Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Se mere
Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Se mere
Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Se mere
Pas på det eneste de hurtige til, er at trække dine penge inden de overhovedet har sendt dine dæk. Jeg fik et leveringsværksted , som var lukket og uden telefon. Og GoodGrip kunne ikke fortælle,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Toldbodgade 18 , 1253, København, Danmark
Dagen efter kontakter jeg Goodgrip, der fortæller mig, at ordren ikke kan annulleres, da den er sendt til deres lager for pakning.
To dage senere - 16. november - får jeg besked om at varen er afsendt. Goodgrip foretrak åbenbart at sende varen fra Sverige til Danmark og ud til mig, så jeg kunne afvise leverancen, så den gik retur til dem.
Returfragten på over 200 kroner får jeg så selv lov til at betale - til trods for at jeg annullerede ordren, inden den blev sendt afsted fra deres lager.
Det kalder jeg en meget ringe service, at jeg skal betale for, at de ikke kan bremse leveringen, når varen stadig er på deres lager.

Besvarelse fra Goodgrip
Jeg fik et leveringsværksted , som var lukket og uden telefon.
Og GoodGrip kunne ikke fortælle,hvornår jeg fik mine vinterdæk.
Første mail stod der 1/11 og den anden mail 3/11 og nu ved de ikke noget om ,hvornår de dukker op.
Håber jeg får mine penge inden jul.
Det lugter langt væk af svindel og humbug.
Forbrugerombudsmanden har dem i kikkerten.

Besvarelse fra Goodgrip
der er ikke så meget at sige.
leveret meget hurtigt. alt som forventet
kan anbefales
Goodgrip lever op til mine forventninger. Dækkene blev leveret med GLS indenfor få dage. Super dæk til en skarp pris hvad mere kan man forlange.
General ok, men alle 4 dæk er fra midt 2015 😕 ikke nye dæk👎
Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget og behandlet hos diverse mellem stationer.
Jeg annullerede ordren, dækket blev leveret tilbage og jeg fik ALLE mine penge retur.
Det er ok service, trods alt..
Mvh morten

Besvarelse fra Goodgrip
Jeg bestilte 4 nye dæk og fælge den 30/6. Jeg så levering den 12.7 og tænkte okay, jeg kan godt vente 14 dage.
I dag skriver vi så den 26.7. De siger de har afsendt min ordre, men DHL som skal levere, siger de aldrig har modtaget ordren.
De har kunne trække pengene, og nu her en uge efter ordren er "afsendt" siger goodgrip så at DHL ikke kan finde ordren.
De vil ikke give mig pengene tilbage, fordi de har jo afsendt min ordre.
Så nu her en måned efter jeg bestilte, har jeg et fladt dæk, som jeg skulle have skiftet for længst, men jeg kan se langt efter mine nye.

Hej Goodgrip.....
Jeg bestilte 2 stk dæk hos jer for over 10 dage men den samme dag så jeg at jeg bestilte forkert og afbestilte dem med det samme.... fik bestilt et par nye hvilke kom efter 4-5 dage, men har ikke fået mine penge endnu fra den første bestilling....
og jeg står faktisk og mangler de penge til noget andet jeg skal bruge og det kan ikke passe at der går over 10 dage for at komme tilbage til min konto.........
mvh. Yusuf Balli

Besvarelse fra Goodgrip
Har bestilte 4 stk ny dæk den 2016-04-15 efter 3 dag ringe jeg for at hør om de var på vej eller ikke men så svar de de her : Den forventede leveringsdag på din ordre er i slutningen af ugen.
Varerne findes på
lager, så de kommer til dig så hurtigt som muligt.: men de kom ikke så skriv jeg igen til dem de svar :Hej,
Tak for samtalen.
Jeg beklager virkelig at du ikke har fået dine dæk endnu, men vi holder
kontakten og du ringer til mig på tirsdag, hvis du ikke har fået dækkene inden
da.
Med venlig hilsen : men nu er den 22-04-2016 dæk er ikke kommet i nu
jeg ringer til dem igen på mandag så hør i mer om hvad de nu finde på men de er en dårligt service de har de er mit absolut siste gang jeg køber dæk hos goodgrip.dk hvis de ser at jeg skal vente en uge mer vil jeg har min penge tilbage penge er god nok reservat af dem fik den her e mail til morgen den 23-04 16
Hej,
Tak for din W579476, Vi er overbevist om at du kommer at blive tilfreds med dine nye hjul!
På grund af stor efterspørgsel på lige nøjagtig den fælg som du har bestilt bliver dine hjul dessværre lidt forsenede.
Vi hører af os med et mere precis dato når det nærmer sig.
Venlig hilsen Goodgrip.dk
har ikke bestilte hjul men 4 stk dæk halooooo tag jer sammen der ud
jeg ringer til dem på mandag for at for min penge gider ikke vente på dæk i 1000år dårligt service de har + madarbejde kan ikke fortale hvornår men har de Varder ligsom de har dem ikke på lage der for vil de ikke se hvornår de er på vej eller ikke for de kun god se dem og vær herligt at fortale som de er for sted set et 3-5 dag hmmmm

Besvarelse fra Goodgrip
Vi har bestilt dæk og fælge her, det er første gang. Det er en ret ubehagelig oplevelse, irriterende oplevelse, og vreden kommer, fordi vi ikke kan komme i kontakt med virksomheden uanset hvor meget vi ringer, skriver eller andet. De opdaterer blot leveringsdatoen hele tiden med at være ud i fremtiden. Det er som om de slet ikke kan levere. Så burde de skrive det istedet for at holde kunderne for nar. De holder ikke hvad de lover på deres hjemmeside, og opdaterer de blot en gang mer vores leveringsdato til at være ud i fremtiden, aflyser vi vores ordre. Så vi kan kun skrive vær sikker på du vil bestille her. Du aner simpelthen ikke hvornår varen kommer, og det er ik muligt at få fat i firmaet.
God og hurtig levering. Men 4 stjerner fordi jeg havde bestilt nogle 4 stk løse dæk, i kunne i det mindste indpakke dem i noget folie, da jeg fik mine da lignede de bare noget brugt, hold da op de så virkelig skidt ud. Jeg har også prøvet sortedaek hjemmesiden sidste år, og de var god til at indpakke dem.
Jeg bestiller den 31.7 4 dæk. Modtager straks ordrebekræftelse pr. mail. 2 dage senere kommer så en ny mail med link til ordrebehandlingen hos Goodgrip med forventet leveringsdato den 6.8. Så langt så godt. Der står desuden, at jeg vil modtage en ny mail når varerne er sendt og monteringsværkstedet vil kontakte mig og aftale montering. Det sker bare aldrig.
Da jeg ikke har hørt fra Goodgrip den 12.8, kontakter jeg pr. mail deres kundeservice og får et par timer senere svar. Dækkene er leveret den 6.8! men deres ordrestatus ikke er opdateret.
Jeg kontakter selv monteringsværkstedet og jo, de har da fire dæk liggende, som de ikke rigtig ved hvor kommer fra eller hvem der har bestilt dem. Men de vil da gerne montere og afbalancere dem for mig.
Det er så nu gjort. Desværre passer den oplyste pris på goodgrip.dk så heller ikke. De har ihvertfald glemt at oplyse, at prisen er uden moms.
Jeg køber ikke flere dæk der.
Har bestillt 4 Goodyear Eagle dæk (tilbud med 40 % rabat) d. 04/06-2015. Har fået 4 Riken Maystorm (dårlige billigdæk) og det i en forkert størrelse, hvilke er ikke tilladt til min bil. Returnering var i orden. Men jeg ventede 8 uger!!! på mine penge (var på kontoen d. 31/07-2015). Først efter min meddelse, at jeg overtager sagen til advokaten har jeg fået mine penge retur. Har aldrig haft før så en dårlig indkøbsoplevelse. Aldrig mere Goodgrip!
Jeg har tidligere bestilt dæk gennem daekonline, med stor tilfredshed, men prøvede denne gang Goodgrip.dk - det minder meget om hinanden, men må sige jeg er skuffet.
Leveringstiden er meget langsom - ca. en uge tager det før 2 dæk kommer, ikke 4 som betalt for, de resterende 2 kommer en lille uge senere. Jeg får dækkene monteret, for at finde et hul i siden af et dæk. Jeg skriver til Goodgrip, da deres kundeservice ikke kan modtage opkald, og får besked på at mit dæk skal ind til test, for at kunne konstatere om det er en fejl i dækket og ikke monteringsfejl. Fair nok.. - men der går en uge og dækket er ikke afhentet - jeg ringer til dem, deres kundeservice er begyndt at kunne modtage opkald, og 2 dage efter afhentes dækket. Jeg går så og tror at alt er i sin fineste orden, men ca 12 dage efter har jeg intet hørt - jeg ringer igen til Goodgrip, de kan ikke se at dækket er afhentet, men må konstatere at, der er da gået lang tid og jeg bare skal have et dæk tilsendt og det vil medarbejderen sørge for.
Idag, ca. 1 uge efter, alt i alt knap 2 måneder efter jeg lagde min ordre hos Goodgrip, har jeg stadig ikke modtaget det dæk!
Jeg ringer derfor og får en flink svensk kundeservicemedarbejder i røret - han beklager og udtaler, at der kan gå NOGEN uger før sådan en reklamation er behandlet færdig, da det skal fastslås hvor fejlen er sket, og dermed hvem der skal betale; Goodgrip, deres dækleverandør eller transportfirmaet som har leveret dækket i første omgang.
OG så er det jeg ikke kan mere - god kundeservice i min forstand er IKKE at efterlade kunde fastlåst - send da et dæk og tag formalia senere, men nej. Han foreslår at jeg køber et nyt dæk og får pengene tilbage for det defekte dæk, når sagen engang er overstået.
DET er sku en ommer Goodgrip....
6 dæk skulle være leveret indenfor 1 uge, istedet modtog jeg mail efter små 2 uger at de (endelig) var afsendt. Dette var ikke rigtigt, idet Track&Trace viser afsendelse først skete 3 dage senere (kl. 14:28).
Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at sende email om leveringstidspunkt. Var heldigvis hjemme, da de kom.
Dækkene, som tilsyneladende ikke kunne skaffes andre steder, var iøvrigt opført som ikke-på-lager. Efter forespørgsel pr tlf ringede TyreMate tilbage samme dag og meddelte, at de nu var på lager igen, hvilket også fremgik af hjemmesiden. Fint.
Ok service på telefon iøvrigt, dog lidt lang ventetid midt på dagen. Forvent iøvrigt samtale på svensk eller engelsk.
Faktura tilsendt få dage efter med girokort.
Jeg glædede mig ellers over at have fundet en dansk hjemmeside hvorfra jeg kunne bestille pigdæk - og så kunne jeg endda få dem leveret et sted, hvor de kunne blive monteret.
Glæden var kort. Vi bestilte dækkende en søndag (d. 23.nov). De skulle bruges om mandagen 8 dage, så med en leveringstid på 3 dage, tænkte vi, at den var sikker. Der stod, at dækkende var på lager, forventede leveringstid var 3 dage og ellers ville de kontakte os.
Om torsdagen havde vi forsat ikke hørt noget, så vi ringede til kundeservice. Telefon meldte optaget, så vi prøvede igen senere. Endelig kommer vi igennem. Den norske herre i røret fortæller os, at han vil følge op på vores ordre og ringe tilbage. Vi forklarer meget klart, at vi skal bruge dækkende mandag, da vi står og rejser til Norge om tirsdagen.
Vi hører ikke fra ham igen, så vi ringer igen fredag. Da vi fortæller, at han lovede at ringe tilbage, svarer han blot med "præcist præcist" (som i øvrigt, er hans svar til meget). Han fortæller nu at dækkende forventes i Odense mandag eller tirsdag. Vi forklarer igen, at vi skal bruge dem mandag og han lover herefter at ringe tilbage til os mandag med bekræftelse på om dækkende kommer.
Igen ringer han ikke tilbage, så vi ringer til ham mandag. Han har stadig ikke fundet ud af hvor vores dæk er. Jeg skælder lidt ud og han lover at ringe inden for en time. Efter 2,5 time har vi stadig ikke hørt fra ham, så jeg ringer igen. Nu kan han så fortælle os, at vores dæk er i Gøteborg og ikke når frem og at han kan annullere vores ordre.
Da vi ikke kan vente på dækkende, beder vi ham annullere ordren, for så må vi købe dækkende her i Norge.
I dag (fredag d. 5. dec) har de så trukket pengene fra vores konto. Jeg ringer ind og brokker mig, da jeg ikke mener vi skal betale for nogle dæk vi ikke har fået, som i øvrigt var blevet annulleret. Taler med samme person endnu en gang. Skælder nok lidt ud, da jeg er træt af hans service. Han fortæller mig, at vi ikke kan få pengene retur før de har fået dækkende retur. Jeg forklarer, at det umuligt, kan være mit problem, da det er dem der ikke har leveret til tiden og i øvrigt havde han selv i mandags annulleret vores ordre.
Endnu en gang har han lovet at ringe tilbage med en løsning, så jeg venter spændt på om jeg hører fra ham. Og ellers så ringer jeg hver dag til ham indtil han forstår det!
På Goodgrip.dk fandt jeg lige de dæk jeg skulle bruge.
Bridgestone Blizzak V1 275 70R16 - de var så billige ,at jeg troede det var fup - men det var det ikke - omkring 2700,- for 4 dæk til min Land Cruiser, er intet mindre end et fund - Dækkene kom i går, faktisk 5 dage før det var lovet.
Dækkene lever helt op til forventningerne, og så var fragten GRATIS - 112 kg. til 0 kroner i fragt, sendt fra Sverige, der er MEGET BILLIGT - TAK
Goodgrip.dk kan varmt anbefales, og vil helt sikkert handle hos firmaet igen
Bestilte et dæk og betalte. Tre dage gik, og dækket stod foran min hoveddør. Dette er vel egentlig indbegrebet af en netbutik, der fungerer optimalt og derfor skal modtage fem stjerner. Tak for det :)
Anyway. Jeg kunne ikke finde dækket på jeres site - hverken ved at browse eller ved søgning på selve siden. Jeg fandt det via google.
Opfordring til firma: Tilgængeliggør alle jeres varer via jeres site - det er sandsynligvis ikke alle, der tænker at bruge google specifikt på denne måde.
Opfordring til kunder: Brug google, hvis du ikke kan finde varen. For hvis de har den, er de uden diskussion det billigste sted at købe dæk.
Meget tilfreds her.
Venlig hilsen Jakob Kiilerich
P.S Endnu en opfordring til firma: Hvis I begynder at kommentere på anmeldelserne på truspilot, vil I fremstå meget mere troværdige. Jeg siger dette, fordi jeg har læst dårlige anmeldelser af jer her. Dog lugter de fleste dårlige anmeldelser af misforståelser mellem jer og kunde, og/eller af kunder, der generelt bare synes, det er rart at brokke sig over verden - uanset hvad. Derfor turde jeg godt handle med jer, og vil helt sikkert gøre det igen.
Det eneste der afholder mig fra at give goodgrip.dk 5 stjerner, er det faktum, at leveringsdatoen ikke er helt præcis, hvilket skyldes, at mine dæk blev sendt direkte fra leverandør.
Desuden manglede der også på bekræftelses-siden et tracking nummer på forsendelsen.
De lover, at man vil modtage en besked fra GLS ved afsendelse - den kom dog aldrig, ej heller nogen note i postkassen med forsøgt levering - selvom GLS påstår andet. Så fandt selv ud af hvor pakken kunne findes og afhentes i samarbejde med goodgrip.
Men GLS problemerne kan goodgrip ikke bebrejdes.
Ellers var alt okay!
Hurtig forsendelse og venlig og hjælpsom kundeservice! Så ville handle herfra igen - priserne er desuden også yderst rimelige.