Top, afspraken werden nagekomen en wensen gecreëerd in mijn tuin. Er werd geluisterd en perfect gecommuniceerd over de uitvoering. Wij zijn 100% tevreddn en bevelen dit bedrijf aan.!
Se, hvad kunderne siger
Gras en groen heeft afgelopen week een mooie beton/hardhoutenschutting geplaatst bij ons in Houten. Wij (en onze buren) zijn zeer tevreden met het resultaat. Plaatsing ging soepel en vakkundi... Se mere
18 m coniferen weghalen, de ploeg die kwam zonder enige wanklank 30 jaar oude haag weggehaald. Zelfs de laatste rommeltjes met de bladblazer weggedaan! De montageploeg voor de nieuwe schutting uit... Se mere
Overkapping/Veranda laten plaatsen door Gras & Groen. Alles was perfect van offerte tot uitvoering. Vriendelijke en vakkundige mensen. Werken netjes en geordend. Communicatie is ook top. Zelfs i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij de hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen. Wij werken met vakbekwame hoveniers die allen hun eigen specialisatie hebben. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? ✔️ Klantwaardering van 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 675+ Google reviews! ✔️ Allround hoveniers voor de complete aanleg van uw tuin ✔️ Specialisten voor specifieke werkzaamheden ✔️ Een showtuin voor inspiratie en advies
Kontaktoplysninger
Holland
- www.grasengroen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Schuttingen voor Nieuwbouw
Toen wij met de planning van onze nieuwbouw woning bezig waren hebben wij bij meerdere leveranciers offertes opgevraagd. Het gevoel bij Gras en Groen Schuttingen was meteen goed en de communicatie met Paulette was super! Uiteindelijk hebben wij besloten om met een hele rij woningen (16 in totaal) de bestelling te plaatsen bij Gras en Groen Schuttingen.
Na wat uitstel, door de latere opleverdatum van de woningen, heeft Paulette de uitdaging aangenomen en ervoor gezorgd dat wij de schuttingen nog steeds in de gewenste leverweek kregen.
Plaatsing van de schutting ging heel snel en netjes door goed personeel. eventuele problemen werden ter plekke opgelost of kwamen ze later voor terug.
Blijkbaar was er veel belangstelling voor onze schuttingen, want door de hele wijk komen mensen vragen waar onze schutting vandaan komt. Hierop hebben meerdere nieuwbouw projecten dezelfde schutting besteld. Dat zegt wel genoeg kun je zeggen!
Schutting
De schutting is snel geplaatst. Helaas is er tijdens het plaatsen een elektra geraakt met als gevolg dat deze kapot was. Na goed contact is dit keurig opgelost !
De schutting is mooi en kwalitatief ook goed ! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
Perfect geregeld!
Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Duidelijke offerte, duidelijke communicatie zowel voor als na plaatsing van de schutting, en ook specifieke vragen die wij nog hadden werden snel en duidelijk beantwoord. En toen de benodige persoon even niet beschikbaar was werden we snel teruggebeld. Dat is tegenwoordig helaas niet zo vanzelfsprekend als je zou verwachten..
Ook de plaatsing van de schutting zelf verliep uitstekend; we kregen goed advies van de monteur hoe om te gaan met het grote afschot in onze tuin en zijn zeer tevreden met het resultaat!
Top schutting
We zijn heel blij met onze schutting. Met grote snelheid en deskundigheid werd deze neer gezet. De vriendelijke medewerkers van Gras en Groen schuttingen werkten heel netjes en voorzagen ons van advies!
Echte vakmensen
In het begin goede communicatie gehad omtrent de schutting. Op de dag van het plaatsen keurig op tijd. Het eindresultaat is geweldig. Echt een prachtige schutting. Helaas is 1 balk niet mooi, maar die komen ze keurig vervangen.
Een betrouwbare partij met goede vakmensen!
Vak en maatwerk zeer tevreden over de…
Vak en maatwerk zeer tevreden over de vandaag geplaatste schutting.
Communicatie was top
Communicatie was top en ondanks een ongeluk op de snelweg toch de volgende dag meteen de schutting geplaatst!
Gras en Groen Schutting
Gras en Groen Schutting, heeft van begin tot einde goed werk geleverd. De communicatie liep vriendelijke, duidelijk en netjes. De werkmensen hebben top werk geleverd. Snel en heel netjes. Kan niks anders zeggen dan top service. Zeker een aanrader om hier je schutting te halen en te laten plaatsen.
Top bedrijf!
Vorige week onze nieuwe schutting geplaatst door gras en groen.
Is na alle tevredenheid verlopen, goede service en alle afspraken werden netjes nagekomen.
Denken met je mee!
Top bedrijf!
Goede kwaliteit en prima prijs
Goede kwaliteit, prijs oké en vriendelijk personeel. Blij dat ik voor 12m2 voor kunstgras van Gras en Groen heb gekozen.
Dit bedrijf verdiend een pluim .
Dit bedrijf verdiend een pluim .
Er word meegedacht en de contacten lopen zeer netjes ,altijd een vriendelijk .
Ook de jongens die de schutting zijn komen plaatsen zijn van een zeer hoog niveau .
De uitvoerder ( Aladin ) heeft de touwtjes zeer strak en laat niets aan het toeval over .
Gaat om kwaliteit .
Strak werk .
Cor en Olga
Net en vakkundig personeel.
Net en vakkundig personeel.
Alles keurig afgewerkt.
Zeker een aanrader.
Dion van Grinsven.
Aanrader
We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe hardhouten schutting met betonnen palen.
De hele traject is soepel verlopen: we hebben een transparante offerte binnen een paar uurtjes gekregen, daarna hulpzaam advies gekregen, zonder enige druk om te kopen.
De schutting was heel snel maar vakkundig geplaatst door mensen die een waterpas weten gebruiken. Het ziet er mooi en strak uit.
De prijs kwaliteit verhouding is volgens ons optimaal. Een aanrader!
Blij
Ik wilde nog even doorgeven dat ik superblij ben met de schutting! de vriendelijke jongens Daniel en Nick hebben hard en netjes gewerkt.
Top bedrijf en product
Dit bedrijf is een echte aanrader. Ze nemen de tijd om je goed te informeren zowel over voorbereiding, plaatsing als onderhoud. Ruime keuze aan soorten kunstgras (gaan kijken in hun showtuin is aan te raden om dit op grotere oppervlakte te zien en voelen).
Plaatsing volledig volgens afspraak en in een mum van tijd. Werken hard door een zijn zeer vriendelijk.
Resultaat is verbluffend. Een buur die kwam kijken dacht aanvankelijk dat het echt gras was, zo realistisch is het (Ohio Energy type hebben we gekozen).
Niet aarzelen om te doen, maar wel goed informeren bij Gras&Groen!