En helt særlig forretning og en helt særlig indehaver, der med glæde fortæller om sine varer og anbefaler brugen af dem. Green Living sælger smukke og gedigne, håndlavede ting fra lande i Afrika, Mel... Se mere

Green Living er en ægte grøn perle af en butik! Fra det øjeblik man træder ind i butikken føler man sig velkommen, da Maria som står bag konceptet er ET stort smil, og så hyggelig at snakke med! Jeg... Se mere

Green Living er den fineste butik, som ejes af Maria, der har hjertet på rette sted og gør noget for at skabe en bedre verden. Hun er altid klar på at fortælle om en vare eller bare om sig selv og hen... Se mere

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Green Living! Jeg købte en Ramadan kalender, som er både smuk og bæredygtig – perfekt, fordi den kan genbruges hvert år. Kvaliteten er virkelig imponerende, og... Se mere

1. nr. 64 af de 143 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

Ejeren af det her sted udstiller…

Ejeren af det her sted udstiller mennesker på sociale medier, og udskammer dem på det groveste hvis de ikke støtter terrorisme og jihad.

Enhver med respekt for demokrati bør boycutte det her sted.

Hun opfører sig ekstremt arrogant, når man kommer i butikken og er åbenlys LGBT+ hader.

28. maj 2026

Ubehag ved ejerens jødehad

Når man ser Marias opslag på Instagram om hvor ubehagelig hun synes det var og sidde på den samme Café med en Dansk/Israelsk journalist.
Hans blotte tilstedeværelse trigger åbenbart hendes antisemitiske indre!
Så tænker man : “ Hvorfor hader hun jøder så meget”
Jeg er jøde og skal nok ikke nyde noget af og sætte min ben i hendes butik

30. maj 2026

Man er desværre nød til og give en…

Man er desværre nød til og give en stjerne selv om det egentlig er for meget.
Ejeren er en hadefuld antisemit som åbenbart bruger tid på at lave opslag på SoMe over at hun følte sig utilpas over at en dansk Israelsk journalist sad på samme café som hende selv.
Død usympatisk og hadefuldt!
Nej tak

30. maj 2026

Super lækre produkter

Super lækre produkter! Og super service! Og fantastisk, at butikken har så stort fokus på, at varerne ikke kun skal være god kvalitet men også være med til at skabe og støtte udvikling de steder i verden, hvor der er krig og ufred.

27. marts 2026

Smuk kimono

Skøn sari kimono - kunne slet ikke vælge. Valgte en kort med blå og lyserøde nuancer. Den kom et par dage efter. Så smuk. Tror jeg skal have en lang også …

15. marts 2026

Scam!

Mine varer, som jeg havde bestilt kom aldrig.

20. januar 2026

Kære Kai.
Vi har gennemgået vores systemer grundigt og kan ikke finde nogen ordre registreret under dit navn eller dine oplysninger. På den baggrund har vi ikke haft nogen handel med dig.
Da din anmeldelse fremstår som falsk og ikke vedrører en reel oplevelse hos os, beder vi dig om at fjerne den hurtigst muligt.
Hvis der er tale om en misforståelse, er du velkommen til at sende dokumentation for din ordre (f.eks. ordrebekræftelse eller kvittering), så vi kan undersøge sagen nærmere.
venlig hilsen Maria

Lækre varer og hurtig levering

Meget hurtig levering og god kvalitet af varer. Købte bla. to madkasser, og de er rent faktisk lækagesikre som lovet! 😃
Købte også dadler og kakaonibs. Begge dele meget velsmagende.

5. februar 2026

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak for din feedback.
Det gør os ægte glade og hjælper os med at fortsætte vores arbejde med at støtte små producenter.
Venlig hilsen Maria

Vidunderlig butik med højt service…

Vidunderlig butik med højt service niveau.
Dejligt udvalg af bæredygtige varer, altid en fornøjelse at handle her til en selv eller nogen man holder af.

19. december 2025

Besvarelse fra Green Living

ak fordi du tog dig tid til at skrive,
Din støtte er med til at gøre en forskel, kke kun for os, men også for dem vi samarbejder med.

God service og kvalitet

God service, varer der støtter en god sag og hurtig levering.
Flotte varer.
Alt er godt.

3. december 2025

Tak for de pæne ord.
Det betyder meget, både for os og for de små producenter bag produkterne.

Hurtig og nærværende shop

Hurtig forsendelse og nærværende shop

9. december 2025

ak for din anmeldelse.
Det gør os virkelig glade og betyder meget for hele vores lille kæde af dygtige producenter.

Maria

Simpelthen en dejlig oplevelse

Simpelthen en dejlig oplevelse. Maria er virkelig sød, charmerende og serviceminded. Kommer igen

7. december 2025

Besvarelse fra Green Living

Tusind tak for din anmeldelse.
Det giver os motivation til at fortsætte vores arbejde med at skabe noget, der giver mening.

Maria