Banner for MILITARY.EU

3. Herretøjsbutik
  4. Butik med udendørstøj og -udstyr
  5. Butik med udstyr til udendørssport
  6. Dametøjsbutik

MILITARY is an online store for the demanding. We offer high-quality tactical and military clothing, as well as sportswear and outdoor accessories. You will find here clothing, backpacks and boots that will serve you for a long time.

4,5

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg har nu modtaget pakken

Jeg har nu modtaget pakken. Ved ikke hvad der gik galt. Har handlet her op til flere gange. Og er særdeles tilfreds. Troværdigt sted og handle.

6. marts 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tak for din positive anmeldelse og din fortsatte støtte. Det glæder os, at du har modtaget din pakke og er særdeles tilfreds med din oplevelse hos os.

Trustworthy.

Fast and efficient services. Good produkt.

3. februar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Thank you so much for your positive review! We're thrilled to hear you found our services fast and efficient, and that you enjoyed our product.

Lynhurtig levering og god pris

Bestilte Lowa vandrestøvler mandag formiddag, de blev leveret onsdag middag med UPS - rigtig gode informationer om ordren samt leveringsstatus via mail.
Overskuelig hjemmeside, med gode informationer om produkterne.
Ikke sidste gang jeg handler her.

11. februar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tak for din positive anmeldelse! Dejligt at høre, at din bestilling af Lowa vandrestøvler blev leveret så hurtigt, og at du satte pris på vores kommunikation og hjemmeside. Vi ser frem til at hjælpe dig igen ved din næste bestilling.

Besvarelse fra MILITARY.EU

Thank you for your wonderful 5-star review! We're delighted you enjoyed both our service and products. Your positive feedback means a lot to us and motivates us to maintain our standards.

Fast delivery

Fantastisk hurtig levering inden for 3-4 dage

Var lidt skeptisk med at købe fra forretningen da jeg ikke kendte den i forvejen , men nu efter mit andet køb og med ens oplevelser så er der stor anbefaling herfra

Ved første køb fik jeg ingen ordrebekræftelse , hvilket nok skyldtes at PayPal stoppede min betaling for at undersøge sagen nærmere

Hvad de vil undersøge ved jeg ikke , men dagen efter gik betalingen igennem hos dem

Anden gang var der ingen problemer med PayPal

24. januar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med os. Vi er glade for at høre om den hurtige levering og at din skepsis er blevet vendt til tillid. Beklager forvirringen med den første ordrebekræftelse, men dejligt at det andet køb gik problemfrit. Din anbefaling betyder meget for os!

Forkert vare leveret

Jeg bestilte en taske hos dem, men modtog en forkert model. Jeg kontaktede dem flere gange via e-mail uden at få svar. Til sidst måtte jeg bruge over to timer på deres live chat for overhovedet at få kontakt.

Deres eneste tilbud var at refundere mig 2,4 € for prisforskellen mellem den taske, jeg modtog, og den jeg faktisk bestilte – selvom jeg tydeligt forklarede, at jeg ikke ønskede at beholde den forkerte taske. Jeg stod samtidig og skulle bruge tasken i den kommende uge, men de tilbød ingen hurtig ombytning eller brugbar løsning.

Den eneste mulighed var at sende varen retur, bestille en ny og selv betale ekstra fragt – alt sammen på grund af deres fejl. Først efter at jeg udtrykte min frustration, fik jeg tilbudt en 5 % rabatkupon, hvilket ikke løser problemet.

Samlet set en meget skuffende oplevelse med langsom respons og en følelse af manglende vilje til at rette op på deres egen fejl.

26. januar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Vi beklager virkelig den situation, du har oplevet, og forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi har videresendt din sag hurtigst muligt til vores kundeserviceafdeling, så den kan blive behandlet med høj prioritet. Samtidig vil vi gerne præcisere, at vi desværre ikke tilbyder direkte ombytninger. Den korrekte procedure i denne situation er derfor at returnere tasken via vores officielle retursystem: https://rma.military.eu/
Når returpakken er modtaget og behandlet på vores lager, refunderer vi det fulde beløb for din ordre, og herefter kan du placere en ny bestilling på den ønskede model.
Vi er oprigtigt kede af de gener, dette har medført – især da fejlen ikke burde være sket, og fordi du havde et akut behov for produktet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen; din feedback hjælper os med at forbedre både vores kommunikation og håndtering af lignende sager fremover.

Good and fine

5. januar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Thank you for your positive feedback! We're glad you found our service and products satisfactory. We appreciate your support.

Perfekt, hurtig levering og alt som det skulle være.

Bestilte i en weekend, fik besked samme dag at det var pakket og klar.
UPS leverede en dag tidligere end planlagt. Alt var som det skulle være 👍🏻

6. januar 2026

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tusind tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at din bestilling blev pakket hurtigt og endda leveret tidligere end planlagt. Vi sætter pris på din støtte og håber at betjene dig igen snart.

Effektiv ordreeksekvering

Effektiv ordreeksekvering, hurtig levering og flot indgravering. UPS havde dog bare smidt pakken på en tilfældig bænk på parkeringspladsen fremfor ringet på eller lagt ved døren til stuehuset. Military.eu på deres side var dog yderst hurtige til at fremsende, så det nåede frem inden jul.

20. december 2025

Besvarelse fra MILITARY.EU

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at du værdsætter vores hurtige service og indgravering. Beklager situationen med UPS - vi vil tage dette op med dem. Dejligt at pakken nåede frem til jul trods alt!

28. november 2025

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service.

Hurtig levering til Danmark.

Virkelig fin hjemmeside og super hurtig levering. Kan kun anbefales. Fra Polen til Danmark på 3 dage.

2. december 2025

Besvarelse fra MILITARY.EU

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både vores hjemmeside og den hurtige levering fra Polen til Danmark. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Quick delivery

25. november 2025

Besvarelse fra MILITARY.EU

Thank you for your positive review! We're glad your order was delivered quickly. We strive to provide efficient service and are happy we met your expectations.

Vis anmeldelser på alle sprog (5.694 anmeldelser)