1. Eventkoordinator
  3. Krydstogtselskab
  4. Eventlokale
  5. Rejsebureau
  6. Bryllupslokale

Zakelijk zeilen; volledig verzorgd, goede kwaliteit en representatief. Bezoek aan Pampus, vergaderen aan boord en 'net even anders'.

4,5

Gewoon helemaal te gek....

Gewoon helemaal te gek! Alles prima geregeld. Vanaf het begin tot het eind. Korte lijnen qua communicatie en een super flexibel en kundig team. Hapjes & drankjes ook van de juiste kwaliteit. Wij komen zeker terug.

28. august 2024

Fantastisch Bedrijfsuitje

Alles super geregeld. Heerlijk op het water. We mochten zelf ook meedoen (maar hoefde niet). Prachtige omgeving. Lekker eten en drinken in overvloed. Leuk en enthousiast personeel.
Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar.

17. maj 2024

Heerlijke teamdag op het water

Wij hebben met ons team een fantastische middag gehad op de Hoge Wier! Kort van tevoren geboekt maar toch heel flexibel en meedenkend in het boekingstraject, fijne mensen. Heerlijk gezeild, lekker gegeten en zelfs gezwommen. Vrolijke, vriendelijke en relaxte bemanning en dan ook nog het weer dat enorm mee zat... Het enige dat ons tegenwerkte was een gaatje in de koolzuurleiding van de biertap maar dat mocht de pret niet drukken. Voldoende andere drankjes op voorraad :)

8. juli 2022

Aanrader!

We hebben onlangs met ons bedrijf een tocht over het Ijselmeer gemaakt. Het was erg leuk, een dikke aanrader! Het is gaaf om eens op zo'n schip te zitten, het water is rustgevend en het eten was perfect verzorgd. Dank!

5. juli 2022

fantastisch teamuitje, geweldige ervaring

We hebben een fantastisch teamuitje gehad. Het begon met een hartelijk welkom in de haven van Muiden. Daarna zijn we onder het genot van een hapje en drankje gaan varen met de geweldige boot. De bemanning was erg vriendelijk en heeft ons erg goed verzorgd. De escaperoom was erg leuk. Het eten onderweg was goed verzorgd. Al met al een zeer geslaagd uitje. Voor herhaling vatbaar.

2. juli 2022

Genoten!

Genoten!
Wat hebben wij een heerlijke dag gehad met het hele bedrijf op 'De Hoge Wier'. De organisatie was heel goed geregeld en ze waren heel flexibel.
Zo'n dag gaan we niet meer vergeten!

27. juni 2022

Op Hemelvaartsdag heerlijk gezeild

Op Hemelvaartsdag heerlijk gezeild! We hadden goede wind, dus het werd ook echt zeilen. Rene, Petra en Michael zijn hele gastvrije ontspannen mensen en hebben ons een lekker dagje uit gegeven. Het eten en drinken werd goed verzorgd! Aanrader om eens mee te gaan

30. maj 2022

Onze dag op De Hoge Wier was een feest

Wij hebben op vrijdag 27 mei jl. een fantastische dag gehad op de Hoge Wier. Met 32 man van ons bedrijf hebben we genoten van het schip, de vriendelijke en gezellige bemanning, het programma van de dag en natuurlijk de meet & greet met de TeamNL zeilers Laila & Bjarne (Nacra17) die wij sponsoren. Wil je een perfecte dag op het water, voor je team en/ of relaties, ga naar hier naar toe.

30. maj 2022

Excellent for team outings!

We booked the Hoge Wier clipper for our team outing to Pampus Eiland. The crew were very welcoming and encouraged everybody to get involved with sailing the boat which our team members really enjoyed. The boat was spacious and comfortable for our group of fifty people. We enjoyed a delicious lunch onboard as well as a borrel on our return crossing. The food both looked and tasted wonderful.
Thank you Muiden Maritiem for a memorable day on the Markenmeer!

24. maj 2022

Bedrijfsuitje Samenwerkende Apotheken Enschede

Vandaag met ons bedrijf een fantastische dag met Muidenmaritiem op het water rondom Volendam gehad. Uitstekende verzorging en een lekkere BBQ aan boord als afsluiting. Een uiterst relaxte sfeer aan boord.

Pas 3 dagen geleden geboekt omdat onze oorspronkelijke booking op het laatste moment niet een zeilboot kon regelen. Muidenmaritiem heeft dit perfect en professioneel opgelost voor ons. Dank!

14. maj 2022

Wat een heerlijke dag heeft de crew van…

Wat een heerlijke dag heeft de crew van De Hoge Wier ons bezorgd op 26 september j.l. Ons gezelschap bestond uit ca. 40 personen in de leeftijd tussen de 7 en de 85 jaar. We waren allemaal happy.Het was dus TOPdag! Ook de contacten van meet af aan met Muiden Maritiem waren uitermate plezierig. Kortom: kon niet beter.

1. oktober 2021

Top avond aan boord bij de Hoge Wier en de Twee Gebroeders

We hebben aan boord van de Hoge Wier en de Twee Gebroeders een fantastische avond met onze collega's beleefd. De ontvangst was warm en vriendelijk, het zeilen leuk en ontspannend, de hapjes, drankjes en de BBQ heerlijk en goed verzorgd en de muzikale omlijsting door Juuzz en the Jazz Request maakte het helemaal af! Dankjulliewel

24. september 2021

Heerlijke zeiltocht op zeilklipper "de Hoge Wier"

Met groep van 40 personen heerlijk ontspannen gezeild met zeilklipper "de Hoge Wier". Gezellige crew, goed voorzien van een drankje en heerlijk eten! Genoten van het zicht vanuit de klipper op Muiden, zijn kasteel en het IJsselmeer. Echt een aanrader!!

15. juli 2021