Prima website, veel aanbod en prijzen zijn goed. Levering duurt een paar dagen. Minder tevreden over de geleverde items. 2 van de 4 producten welke ik besteld had zijn verkeerd geleverd. Bv ipv staalb... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op 28 maart 2026 een diepvries doosje van 50 x 60 cm gekocht via website. Vandaag, 27 mei, nadat ik weer mailde hetzelfde antwoord terug gekregen dat er een vertraging is bij de leverancier. Dit is... Se mere
Vanaf mijn eerste aankoop Bij Goos Hengelo voelde ik mij meteen goed geholpen. Je krijgt hier echt goed en eerlijk advies. Ze verkopen niet zomaar om te verkopen, maar denken met je mee over wat je ec... Se mere
altijd behulpzaam. leuke gasten die in Amsterdam werken en denken altijd mee in oplossingen. Je kunt er bijna alles kopen wat je nodig hebt en als ze het niet hebben, bestellen ze het. Top!
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.
Kontaktoplysninger
Stadhoudersmolenweg 62, 7317 AW, Apeldoorn, Holland
- www.gooshoreca.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
verschrikkelijk bedrijf
Ik heb onlangs een kleine koelkast…
Ik heb onlangs een kleine koelkast besteld en ben erg tevreden over de service. De koelkast werd netjes al de volgende dag geleverd. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Ook de klantenservice medewerker heeft mij goed en duidelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring.
Goos levert niet volgens afspraak
Goos levert niet volgens afspraak. Geen idee wat de status is van een bestelling, Niet te zien op de site. Na een week nog geen update en na twee keer bellen beloven ze het uit te zoeken maar vooralsnog zonder resultaat. Tip voor Goos. Stop met jullie centrale online bestellingen zolang jullie je supply chain niet op orde hebben. De fysieke winkels lopen reputatieschade op door het niet functioneren van de online store. De klantenservice is overigens wel goed bereikbaar dus dat is dan weer een plus.
IJscontainer zonder deksel = koude douche
Bij Goos Horeca een ijscontainer besteld. Een pluspunt volgens de website: mét “stevige deksel”. Alleen… geen deksel te bekennen. Reactie: die moet je apart bestellen. De verzendkosten zijn vervolgens hoger dan het dekseltje zelf.
Op mijn laatste mail geen reactie meer gekregen. Dat noem ik een ijskoude service. Deksels vervelend en absoluut geen aanrader.
Goos Horeca NOOIT MEER!
Goos Horeca is het slechtste horeca leveringsbedrijf waar we ooit bij bestelden. Customer service dikke nul, arrogant zelfs. Grote levering geplaatst 3 weken voor onze opening, alles te laat geleverd en zelfs dan nog verkeerd en niet alles. Uiteindelijk bleek dat er verschillende artikelen nog steeds misten, dit gemeld en toch slaagden ze erin opnieuw verkeerde producten mee te geven. Wij geven op. NOOIT MEER.
Alles duurde lang! Slechte dienstverlening.
Het leveren van mijn bestelling duurde ontzettend lang. Met belachelijk hoge verzendkosten trouwens. Ook weinig communicatie over verzending e.d. Toen ik de bestelling ontvangen had, was het niet wat ik ervan verwacht had en heb ik het teruggestuurd. Vervolgens duurde het bijna 2!!! maanden voordat ik mijn geld weer terug ontvangen had. Belachelijk! Pas toen ik een mail stuurde dat ik er helemaal klaar mee was, kreeg ik mijn geld terug. Ze hanteren een termijn van 30 dagen om terug te betalen, terwijl het wettelijk 14 dagen is. Ook aan de telefoon niet erg vriendelijk toen ik belde om te vragen waarom het zo lang duurde. Geen aanrader!
Hele slechte dienstverlening
Hele slechte dienstverlening eerst heel lang wachten op onze bestelling en zodra het werdt geleverd gewoon buiten de tuin achterlaten. Wij zullen hier niet meer bestellen.
Wat arrogantie zeg
Wat arrogantie zeg. Wilde 600 kopen maar weggelopen. Niks is mogenlijk bij deze zaak. Weer geprobeerd NU NOOIT MEER
Logistiek is droevig slecht
De producten lijken prima, maar de logistieke dienstverlening is droevig slecht. Eerst heb ik speciaal iemand geregeld om de bestelling op te vangen en komt men niet opdagen (omdat de logistiek dienstverlener de bestelling niet heeft gekregen van Goos), en vervolgens staat men zonder enig tegenbericht gewoon voor de deur. Jammer dit... Ik denk niet dat we hier snel wee iets zullen bestellen.
Eens maar nooit weer een bestelling bij Goos Horeca!
Acht dagen geleden een pan besteld en betaald. Levertijd zou 1 tot 3 dagen zijn. Je hoort dan niks en ziet ook niks! Gebeld met klantenservice, zou begin de week er op verstuurd worden. Nu na 8 dagen gebeld omdat ze ook niet op mail reageren. We versturen het volgende week krijg je dan te horen, het is erg druk. Dat is eens maar nooit weer bij dit bedrijf wat bestellen. Ik heb de pan dit weekend nodig maar kan dit dus vergeten. Je wordt niet geïnformeerd en je ze komen afspraken niet na.
Geld direct teruggekregen
Geen vijf sterren. Maar vier. Kreeg het artikel niet binnen de gestelde termijn. Maar het geld kreeg ik zonder pardon binnen twee dagen retour. Top!
Verschrikkelijke klantenservice
Artikel zou binnen 3 dagen binnen zijn. Nu 4 weken later nog niks ontvangen. Als ik hierover een klacht op de mail zet, wordt het afgewimpeld.
Oh ja, de factuur wel keurig netjes binnen gekregen …
Nooit weer!!
Nog steeds niet geleverd
We zijn nu 14 dagen verder en er gebeurd niets,
Omdat DPD een fout maakt komt mijn product niet, volgens mij heb ik het bij Goos gekocht
Al meerdere keren gebeld en zeggen dan de ze melding weer doorgeven aan DPD en dat kan dan weer 5 dagen duren voor een reactie
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring – NIET kopen bij Goos Horeca BV!
Ik heb een defecte en onvolledige vaatwasser ontvangen van Goos Horeca BV. De onderdelen lagen los in de doos, niets zat verpakt in plastic. De machine verwarmt geen water, lekt aan alle kanten en werkte gewoon NIET.
Toen ik contact opnam om het apparaat te retourneren, moest ik een formulier invullen – prima. Maar daarna begon de ellende pas echt. De klantenservice was ronduit SCHANDALIG. Ik hing zeker 15 minuten aan de lijn met iemand die op een sarcastische toon sprak, me duidelijk niet serieus nam en absoluut onbehulpzaam was. Ik vroeg om een andere medewerker of een leidinggevende te spreken, maar dat werd botweg geweigerd. Steeds werd ik weggestuurd met het excuus dat ik “de technische dienst” maar moest benaderen.
Alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik bij een tweede belpoging dezelfde ongeïnteresseerde persoon, die weer op dezelfde minachtende manier sprak, alsof hij een spelletje met me speelde. GEEN ENKELE vorm van hulp of klantvriendelijkheid.
Ik ben diep teleurgesteld in de kwaliteit van het product én vooral in de schandalige klantenservice. Koop hier alsjeblieft niet – dit bedrijf neemt klanten totaal niet serieus en laat je met een kapotte machine zitten.
Het leek wel of de machine van een andere bedrijf kwam, retour gestuurd was en ze dit aan ons gegeven hadden in de hoop dat wij het aannemen en ze het zo moeilijk mogelijk maken zodat wij geen actie onder nemen om het retour te sturen.
Apparatuur kapot geleverd
Een nieuwe koelwerkbank besteld. Helaas kwam deze kapot binnen. Na bellen met “klantenservice” moest ik een online formulier invullen en dan zou er (waarschijnlijk) iemand dezelfde dag nog contact opnemen. Geen excuses, geen medewerking. Uiteindelijk is er een externe monteur (ze hebben geen eigen TD) na 6 ! Dagen gekomen om het op te lossen. Deze man was 4 uur bezig. Dit bedrijf besteld alleen maar apparatuur om het daarna door te verkopen. Klachten? Daar doen we niet aan, niet hun probleem. Als ik zo zou ondernemen was ik na een maand failliet. Misschien de medewerkers eens een cursus klantgerichtheid laten doen? Eens en nooit meer Goos Horeca!
Slechte firma geen contact meer na problemen
Your Order #13000000428:
Gisteren tuinmeubelen geleverd nog gevraagd voor achter de poort te zetten maar de transporteur vond het niet nodig en wrong de palet door de tuindeur met veel gevolgen de deur geforceerd en de natuursteenvloer bekrast en de cederhout want beschadigd en dan geef je dat door en dan hoor je niets meer ik dacht ze lossen dat wel op maar niet dan moet ik het maar aan mij rechtsbijstand aangeven dan zal het hun meer kosten ik kan àlles bewijzen met beeld materiaal
Wat een transport bedrijf waar die met werken maar je hoort niet
Uiteindelijk tevreden over de afhandeling.
Een vrieskast besteld, werkte meteen niet naar behoren. Klantenservice een beetje omslachtig, na telefonisch contact doorverwezen naar website om daar een melding te doen. Daarna paar keer telefonisch contact, en per mail. Uiteindelijk is het goed opgelost en is de vrieskast toch nog vlot omgeruild. Dus al met al wel tevreden.
Hier bestel ik niet meer
Hier bestel ik niet meer! Ik wilde iets retour sturen en dat was heel ingewikkeld ineens, je moet online een formulier invullen waar je verplicht bepaalde gegevens moet vermelden, gegevens die ik niet had omdat zij geen factuur hadden opgestuurd, vervolgens had ik een mail gestuurd, na een paar dagen geen reactie, dus toen besloot ik te bellen, heel lang moeten wachten voordat ik iemand aan de lijn kreeg en wilde bij haar aangegeven dat ik dit geen fijne service vind, was ze ook nog eens brutaal, ze kapte me af, wilde niets horen, ik krijg vervolgens wel de factuur opgestuurd, waardoor ik eindelijk het formulier kon invullen, retour werd goedgekeurd maar je krijgt geen code, je moet zelf de retour kosten betalen en een ingewikkeld gedoe met allemaal regels waaraan de retour moet voldoen of anders afgewezen wordt, zoals dat je perse de retour order moet uitprinten en plakken op de goederen, wat een belachelijke service, je kan beter elders je geld besteden! Goos horeca is het zeker niet waard !
Slechte service!
Frituur gekocht waardeloos ding €800,- voor betaald. Hendi 2x 8 liter inductie alles wat onderin komt te liggen verbrand. Al 4 keer contact elke keer zullen ze terug bellen telkens niks gehoord! Waardeloze service!
Læs mere om andre typer anmeldelser.