Green Living

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Bestilte et marokkansk fad på hjemmesiden, som blev leveret to dage efter. Fadet var pakket godt ind og var super smukt - det er anden gang jeg handler hos Green Living og helt sikkert ikke sidste gan... Se mere

Jeg har absolut intet ondt at sige om Green-Living! Maria og Co er yderst søde og opmærksomme! Jeg havde knas med levering, men sidder i dag med den smukkeste kjole og lækker kimono ♥️ Jeg e... Se mere

Jeg tjekker altid selv de negative anmeldelser, når jeg vil undersøge en virksomhed. Og hvis nogen tjekker de negative anmeldelser på denne virksomhed, så læg lige mærke til, at de næ... Se mere

Den skønneste butik man kan forestille sig! At besøge green Living er en helheds oplevelse uden lige, butikken er smukt indrette med varer som har fokus på bæredygtighed, social og global retfærdighed... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Vores lille virksomhed er bygget op på bæredygtige principper herunder genanvendelse og social ansvarlighed. På vores værksted designer og bygger vi møbler og interiør lavet af restmaterialer. Vi designer og importere produkter der fremmer social ansvarlighed og ordentlige arbejdsvilkår lavet af kvinder og mænd fra udsatte lande.

Overtrædelse af retningslinjer

163 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

en super hyggelig butik med god og…

en super hyggelig butik med god og smilende service.udover de skønne håndplukkede varer er ejerinden socialbevidst og har bla.lavet julegaveindsamling til hjemløse .en butik man bør besøge.

Kære Lis
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre at du har haft en god oplevelse i butikken. Det er så dejligt at blive anerkendt for det social-økonomiske arbejder vi gør for andre.
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.
Kærlig hilsen Maria

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Jeg har flere gange været forbi…

Jeg har flere gange været forbi butikken og man får en super god velkomst. Ejeren er så sød, smilende, positiv og jeg faldt hurtig i snak med hende. I butikken er der flere slags vare og alle lige skønne. Det er svært at vælge i mellem 🤩❤️

30. april 2026

Kære Süveyda
Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse i butikken og med vores produkter. Vi lægger stor vægt på at udvælge og tilbyde produkter med fokus på kvalitet, æstetik og omtanke, så det er en stor glæde når det bliver værdsat.
Kærlig hilsen Maria

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Nydelig og Etisk

Nydelig, etisk butik!
Green Living er en af mine ynglings butikker på Nørrebro og stort set alle gaver jeg køber kommer der fra. Det er rart som kunde at handle et sted som tager ansvar og støtter ordentlige arbejdesforhold, ikke har unødvendig kemi i deres produkter og tilmed støtter op om lokal samfundet. Der er produkter i alle prisklasser og personalet er altid imødekommende. Særligt tak skal indehaveren Maria af butikken have for at yde en ekstra service da jeg købte fødselsdagsgave til min mor.
Jeg købte en stor plakat inklusiv ramme og måtte konstatere at det nok ville blive lidt bøvlet at få den med hjem på cykel. Maria var så sød at tilbyde at cykle, på hendes egen ladcykel med den hjem forbi min privat adresse når butikken lukkede og senere samme dag, kom hun forbi med plakaten.
Jeg vil til hver en tid anbefale andre at handle hos Green Living.

18. marts 2026

Kære Kacia
Tusind tak for din søde anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre fra dig som en af vores tilbagevendende kunder. Det er en stor glæde at vide at du fortsat har gode oplevelser hos os og med vores produkter.
Vi sætter stor pris på din tillid og på at du har taget dig tid til at skrive endnu en anmeldelse :)

Vi glæder os til at se dig igen.
Kærlig hilsen Maria

Green Living er en fantastisk butik med…

Green Living er en fantastisk butik med smukt og høj kvaltitets varer. Ejeren er en fantastisk varm og stærk kvinde der arbejder benhårdt for at gøre godt i den lokale samfund og rundt om verden. Det er altid en fornøjelse at besøg Green Living

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning. I modsætning til de falske 1-stjernedeanmeldelser, så har jeg rent faktisk været derinde og handle. Hun er en kvinde med et stort hjerte, og det er dejligt at kunne gøre en forskel og samtidig få noget smukt til hjemmet

1. juni 2026

Fik den fineste toilettaske til min…

Fik den fineste toilettaske til min teenagedatter, der ligesom mig, var meget begejstret over butikkens mange unikating og jeg fik lækker økologisk chokolade, økologisk olivenolie og en vandmelonnøglering.

14. maj 2026

Uautentisk

Idéen om håndlavede og bæredygtige produkter er jo en fin og støtteværdigt... men efter at jeg har fundet ud af, at butikken indehaves af en person, der på sociale medier benytter sig af hadefuld, polariserende retorik og narcissistiske projektioner, og udviser komplet mangel på selvrefleksion og mentalisering fremstår det uautentisk, og jeg kan ikke længere støtte butikken, som jeg heller ikke ville gå ind i butik ejet af Trump.

30. maj 2026

Kære Claus.
Det er ikke pænt at skrive falske anmeldelser.
Vi tager stærkt afstand fra enhver form for racisme, islamofobi, antisemitisme og hadefulde ytringer. Din anmeldelse stemmer ikke overens med vores værdier eller adfærd!
Din anmeldelse indeholder alvorlige beskyldninger, som desværre ikke er sande.
Det er hverken rimeligt eller sagligt at deltage i en hetz mod en virksomhed ved at skrive falske anmeldelser.
Hilsen Maria

Ejeren siger ad og puha af mennesker og…

Ejeren siger ad og puha af mennesker og sætter det online. Det kan man ikke drive en forretning på, hvis man også taler bæredygithge og fred.

Kære Carla.
Det er ikke pænt at skrive falske anmeldelser.
Vores butik bygger på håndværk, kvalitet og bæredygtige produkter og vi vurderer og drives på baggrund af vores arbejde som virksomhed, ikke på baggrund af personlige fortolkninger eller politiske sammenligninger.

Du har aldrig har en konkret oplevelse med vores produkter eller service, så vi beder dig om at slette din anmeldelse.

LGBT personer ikke velkomne

Jeg er LGBT person og havde en virkelig klam oplevelse i denne butik.
Jeg var alene i butikken og kvinden bag disken sagde ordret "I Palæstina kan man heldigvis ikke gå klædt som dig". Jeg var fuldstændig målløs og forlod butikken grådkvalt.

28. maj 2026

Kære Aske.
Det er ikke pænt at skrive falske anmeldelser.
Vi kunne aldrig drømme om at agere på den måde og det er super ærgerligt at du finder det nødvendigt at lyve om noget så alvorligt!
Vi tager stærkt afstand fra enhver form for diskrimination på baggrund af seksualitet, køn eller andre personlige forhold.
Vores overvågning beviser at hændelsen ALDRIG har fundet sted, derfor beder vi dig om at slette den falske anmeldelse.

Føj.

Føj. Det eneste jeg har at sige.

Kære Peter.
Det er ikke i orden at skrive falske anmeldelser.
Din anmeldelse bygger ikke på nogen dokumentation konkret kundeoplevelse, men er derimod en del af en hetz. Vi anmoder derfor om at du sletter anmeldelsen.

Hilsen Maria

Elendig service og meget ubehagelig…

Elendig service og meget ubehagelig stemning I butikken. Formentlig fordi ejeren kunne se, at jeg ikke er en af pro-palæstina tosserne.

29. maj 2026

Kære Martin
Det er både ubehøvlet og urimeligt at skrive falske anmeldelser om en virksomhed, man aldrig har besøgt eller handlet hos.
Vi værdsætter ærlig og konstruktiv feedback fra vores kunder, men anmeldelser bør bygge på faktiske oplevelser. Når der fremsættes usande påstande uden grundlag, er det vildledende over for både virksomheden og andre læsere.
Så vi beder dig derfor om at slette din falske anmeldelse.