Grasengroen Anmeldelser

4,6

Top, afspraken werden nagekomen en wensen gecreëerd in mijn tuin. Er werd geluisterd en perfect gecommuniceerd over de uitvoering. Wij zijn 100% tevreddn en bevelen dit bedrijf aan.!

Gras en groen heeft afgelopen week een mooie beton/hardhoutenschutting geplaatst bij ons in Houten. Wij (en onze buren) zijn zeer tevreden met het resultaat. Plaatsing ging soepel en vakkundi... Se mere

18 m coniferen weghalen, de ploeg die kwam zonder enige wanklank 30 jaar oude haag weggehaald. Zelfs de laatste rommeltjes met de bladblazer weggedaan! De montageploeg voor de nieuwe schutting uit... Se mere

Overkapping/Veranda laten plaatsen door Gras & Groen. Alles was perfect van offerte tot uitvoering. Vriendelijke en vakkundige mensen. Werken netjes en geordend. Communicatie is ook top. Zelfs i... Se mere

1. Anlægsgartner
  2. Butik med grønne vægge og rumdelere
  3. Landskabsarkitekt
  4. Bjælkehytte

Bij de hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen. Wij werken met vakbekwame hoveniers die allen hun eigen specialisatie hebben. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? ✔️ Klantwaardering van 4,7 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 675+ Google reviews! ✔️ Allround hoveniers voor de complete aanleg van uw tuin ✔️ Specialisten voor specifieke werkzaamheden ✔️ Een showtuin voor inspiratie en advies

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

We hebben goede ervaringen met de…

We hebben goede ervaringen met de aanleg van kunstgras door Gras en Groen. Na de ontvangst van de stalen hebben we een bezoek gebracht aan de modeltuin en kregen we een goede indruk van het kunstgras. De afspraken zijn door Gras en Groen goed nagekomen, met een erg mooi kunstgras tot gevolg.

4. november 2020

Van offerte aanvraag tot puntjes op de i

Wij hebben onlangs een tuinhek laten plaatsen. En we zijn zeer tevreden over het verloop ervan. Van offerte-aanvraag tot aan de laatste puntjes op de i. Op de dag van plaatsing kwamen de medewerkers op tijd, zoals afgesproken. En alles is netjes, professioneel en in goed overleg geïnstalleerd. Naderhand bleek dat het houtwerk hier en daar wat gebreken vertoonde, ook dat werd gelijk accuraat opgepakt en snel vervangen. Dus conclusie: we zijn tevreden. Denk dat er meer aanvragen komen uit de buurt. Want ons hek is door de overige buren ook opgevallen en mooi bevonden. ;-)

18. oktober 2020

Alles is goed gekomen.

Alles is goed gekomen.

Jammer bij 1e plaatsing verkeerde panelen, (worden wel gemonteerd zodat geen kale tuin van buitenaf bereikbaar is ) na prima overleg met monteur dat juiste panelen worden geleverd en gemonteerd.
Na 3 weken de goede panelen goed afgeleverd en uitgewisseld met de verkeerde panelen.
Heel heel heel vriendelijke mensen die het werk hebben uitgevoerd.
Top Bedrijf, echt waar.

14. oktober 2020

Sedumdak.

Er is bij mij een groen sedum dak aangelegd. Dit is op de afgesproken wijze op kundige wijze gebeurd. Ik ben heel tevreden over het resulaat. Woon je in ‘s-Hertogenbosch? Dan krijg je ook nog eens subsidie!

13. oktober 2020

goede service en prachtig resultaat

Wij zijn erg tevreden over Gras en Groen. Dat startte al bij de kennismaking waar we met persoonlijke aandacht werden ontvangen en een vervolg kreeg bij het bezoek van de ontwerper in onze tuin. Er werd geluisterd, maar ook meegedacht. Enige minpunt in het hele proces is dat ons beloofd was dat de bouw voor de bouwvak zou plaatsvinden, maar dat werd (ruim) later. De bouw zelf verliep vlekkeloos (met aardige werklui, die alles ook goed schoon achterlieten) en met een prachtig en strak gezet eindresultaat.

4. oktober 2020

Super tevreden met de schutting!

Erg tevreden over onze schutting! Het contact m.b.t. administratieve informatie en offertes ging vlot en was duidelijk.

De schuttingzetter (Aladdin) was erg vriendelijk en, ondanks dat hij alleen was, snel klaar. Hij ging erg vakkundig te werk en gaf ook nog goede tips voor eventuele afwerkingen aan ons.

Al met al dus super blij met onze schuttingen.

1. oktober 2020

Schutting is goed geplaatst en goed…

Schutting is goed geplaatst en goed kwaliteit.. Wel een let op!!! als het materiaal verder gebracht moet worden dan 25 meter dan komt er een toeslag. Deze is niet misselijk en ik denk overbodig. Maar ja ik had er zelf overheen gelezen in de offerte.

25. september 2020

Heel tevredenen

Beste prijsopgave van alle offertes, afgesproken dag gekomen en binnen vier Uur stond mijn 20m2 nieuwe schutting er!
Harde werkers Die doorgaan.
Aanrader!

19. september 2020

Kunstgras

30 vierkante meter kunstgras laten leggen en wij zijn er super blij mee! Nooit meer natte voeten, nooit meer maaien, nooit zaaien in een woord super. Bedankt voor de goede service

13. september 2020

Goed werk!

De mannen hebben hun werk goed gedaan. Voor de middag stond alles klaar.

3. september 2020

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf die zich aan de afspraken houdt en zeer flexibel is. Omdat wij met meerdere huizen de schuttingen hebben vervangen vond ik het zeer prettig om een aanspreekpunt te hebben. Niks was het bedrijf te moeilijk en men dacht goed mee over de mogelijkheden.

30. august 2020

Stipt op tijd

Stipt op tijd.
Professioneel
Zeer vriendelijk
Aan alles en oplossing en doorwerken
Ben super tevreden
En aanrader