Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Se mere

Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Se mere

Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Se mere

Pas på det eneste de hurtige til, er at trække dine penge inden de overhovedet har sendt dine dæk. Jeg fik et leveringsværksted , som var lukket og uden telefon. Og GoodGrip kunne ikke fortælle,... Se mere

1. Dækbutik

Om Goodgrip

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GoodGrip sælger vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk og lækre fælger. GoodGrip.dk ejes og drives af Skift Daek ApS. Ud over at findes i Danmark, findes vi også i Sverige, Finland, Norge, England og Tyskland. Firmaet har i dag 25 medarbejdere og omsætter for ca. 100 mio DKK. GoodGrip.dk hed tidlgier og indtil første december 2011 Tyremate.com

2,9

Middel

Min ordre var 17 dage forsinket. 10% rabat opvejer det ikke for mig.

Websitet sagde 3-5 dage da jeg bestilte den 27 Okt. Dækene ankom den 19. Nov. Jeg måtte ringe mange gange for at checke at de nu var kommet hen til næste skridt i processen.

Et er at det bliver forsinket. Et andet er at de ikke er på forkant med at fortælle mig om det, men at jeg skal ligge og ringe og checke. Det gider jeg ikke igen.

De gav mig 10% i rabat pga. forsinkelsen, men personligt ville jeg hellere have haft dækene til tiden - eller, hvis der skal være forsinkelser :-(, så at de _selv_ følger op og orienterer mig.

27. november 2012
Goodgrip-logo

Besvarelse fra Goodgrip

Hej Peter,

Hvis jeg var dig ville jeg også være utilfreds. Det er ikke i orden at din levering bliver forsinket og det skal ikke ske. Det var lige omkring den dato hvor du bestilte dine dæk at vi fik ændret hele vores logistik forløb med leveringer og det har desværre givet nogle problemer med leveringer, ikke kun til dig men også et par andre kunder. De fejl der var i leveringsforløbet er nu rettet og leveringerne sker igen til tiden.

At vi ikke har informeret dig ordentlig om status på din ordre kan jeg kun undskylde. Vi forsøger at drive en så professionel virksomhed som muligt, men når vi laver fejl bør vi ankende det og orienter vores kunder med det samme. Beklager at det ikke er sket i dit tilfælde. Det er ikke godt nok.

Jeg håber at dækkene kom godt frem i sidste ende og beklager det uheldige forløb du har været igennem. En stor undskyldning herfra.

Mvh Anders Andersen
GoodGrip.dk

god service, der dog ikke bliver fuldt helt til ende

Har koebt et godt produkt til en meget god pris, og har hele vejen igennem faaet en god service.
Dog skriver Goodgrip, at man bliver kontaktet, naar daekkene er leveret til stedet hvor de skal monteres, for at aftale en tid. Dette skete dog ikke, jeg maatte selv ringe til vaerkstedet, og de var lidt overrasket. De havde modtaget nogle daek, men ikke faaet besked om, hvem de tilhoerte, saa de vidste ikke hvad de skulle med dem.!!
Men bortset fra dette, saa er vi meget tilfredse.
En rigtig god hjemmeside, hvor man er sikker paa at faa den rigtige daekstoerrelse. Og god service, hvis man kontakter kunde service.

18. november 2012

Vinterdæk

Jeg har købt vinterdæk, og var godt tilfreds med at der var så fin kredit,det tog bare lidt længere tid før jeg fik dem ,en beregnet men det blev ikke sne vær så det gik jo.

15. november 2012

Varen afsendes ikke som aftalt

Jeg har bestilt dæk hos googgrip og fået ordrebekræftelse, men efter 1½ uge har jeg stadig ikke modtaget mine varer. øv øv

12. november 2012
Goodgrip-logo

Besvarelse fra Goodgrip

Hej Thomas. De varer i din bestilling, havde en leveringstid på 6-10 arbejdsdage, fordi de sendes fra en af vores leverandører i Holland. Det kan altså tage op til 2 uger, før dine varer kan leveres. Vi beklager du måtte vente lidt længe på din levering en du havde forventet.

Mvh GoodGrip

Nem adgang til gode dæk til fornuftige priser

Der er et godt udvalg af dæk hos Goodgrip. Man er nød til at læse anmeldelser på nettet for at finde det rigtige. Med mindre man bare skal have de samme som før. Når valget er truffet, går det hurtigt med leveringen.
Eneste anke: hvis man fortryder købet, skal varen sendes retur til en adresse i Sverige (dyrt)

11. november 2012

Hurtig levering til rimelig pris

Tilsyneladende udmærkede dæk - men det kan jo først ses for alvor om en del km.
Men levering er sket hurtigt med de korrekte produkter, og så er det vel egentlig forbrugerens opgave at købe de rigtige produkter, så hvis dækkene (billige) viser sig ikke at være gode nok, er det jo ikke Goodgrips fejl.

6. november 2012

Forkert levering, men god service

Hej
Jeg bestile dæk til 3 biler, men til 2 af bilerne var det forkerte dæk og fælge.
Jeg kontakter firmaet, og fortæller at jeg levere det hele tilbage - om de kan hjælpe med transporten.
De har uden diskusion bestilt en transport til at hente ordren og de betaler også for den.
Øv med de forkerte dæk, men flot service når nu skaden var sket.

Hilsen Anders 40421717

5. november 2012

Ingen dikkedarer

Fin service, og ingen leveringsproblemer. Dog ville det være rart at man ikke behøver at være hjemme ved levringen for at kvittere, men derimod kan bekræfte at lev. gerne må ske uden kvittering.

4. november 2012

Enkel og nem købsoplevelse

Jeg stod i den situation, at jeg ikke kunne få vinterdæk i samme dimensioner som mit sommerdæk og skrev så en mail med mine behov. Jeg fik så svar tilbage med links til hvad goodgrip anbefalede, og så var det bare få klik med musen og de nye hjul blev bragt hjem til mig. Det kan ikke gøres nemmere.

29. oktober 2012

Leveringen var præcis som lovet inden for 4-5 dage.
Men monteringsværkstedet kunne ikke forstå at de havde fået
leveret mine dæk, da de ikke mente at de ikke er samarbejdspartner med Goodgrip.

29. oktober 2012

når 1 dag bliver til uger

Afbestilte mit køb 1 time efter bestilling, men har ikke modtaget mine penge endnu. Forklaring, at godset havde forladt lageret og ikke er kommet retur endnu, efter3 uger!!!!

26. oktober 2012