Prima website, veel aanbod en prijzen zijn goed. Levering duurt een paar dagen. Minder tevreden over de geleverde items. 2 van de 4 producten welke ik besteld had zijn verkeerd geleverd. Bv ipv staalb... Se mere
Op 28 maart 2026 een diepvries doosje van 50 x 60 cm gekocht via website. Vandaag, 27 mei, nadat ik weer mailde hetzelfde antwoord terug gekregen dat er een vertraging is bij de leverancier. Dit is... Se mere
Vanaf mijn eerste aankoop Bij Goos Hengelo voelde ik mij meteen goed geholpen. Je krijgt hier echt goed en eerlijk advies. Ze verkopen niet zomaar om te verkopen, maar denken met je mee over wat je ec... Se mere
altijd behulpzaam. leuke gasten die in Amsterdam werken en denken altijd mee in oplossingen. Je kunt er bijna alles kopen wat je nodig hebt en als ze het niet hebben, bestellen ze het. Top!
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.
Stadhoudersmolenweg 62, 7317 AW, Apeldoorn, Holland
- www.gooshoreca.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Snelle levering.
fijne website
fijne website. groot assortiment. nette factuur. prima bedrijf.
Vriendelijke en snelle service
Vriendelijke en snelle service. De website van Goos Horeca België werk wen niet optimaal maar via de Nl website werkt alles snel en prima.
Ik heb geen idee hoe het product is
Ik heb geen idee hoe het product is. Ik wacht nu al bijna 3 weken op levering. De courier kan blijkbaar geen adres vinden waar we wel dagelijks post ontvangen.
Theeglazen besteld
Theeglazen besteld. Perfect model en levering was super. Snel en goed verpakt..
Zeer tevreden.
goede bak en netjes geleverd
Prettige medewerkers
Goede klantenservice en prettig (en zeer snel) contact met medewerkers over de levering van een vrieskast.
Zeer betrouwbare firma
Bestelde waar kon niet op tijd geleverd worden. Na een telefoontje met Goos heeft men daar extra inspanningen gedaan om hun leverancier te overtuigen. De dag daarna was het pakket geleverd!
Dat betekend dat Goos een zeer betrouwbare firma is.
Levering duurde erg lang, bestelling niet compleet, slechte communicatie
Levering duurde erg lang, vergeleken met andere bedrijven. Ook ontbraken er bij de bestelling elke keer artikelen. De communicatie in dit bedrijf is zeer slecht. Erg jammer!
Fijn geholpen met retour zending
Ik heb er een mooie inductie plaat gekocht . Helaas kwam ik er achter dat ie nogal groot was voor mijn keuken. Goos was heel meewerkend! Ik heb het apparaat retour gezonden en niet veel later het aankoop bedrag terug gekregen. Fijn bedrijf goede klanten service👍
Een paar keer wat besteld en steeds…
Een paar keer wat besteld en steeds alles supersnel geleverd en met alle gemak
Super Service en tip voor een pop up
Snelle reactie. En spullen snel binnen. Had alleen 1 deksel stuk binnen die had ik weg gegooid maar was de moeite vond ik niet te declareren voor 2 euro en twee andere deksels paste niet op mijn bak. Was een gastronoom bak 1/6 maar daar kreeg ik te horen dat je dan een diepere bak moet nemen dat zou dan beter in omschrijving moeten staan. Wellicht tip in systeem als je op iets klikt dat je een pop up krijgt wellicht is dit iets voor u zodat je weet welke spullen bij elkaar horen.
Goede service
Een van de artikel had schade, na contact met gooshoreca schade service, hebben ze mij goed vriendelijk geholpen en krijg nog nieuwe pan toegestuurd en de ene met de schade mocht ik houden.
Ik ben dankbaar voor de service.
Prima zaak en uitstekende service
Prima zaak en uitstekende service.
Maar bovenal heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ga zo door !!!!
Voetbalvereniging de Zwerver
Ik ben tevreden
Ik heb altijd een goede ervaringen en met Goos Horeca.
Fair prices,short delivery time,nice…
Fair prices,short delivery time,nice people
Slechte service, foutieve informatie website
Aflevering duurde lang. Klachtafhandeling ook langer dan afgesproken.Ik voelde me bovendien.niet serieus genomen. Uiteindelijk bleek jullie informatie op de website niet te kloppen. De bakken die ik had gekocht waren niet luchtdicht. Jullie vonden de foto niet duidelijk. Zagen er niets aan.... Ik had er een boel werk aan. Ook geen kelnermes bijgeleverd. En bovendien vond ik de dame aan de telefoon niet professioneel. Toen ik belde nam ze op met 'Ja hallo'. Ik informeerde dus spreek ik met Goosen? 'Ja natuurlijk, wie anders 'antwoorde ze. Misschien een cursus klantenservice? Dit heeft ze hard nodig, dit kan zo echt niet
prima geregeld enigste nadeel is dat…
prima geregeld enigste nadeel is dat het echt mega lang duurt om je complete order te krijgen gingen weken overheen