Green Living da jeg skulle købe en plante. En skøn og autentisk butik der rummer lækre sager og fund fra hele verden hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden. En skøn perle hvor man møder et smilende ansigt og god hjælp

Besvarelse fra Green Living
Smuk butik med fantastisk betjening
Har handlet her flere gange de senste år. Smuk butik og altid fantastisk personlig venlig betjening.

Besvarelse fra Green Living
En af min yndlings butikker
En af min yndlings butikker. Ejeren Maria er så sød og hjælpsom. Alle produkterne er så fine og god kvalitet. Kæmpe anbefaling!

Varm og imødekommende butik
Varm og imødekommende butik, med rigtig god variation af vare. Kan varmt anbefales.

Skøn lille butik
Skøn lille butik med smukke, autentiske varer. Ejeren, Maria, har en fantastisk energi og er god til at vejlede om de fine ting i butikken. Jeg kommer helt sikkert igen 🙏🏼💖

Besvarelse fra Green Living
Fantastisk lille butik som støtter bæredygtighed og fair arbejdsvilkår
Maria som ejer butikken er helt fantastisk og gør et kæmpe arbejde for fællesskab og bæredygtighed lokalt på Nørrebro. Altid et godt sted at handle :-)

5 stjerner til Maria fra Green Living
Imødekommende og rigtig flot butik. 5 stjerner til Maria fra Green Living

Besvarelse fra Green Living
Altså så skønt at komme i butikken og…
Altså så skønt at komme i butikken og blive mødt med smil og nærvær! Jeg har altid været så tilfreds med servicen og kvaliteten af de produkter jeg har købt