Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Se mere

Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Se mere

Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Se mere

Pas på det eneste de hurtige til, er at trække dine penge inden de overhovedet har sendt dine dæk. Jeg fik et leveringsværksted , som var lukket og uden telefon. Og GoodGrip kunne ikke fortælle,... Se mere

1. Dækbutik

Om Goodgrip

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

GoodGrip sælger vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk og lækre fælger. GoodGrip.dk ejes og drives af Skift Daek ApS. Ud over at findes i Danmark, findes vi også i Sverige, Finland, Norge, England og Tyskland. Firmaet har i dag 25 medarbejdere og omsætter for ca. 100 mio DKK. GoodGrip.dk hed tidlgier og indtil første december 2011 Tyremate.com

2,9

Middel

En god handel :-)

Nemt at bestille på deres hjemmeside og hurtig levering, og betalingen bliver først trukket når varen er leveret.
Vil helt sikkert handle med GoodGrip igen ++++++

27. oktober 2014

Vildt dårlige service og snyder!!!

Har tidligere handlet hos Goodgrib.dk, da jeg skulle have et sæt vinterdæk (Nov 2013). Da gik alt efter planen. De kom i løbet af de dage de havde lovet.

Da jeg i denne uge så punkterede skulle jeg bruge 2 nye sommerdæk.
Jeg gik ind på Goodgrib, og bestilte 2 nye dæk om aftenen ca. 22.

Om morgen fandt jeg nogen til ca samme pris som jeg kunne monterere dagen efter. Jeg ringede til kundeservice, men der var lukket da de først åbner kl. 9.
Det er fint nok ringer klokken 9, men ingen tager den. Ringer 3-4 gange uden af komme igennem.

Ca. lidt i 10 får jeg fat i kundeservice, hvor manden taler svensk. Jeg forstår det meste af det han siger, og han fortæller mig burde have kontaktet ham med det samme efter bestillingen. Jeg fortæller ham at jeg ringede så snart de åbnede, og de havde lukket da jeg bestilte.

Han siger at han vil annullere min ordre og kontakte mig når det er gjort.

Dagen efter får jeg en mail om at de er gået i gang med at behandle min ordre. Et par minutter efter kommer der en besked om at de allerede er blev pakket og sendt og han derfor ikke kunne stoppe leveringen. Der står desuden, at jeg ved modtagelse skal nægte pakken, så den bliver sendt tilbage. Men jeg skal betale for fragten tilbage på 195 kr.

3-4 Timer efter denne mail får jeg besked om at dækkene er pakket og send.

Jeg har derefter sendt dem et svar på mail, om hvorfor jeg skal betale for fragten tilbage når jeg inden de var gået i gang med min ordre ringede og annullerede den plus medarbejderen sagde han nok skal annullerer den.

NU skal jeg betale 195 for at de er en flok snydere. Hvis de bare havde sagt, jamen det er forsent at annullere, så havde jeg ikke købt dem lokalt og ventet på dem de sender.

27. juni 2014

Brug daekonline.dk i stedet

Skulle bruge 4 dæk til bestemt tidspunkt (6 hverdage). Ringede inden bestilling til kundeservice og fik bekræftet at den angivne leveringstid (3-5) dage kunne overholdes da disse dæk ville blive sendt direkte fra Holland. Bestilte dækkene samme dag. Ordren skiftede ikke status, men stod bare og afventede behandling i mange dage. Fik aldrig noget trackingnummer tilsendt. Ringede dagligt til kundeservice og fik til sidst udleveret et trackingnummer. Ved opslag hos GLS fremgik det, at dækkene blev manuelt sorteret samme sted igen og igen. Ringede til kundeservice som forsikrede mig, at det var normalt, og jeg ville stadig kunne få dækkene indenfor aftalt tid. Dette blev de ved med at påstå indtil det fremgik, at dækkene nu befandt sig i Ungarn!! Dækkene endte med at komme efter 7 arbejdsdage, men kun fordi jeg dagligt ringede til kundeservice og bad dem om at tjekke op på leverancen. Når man ringer er deres linje ofte optaget. Kommer man endelig igennem er det oftest svenskere, der tager den. Og her giver de så forkert information og det der ligner. Alt i alt, meget dårlig kommunikation og fejlhåndtering. Anvender aldrig Goodgrip igen, holder mig til daekonline.dk som er noget mere effektive og ved hvordan man får en leverance frem.

20. juni 2014

Useriøst firma....

Der stod 3-5 dage leveringstid på, deres side men der gik ialt 15 dage før jeg havde dækkene hjemme. De kontaktede mig ikke, og sagde dækkene er forsinket blev selv nød til at ringe, og spørge hvor mine dæk blev efter 7 dage.

8. maj 2014

Useriøs og afvisende

Jeg bestilte sæt 20" dæk og fælge som de havde på tilbud til 9500kr.
Syntes det lød rigtig godt og fik varerne efter små 2 uger.
Fik monteret hjulene og kunne så konstatere de hoppede og var skæve. Opdagede også at 3 af dækkene var fra 22-2007. næsten 7 år gamle.
Det eneste jeg er blevet tilbudt er at jeg kan betale ekstra hvis jeg vil have "nye" dæk. og de vil IKKE tage brugte dæk og fælge retur.
Jeg har fået den afbalanceret og de hopper stadig. så nu er de sat i et hjørne og står og venter på afhentning af goodgrib !!! - De har ikke ringet tilbage de sidste 3 gange og ikke svaret på mails. Hold jer langt væk fra dem. Det er åbenbart et lille firma som er fuldstændig ligeglade med hvad de sender ud.

17. februar 2014

Dårlig service

Jeg bestilte 4 fælge med pigdæk før jul, fik dem efter lang ventetid. Efter montering viste det sig et af dækkene var ovalt. Jeg reklamerer over det. Efter samtaler over et par uger var svaret de kunne ikke skaffe flere af denne type dæk, skulle evt. Vente til foråret, endvidere skulle de selv undersøge dækket, selv om jeg tilbød at sende video. Da jeg bruger bilen hver dag ved jeg ikke hvad de har forestillet sig måske køre på tre hjul.

11. februar 2014

Betaler ikke tilbage når de ikke kan levere

Har bestilt 2 dæk som iflg. Hjemmesiden var på lager.
Får efter en uge besked om at de ikke kan levere de ønskede dæk. De tilbyder at andet produkt.
Ringer samme dag og beder om at de annullerer ordren, og tilbagefører pengene, som er betalt via Paypal.
Der er gået over en uge igen, og de er stadig ikke gået ind.
Svarer ikke på telefonen: Du står nu i kø...........
Senderfmig en mail og beder om bedømmelse. Hermed gjort

10. oktober 2013

Nem og overskuelig website. Hurtig behandlingstid og levering. Eneste 'minus' var, at dækkene blev leveret mens jeg ikke var hjemme, og fragtmanden efterlod dem i opgangen foran min dør, da jeg kom hjem fra arbejde. Fint nok, men ærgerligt, hvis en uærlig sjæl var kommet forbi.

3. september 2013

Rimelig pris og hurtig levering

Overskriften siger egentlig det hele.

Jeg sparede ca 300.- ved at få dækkene leveret herfra, i stedet for at min mekaniker skulle have dem fra sin leverandør. Min mekaniker var helt med på denne løsning, så alle er glade.

28. august 2013

hurtig og god service

På nær dhl som kom med dem ringede jeg til og høre efter hvornår pallen ca ville ankomme. Der blev jeg stilt videre 6 gange inden de fattede noget. Med selve bestillingen var i top

26. august 2013

Leveringstid

Ordrebekræftelse den 26.07.2013. Dækket modtaget den 13.08.2013. Jeg synes, det er for lang leveringstid, specielt når man står med et punkteret dæk. Oplysning om forventet modtagelse ville være ønskeligt.

25. august 2013