Top, afspraken werden nagekomen en wensen gecreëerd in mijn tuin. Er werd geluisterd en perfect gecommuniceerd over de uitvoering. Wij zijn 100% tevreddn en bevelen dit bedrijf aan.!
Se, hvad kunderne siger
Gras en groen heeft afgelopen week een mooie beton/hardhoutenschutting geplaatst bij ons in Houten. Wij (en onze buren) zijn zeer tevreden met het resultaat. Plaatsing ging soepel en vakkundi... Se mere
18 m coniferen weghalen, de ploeg die kwam zonder enige wanklank 30 jaar oude haag weggehaald. Zelfs de laatste rommeltjes met de bladblazer weggedaan! De montageploeg voor de nieuwe schutting uit... Se mere
Overkapping/Veranda laten plaatsen door Gras & Groen. Alles was perfect van offerte tot uitvoering. Vriendelijke en vakkundige mensen. Werken netjes en geordend. Communicatie is ook top. Zelfs i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij de hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen. Wij werken met vakbekwame hoveniers die allen hun eigen specialisatie hebben. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? ✔️ Klantwaardering van 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 675+ Google reviews! ✔️ Allround hoveniers voor de complete aanleg van uw tuin ✔️ Specialisten voor specifieke werkzaamheden ✔️ Een showtuin voor inspiratie en advies
Kontaktoplysninger
Holland
- www.grasengroen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prima, zeker aan te raden!
Snel en proffesioneel gelegd. Wij zijn heel tevreden en gras en goed zijn zeker aan te raden.
Als we toch een feedback kunnen geven, het zou fijn zijn als er ook op de parkeerplaats netjes achtergelaten wordt, zand en steentjes vrij.
Goed voor je schutting.
Heel fijne en serieuze mensen. Denken mee aan oplossingen.
kunstgras
geweldig geholpen door het complete team van gras en groen!! Gezellige dames aan de telefoon gehad, bij het opmeten duidelijk advies gehad over wat voor kunstgras het beste bij onze (drukke) honden past en de heren die het zijn komen leggen hebben duidelijk overlegd wat de mogelijkheden en risico's waren vanwege het slechte weer.. (lang leve buienradar, weeronline en meteogram) Toch kunnen leggen en het resultaat is geweldig.. Het gras is nu weer net zo groen als bij de buren.. Het complete team bedankt!
Goede ervaring
Een super fijne ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk en makkelijk bereikbaar en werken ook nog is snel. Wij zijn blij!
Gras&Groen denkt constructief mee
Gras&Groen denkt constructief mee, levert snel en werkt met vakmensen. Ook deze vakmensen zijn niet te beroerd om advies te geven, zonder zich hierbij op te dringen. Na afloop van de werkzaamheden werd het afval netjes opgeruimd en meegenomen.
Dat alles voor een scherpe prijs. Een aanrader! We baalden dat ze andere diensten enkel in Brabant aanbieden.
Goede prijs/kwaliteit en service
Fijn bedrijf ! Werkt snel en netjes. Vanaf aanvraag offerte tot uiteindelijke plaatsing schutting goede en duidelijke communicatie zowel via mail als telefonisch. Prijs /kwaliteit verhouding erg goed! Super blij met onze mooie nieuwe schutting!
Hout kwalitatief zeer slecht
Schutting met hout gaat al na 2 jaar serieus scheuren.
Echt zeer slechte kwaliteit, zal over paar jaar vervangen moeten worden, hun reactie “ niet ons probleem “
Toelichting 27 februari 2021
Mijn eerste mail:
Goedemiddag,
Bekijkt u de foto eens, het ziet er niet goed uit, planken scheuren en bladeren af.
Mij is verteld ik hoef er niets aan te doen. Dat lijkt er niet op, dit is niet duurzaam.
Graag uw reactie,
“Dank voor uw mail, zou u eens een foto van iets verder af kunnen sturen. Van de gehele schutting.
Kom ik er daarna even op terug bij u, alvast bedankt.”
Dat was de eerste reactie van uw directeur. Blijkbaar vond hij het ook bijzonder, nodig om het te bestuderen.
Die foto heb ik in oktober gestuurd, vervolgens maanden gewacht, geen reactie.
Zelf weer contact opgenomen in februari toen was de reactie dit keer van de productmanager:
“Hartelijk dank voor je bericht.
Vervelend om te lezen dat de schutting is gaan scheuren. Ik zie dat de schutting in 2017 is geplaatst, helaas blijft het een natuurproduct en dit soort dingen zijn niet tegen te houden. Zéker na een aantal jaren kunnen dit soort dingen helaas gebeuren. Wij kunnen hier geen garantie op verlenen, hoe vervelend dit ook is.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u alvast een fijn weekend toe.”
Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen.

Besvarelse fra Grasengroen
Het ging snel en heel klantgericht
Het ging snel en heel klantgericht. We zijn tevreden over het eindresultaat.
Kundig, goed geplaatste schuttingen
Snel, kundig, goede communicatie. Schuttingen staan superstrak. Wij zijn er heel blij mee. Met onze buren (nieuwbouw) tegelijk alles laten plaatsen. Aanrader!
Overkapping/Veranda.
Overkapping/Veranda laten plaatsen door Gras & Groen.
Alles was perfect van offerte tot uitvoering.
Vriendelijke en vakkundige mensen.
Werken netjes en geordend.
Communicatie is ook top. Zelfs in het weekend word er contact opgenomen mocht het werk door weersomstandigheden geen doorgang vinden.
Gras & Groen heeft kwaliteit hoog staan.
Gras & Groen kunnen we zeker aanraden.
Heel tevreden over onze nieuwe tuin
Heel tevreden over onze nieuwe tuin! Het is niet groot maar supermooi geworden! Mooi ontwerp, heel aardig, vriendelijk personeel die meedenken!
Alles keurig verlopen
Alles keurig verlopen. Ze waren de afdeklatjes vergeten. keurig netjes paar dagen later telefoon of ze even langs konden komen om het af te werken.
Top bedrijf
Super, vakkundig en net bedrijf. Denkt mee in oplossingen. Super strak grasveld gelegd.
Top werk.
bij gras en groen zijn we vriendelijk geholpen.
1 min puntje bij gras en groen werd verteld dat de monteurs om 7 uur in de ochtend zouden beginnen bij de klant, maar dat is niet zo deze zijn na het laden van de wagen om 7 uur dus ook later bij de klant.8:30 uur.
de monteurs zijn jongens die niet vies van werken zijn en topwerk leveren.
De schutting van totaal 30 meter met…
De schutting van totaal 30 meter met diverse hoeken is zeer professioneel en snel geplaatst. De enige opmerking is dat de verplaatste grond die overal lag slecht is opgeruimd.
Echt tevreden!
Wij hebben door Gras en Groen begin november onze schutting laten vervangen en zijn heel tevreden met het resultaat. Onze oude, vol met groen begroeide schutting (ong. 32m), werd vakkundig verwijderd en daarbij werd er erg netjes gewerkt door de mannen. De schutting werd de volgende dag geplaatst en stond binnen een dag!
Wij vonden het contact met Gras en Groen voorafgaand aan de klus erg aangenaam en waardeerden het ook enorm dat G&G bij de offerteaanvraag even kwamen kijken naar de oude situatie, zodat we allemaal niet voor verrassingen kwamen te staan. De mannen die uiteindelijk bij ons de klus kwamen uitvoeren waren beleefd en kundig.
Kortom: wij zouden Gras en Groen zeker aanraden als je een bedrijf zoekt om je schutting te vervangen.
Er is door Gras en Groen een mooie en…
Er is door Gras en Groen een mooie en complete prestatie geleverd volgens de gemaakte afspraken en tijdspad. Bestrating, overkapping, schuttingen en tuinaanleg zijn mooi geworden , wij zijn er tevreden en blij mee !
Prettige mensen in de omgang.
Prettige mensen in de omgang.
Ze doen hun best om de tuin mooi te maken.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.